Sari la conținut

Caut pula personala

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA

ce tot va framanta pe voi ce ofer eu ?

ia, daca nu aveti nimic inteligent de zis, LINISTE!

Mamaie,esti dobitoaca??Tu ai deschis topicul asta unde cauti disperata pula.E normal sa spui ce PLM s-o sugi cu curul,ai de oferit.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Si Mama Balena deschisese un topic similar, la o luna si-a sters contul, dupa alta luna anunta ca revine in bedeseme apoi s-a sters definitiv. Asta e inceputul sfarsitului si pentru Annona

Link spre comentariu

Si Mama Balena deschisese un topic similar, la o luna si-a sters contul, dupa alta luna anunta ca revine in bedeseme apoi s-a sters definitiv. Asta e inceputul sfarsitului si pentru Annona

nu ai observat ca eu nu prea am nevoie sa dau socoteala daca dispar sau apar?

mare diferenta ... pana la urma, trebuie sa recunosti, sunt UNICA :D

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Annona draga eu zic sa-l bagi in probe pe marinel ... dar asta daca fute ... dupa cum scrie (mult, prost si fara rost) ... si murdar pe deasupra te trezesti cu cu unul care exceleaza la capitolul scato ...  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 7
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator

Annona draga eu zic sa-l bagi in probe pe marinel ... dar asta daca fute ... dupa cum scrie (mult, prost si fara rost) ... si murdar pe deasupra te trezesti cu cu unul care exceleaza la capitolul scato ...  :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

ăla e periculos, cică o pune pe butuci o săptămână :)))
  • Like 2
Link spre comentariu

sa-l lasam sa-si exprime dorinta =)) , eu provocarea am lansat-o :P

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

... ca e/sunt boshorogi impotenti, betivo-bosketari, impotenti si **spam editat**i, majoritatea care nici pula nu si-a mai vad de burtzi si grasime, gen stefan patima, petre petre, obsedatul obsegoazar, raffaello, picon si pipilica **spam editat**ii bosketari, troleu-aka marean ciroza boskete, old ghitza proxentul muist cu duba si apartamente sub-subinchiriate la sextor 3 bucale, si proxenetii psd care au luat toata zona aia in stapanire din frate-n frate si infractor la infractor inca din 2000'- ron alba iulia si bulavardele/zonele adiacente, ca si nashu, ticutza, krang/joker, limbist curisti si sarmani gen reghetron-gellu gun-cosmin r, doctor parnaie-si cele 2 variante de keyser soze, andreea good, seguristi parsivi gen deep river-magic blue si muistii, fostii moderatori, promotori, recenzori, pesti care deja au plecat la concurenta, aceiasi trupa de securisti, turnatori si sifonari muisti, care si-au gasit alti militieni si securisti curisti pe masura lor, gen a lu papleaca ala de gabor tablagiu pe care l-a facut sorina barbat, stalingrad si clonele lui pe ardeal, cautatorul coleric de **spam editat**e pe centru si moldova, thecat alt travestit curist penal, imbecilul ala muist pe braila-galati lopix/junior moraies/marean cristescu si cate clone o mai avea, ionica branzitu si gabitzu farmacistu pe constanta-mai nou zecile lor de clonele, toti niste viermi ordinari penali fara pic de onoare si caracter, niste infractori, bisnitari, guristi si gainari toata viata lor, toti pe 50-60 de ani, de supt pula si stat in genunchi, da o lepra ca astia sa ai parte. :D
  Vrei sa te mai simti OM, singura chestie este munca, onoarea, demnitatea si caracterul, independenta si libertatea sufletului, fara astea, orice solutie de compromis ai alege si ati alege majoritatea celor ca tine, ca sa stati total dependente si atarnate la pula unuia singur sau a miilor de barbati, din pacate si daca mai aveti un pic de ratiune, bun simt, caracter si o zeama de empatie/omenie in voi, tot ca niste gandaci va veti simti, in sufletul si in intimitatea voastra, acolo singure in cosmarul noptilor. :(

In numele celor enumerati pe tine iti transmit cordial ca ne pisam pe tine. Dupa aceea nu o sa iti dam foc ca sa nu te facem martir.

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu

Nene,Anonna are 52 de ani si arata groaznic,nu a mai supt o pula de 2-3 ani,apa si sapunul sunt dusmanii ei de moarte,nici pe clienti nu-i lasa sa se spele,sugea pula plina de branza si apoi ragaia.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Nu-l cunosc personal si nu mi-as dori asa ceva ...inca sunt heterosexual. ;)

Si daca as fi femeie as zice fereste-ma Doamne de asa barbati , am spus-o doar ca o gluma faza aceea :P

E o vorba care zice: "Cele mai multe tarfe nu-s femei".
Link spre comentariu
Vizitator

E o vorba care zice: "Cele mai multe tarfe nu-s femei".

"sunt terorist, extremist, zero risc în actiune

Viața e tarfa, dar când nu e, adevăratul MC își face de cap, și i-o da la mue" :)

O vorbă de pe stradă ;)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala :D dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii:

Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meu

Sa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnic

Sa nu comenteze cand este pusa pe standby

Sa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunare

Astea sunt conditiile de inceput :D

SUGI pula!  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...