anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 ce tot va framanta pe voi ce ofer eu ? ia, daca nu aveti nimic inteligent de zis, LINISTE! Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat August 30, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 30, 2018 ce tot va framanta pe voi ce ofer eu ? ia, daca nu aveti nimic inteligent de zis, LINISTE!Mamaie,esti dobitoaca??Tu ai deschis topicul asta unde cauti disperata pula.E normal sa spui ce PLM s-o sugi cu curul,ai de oferit. 1 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 30, 2018 Partajează Postat August 30, 2018 Si Mama Balena deschisese un topic similar, la o luna si-a sters contul, dupa alta luna anunta ca revine in bedeseme apoi s-a sters definitiv. Asta e inceputul sfarsitului si pentru Annona Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 30, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 30, 2018 Si Mama Balena deschisese un topic similar, la o luna si-a sters contul, dupa alta luna anunta ca revine in bedeseme apoi s-a sters definitiv. Asta e inceputul sfarsitului si pentru Annona nu ai observat ca eu nu prea am nevoie sa dau socoteala daca dispar sau apar? mare diferenta ... pana la urma, trebuie sa recunosti, sunt UNICA :D Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2018 Annona draga eu zic sa-l bagi in probe pe marinel ... dar asta daca fute ... dupa cum scrie (mult, prost si fara rost) ... si murdar pe deasupra te trezesti cu cu unul care exceleaza la capitolul scato ... :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 7 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 Annona draga eu zic sa-l bagi in probe pe marinel ... dar asta daca fute ... dupa cum scrie (mult, prost si fara rost) ... si murdar pe deasupra te trezesti cu cu unul care exceleaza la capitolul scato ... :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2ăla e periculos, cică o pune pe butuci o săptămână :))) 2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 31, 2018 Annona draga eu zic sa-l bagi in probe pe marinel ... dar asta daca fute ... dupa cum scrie (mult, prost si fara rost) ... si murdar pe deasupra te trezesti cu cu unul care exceleaza la capitolul scato ... :slap2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 sa-l lasam sa-si exprime dorinta =)) , eu provocarea am lansat-o :P 3 Link spre comentariu
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat August 31, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Partajează Postat August 31, 2018 ... ca e/sunt boshorogi impotenti, betivo-bosketari, impotenti si **spam editat**i, majoritatea care nici pula nu si-a mai vad de burtzi si grasime, gen stefan patima, petre petre, obsedatul obsegoazar, raffaello, picon si pipilica **spam editat**ii bosketari, troleu-aka marean ciroza boskete, old ghitza proxentul muist cu duba si apartamente sub-subinchiriate la sextor 3 bucale, si proxenetii psd care au luat toata zona aia in stapanire din frate-n frate si infractor la infractor inca din 2000'- ron alba iulia si bulavardele/zonele adiacente, ca si nashu, ticutza, krang/joker, limbist curisti si sarmani gen reghetron-gellu gun-cosmin r, doctor parnaie-si cele 2 variante de keyser soze, andreea good, seguristi parsivi gen deep river-magic blue si muistii, fostii moderatori, promotori, recenzori, pesti care deja au plecat la concurenta, aceiasi trupa de securisti, turnatori si sifonari muisti, care si-au gasit alti militieni si securisti curisti pe masura lor, gen a lu papleaca ala de gabor tablagiu pe care l-a facut sorina barbat, stalingrad si clonele lui pe ardeal, cautatorul coleric de **spam editat**e pe centru si moldova, thecat alt travestit curist penal, imbecilul ala muist pe braila-galati lopix/junior moraies/marean cristescu si cate clone o mai avea, ionica branzitu si gabitzu farmacistu pe constanta-mai nou zecile lor de clonele, toti niste viermi ordinari penali fara pic de onoare si caracter, niste infractori, bisnitari, guristi si gainari toata viata lor, toti pe 50-60 de ani, de supt pula si stat in genunchi, da o lepra ca astia sa ai parte. :D Vrei sa te mai simti OM, singura chestie este munca, onoarea, demnitatea si caracterul, independenta si libertatea sufletului, fara astea, orice solutie de compromis ai alege si ati alege majoritatea celor ca tine, ca sa stati total dependente si atarnate la pula unuia singur sau a miilor de barbati, din pacate si daca mai aveti un pic de ratiune, bun simt, caracter si o zeama de empatie/omenie in voi, tot ca niste gandaci va veti simti, in sufletul si in intimitatea voastra, acolo singure in cosmarul noptilor. :( In numele celor enumerati pe tine iti transmit cordial ca ne pisam pe tine. Dupa aceea nu o sa iti dam foc ca sa nu te facem martir. 2 5 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat August 31, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat August 31, 2018 Si Mama Balena deschisese un topic similar, la o luna si-a sters contul, dupa alta luna anunta ca revine in bedeseme apoi s-a sters definitiv. Asta e inceputul sfarsitului si pentru AnnonaNene,Anonna are 52 de ani si arata groaznic,nu a mai supt o pula de 2-3 ani,apa si sapunul sunt dusmanii ei de moarte,nici pe clienti nu-i lasa sa se spele,sugea pula plina de branza si apoi ragaia. Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 31, 2018 :stiletto =))) Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat August 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2018 :stiletto =)))si asta nu? :sado 4 3 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 31, 2018 si asta nu? :sado mai ales :P 2 Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 bici facut din par pubian, looool Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat August 31, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat August 31, 2018 bici facut din par pubian, looool e mare lucru... denota cat de rabdatoare pot sa fiu :D Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat August 31, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 31, 2018 Nu-l cunosc personal si nu mi-as dori asa ceva ...inca sunt heterosexual. ;) Si daca as fi femeie as zice fereste-ma Doamne de asa barbati , am spus-o doar ca o gluma faza aceea :P E o vorba care zice: "Cele mai multe tarfe nu-s femei". Link spre comentariu
celibi Reputație: 764 Postat August 31, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 31, 2018 e mare lucru... denota cat de rabdatoare pot sa fiu :D Si din cel de la cur. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2018 Partajează Postat August 31, 2018 E o vorba care zice: "Cele mai multe tarfe nu-s femei"."sunt terorist, extremist, zero risc în actiuneViața e tarfa, dar când nu e, adevăratul MC își face de cap, și i-o da la mue" :) O vorbă de pe stradă ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 A gasit ? Ma scuzati, mai sunt locuri libere ? O. 1 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 ce va place sa stati la coada!!! Hai "paraschivo", e loc si pentru tine hai! sa va vad disciplinati :D trenuletul , ,va rog :D Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Si din cel de la cur.ala e lasat pentru mustata... adeziv inclus Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 A gasit ? Ma scuzati, mai sunt locuri libere ? O.ai uitat să zici:Multumesc :D Link spre comentariu
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:- Oras:- Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Asa cum spune titlul topicului, am decis ca e timpul sa-mi gasesc o pula personala :D dar nu oricum, ci una care sa intruneasca anumite conditii: Sa fie apta de munca la orice ora din zi si din noapte, cand i se scoala ghiocului meuSa nu comenteze la conditiile de munca la care este supusa zilnicSa nu comenteze cand este pusa pe standbySa produca suficient cat sa acopere cheltuielile lunareAstea sunt conditiile de inceput :DSUGI pula! :laugh2 Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 1, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2018 SUGI pula! :laugh2 normal =)) 2 Link spre comentariu
schweppes43 Reputație: 3 Postat Septembrie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Sună interesant acest topic, mai e valabil? Link spre comentariu
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 2, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Sună interesant acest topic, mai e valabil? vrei sa te inscrii pe lista ? :D Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum