Sari la conținut

0762566595 Loredana Blonda 43 ani

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Asta e genul ala de vecina care daca o vezi se culca ala micu instant :)) e gen "bosule, daca ma bagi acolo te parasesc! :))))

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Măcar par reale. Așa ca sti dinainte la ce te expui. Daca ar fi avut poze false și trezeai la fata locului cu mortu'n curte...?

Postat

Măcar par reale. Așa ca sti dinainte la ce te expui. Daca ar fi avut poze false și trezeai la fata locului cu mortu'n curte...?

Pozele sunt reale...pe tanti o cunosc...dar nu știu dacă au fost postate cu voia ei....

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Da numaru ie al iei ? Ia raspundi la telefon ? Da anuntu dipi Publi âi apartine ? Da anuntu dipi Erotico ? Da tu dak o sti ai sunato so ântriebi ???

• Like 1
Postat

Poi poati so lasat di pariuri sportive si so loat di pariuri cu veata !!! Sigur ie moi profitabila ultima varianta...kear asa tăntică cum ie ia !!!

;)

• Like 1
Postat

Da la Sport bet, puțin mai sus de Tom și Jerry a lucrat...

Am crezut că anunțul este fals...

• Like 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Are curul ăla mare , merge un anal ! Mie unu ne-a plăcut , la 150 lei cat te tine pula in decurs de 1 ora merge !

tot la Cet in spate la cantina aia are locatie??.Ciudat rau zona aia de garsoniere din spate blocuri turn de la CET(merge bine cu melodia aia lu BUG MAFIA-Dupa blocuri),orcum CET-ul este acvariu

• Like 6
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Poi poati so lasat di pariuri sportive si so loat di pariuri cu veata !!! Sigur ie moi profitabila ultima varianta...kear asa tăntică cum ie ia !!!

;)

Hehe după 12 ani vara asta am dat lovitura la pariuri! Câștiguri frumușele fete la fel de frumoase în agenție,dar cel mai mult mă excita o doamnă blondă sexy ochelaristă țâțoasă cred că mi-a purtat noroc :)
  • Like 3
Postat

Mah...nu vriau sa vorbiesc cu pacat...ca nu am apucat sa biau cafeaua cu ia. O apucat altu...cari o sosit cu 4 minuti inaintea mea ! Cie sai fasi...time is money !!!

;)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...