virgilius Reputație: 70 Postat Martie 27, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2013 CINCI fete, te asteptam intr-o ambianta romantica sa descoperim impreuna arta erotismului, oferim servicii de masaj si companie intima: sex oral, normal, cunnilingus, 69 si alte fantezii. Piata Romana, 27 Mar 16:18 0731.507.686 Bucuresti Pret: 100L Buna ziua dragi colegi risipitori de material (inclusiv genetic). Pana acum nu am facut o recenzie negativa, desi am avut parte de experiente pe care am dorit sa le uit imediat ce am iesit pe usa, insa situatia de fata trebuie relatata, si las la latitudinea moderatorilor daca accepta aceasta postare sau o vor sterge...Am gasit pe eterna sursa AT anuntul de mai sus. O banala seara de luni, eu plus un prieten bun de aniversat (era ziua lui...). Baiatul bine dispus, dar nu baut, eu conducator auto, deci, exclus alcoolul.Am sunat, mi s-a confirmat faptul ca sunt disponibile 5 fete, masaj erotic si contact intim, pretul de 100 ron finalizarea (mentionat la telefon). Locatia este intr-un bloc de pe George Enescu, accesul se face printr-un gang intre Cazino Aurum si reprez Avon...Urcam, vedem fetele, ne asezam (nu suntem serviti cu nimic, dar nu pt asta venisem, deci...nici o ranchiuna aici), il las pe coleg sa aleaga, alege pe o bruneta (Mary) destul de draguta, eu aleg o blonda, pe Nico.Din acel moment, cea mai "colorata"(nu am nimic cu etniile, ba chiar am intalnit fete rome de care m-am si indragostit) incearca sa pluseze si-i mai ofera colegului inca o fata (ambele pt pretul de 300 ron - o singura finalizare). Ii spun ca 100 X 2 = 200 ron si nu 300, dar o intreb, totusi, daca intra "beneficii" suplimentare de acesti bani plusati. Imi rasp senina ca doar contact intim si masaj. Nu gasesc justificare pt pret, asa ca-i spun ca nu avem la noi decat 300 ron, daca accepta pretul de 100 ron pe fata si pe finalizare (spus de ele initial si postat si pe AT!!!) e ok, daca vor sa pluseze, e treaba lor, noi nu mai ramanem...Accepta cu o scarba vizibila pe fata (pacat ca nu am plecat chiar atunci, apucase sarbatoritul sa se faca comod...poate de-aia au si plusat...), in tot acest timp, celelalte asistau nepasatoare la tot acest proces al meu cu cea care se dadea drept matroana...intre timp, telefoane, sunt anuntat (inainte sa intru la dus!!!) ca mai venise un client, tot la cea cu care intram eu etc.M-am purtat dragut cu Nico si ea a fost singurul motiv pt care nu as scrie recenzia - este o blonda draguta, ochi albastri, cam imobila, cu sani mari, naturali, cu care am facut oral, normal cu finalizare tip handjob, acompaniat timp de 40 minute de 3 batai la intervale regulate, in usa (ce mica e ora pe ceasul lor)....Ies, nici nu le mai chinui sa mai fac dus, il vad pe colegul meu in sala, imbracat. Schimb cateva amabilitati de plecare cu Nico (ea a fost in regula fata, pacat cu anturajul...) si ne dam dusi.Aici incepe, de fapt, grozavia: ii cer feed-back colegului, la care el se uita la mine si ma intreaba: "nu ai dat bani, nu-i asa?"...Oameni buni, nu l-au lasat nici macar sa le atinga, de parca ceruse omul dominare si nu contact intim si masaj..."cum sa ne atingi pe sani?"..."acolo, nu!"..."sa nu incerci sa ne pupi" etc...!!!Ma intreb si va intreb si pe voi: cum naiba ai putea avea contact intim cu cineva fara sa-l atingi?...exclud aici role-play-uri si alte fantezii, care le depasesc, oricum pe cele de acolo...Pot, in schimb, sa dau notele pt Nico:Oral: 7 (protejat, nimic special)Normal: 7,5 (miscari destul de ok cand e deasupra, cand e la pamant, e aproape zero)Anal: nu am intrebat, nu m-a interesatMasaj: "acum mai vrei si masaj?"...GFE: 7 (cu indulgenta, si acela din cauza ca am dragalit-o si complimentat-o eu...)Cam atat am avut de relatat, sper sa nu va fi plictisit si mai sper sa am parte de o judecata dreapta din partea celor care modereaza...cat despre colegi, sper sa le evitati sau sa se civilizeze ele (asta ar fi mai greu...). Cu bine, Al vostru, Virgilius 4
sangre Reputație: -988 Postat Martie 28, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 28, 2013 http://nimfomane.com/forum/topic/11909-blonda-p-ta-romana-0767528759/Observ unele poze cu blonda asta si pe numarul tau. Sigur e aceeasi locatie.Atasez restul pozelor: NIKO, pasionala, te astept intr-un cadru intim pentru ati rasfata cele mai ascunse fantezii, ofer servicii de companie intima la domiciliul meu, foto real, Piata Romana. Caut colega, 28 Mar 02:540767528759 Bucuresti Pret: 100L Uite-o si pe Niko cu poze false:
virgilius Reputație: 70 Postat Martie 29, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 29, 2013 Da, Sangre, Niko este blonda, dar nu cea din imaginile de sus, ai dreptate! Nici baia nu e aia...Multumesc. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum