Sari la conținut

Lia(0740646061) și Carmen(0721359748)

Postări Recomandate

• Oras:Wonderland
Postat

Bună seara domnilor, mâine suntem disponibile pentru programări, sa aveți o sera minunată. :*:*

• Like 1
Postat

Bună dragilor, astăzi și mâine suntem disponibile pentru programări împreună. Va așteptăm cu drag. :*:*

• Like 1
Postat

Buna seara dragilor, maine suntem disponibile împreună începândcu ora 15.00

Pupici :*:*

• Like 3
  • Oras:Apărătorii Patriei
Postat

Bună seara dragilor, miercuri suntem disponibile incepand cu ora 10.30.Va așteptam cu drag.😘😘😘😘😘

• Like 2
Postat

Buna seara dragilor, începând de mâine suntem disponibile si impreuna. Va dorim o seara minunată:*:*

• Like 2
  • Oras:Outside București
  • Oras:Outside București
Postat

Buna seara dragilor, începând de mâine suntem disponibile si impreuna. Va dorim o seara minunată:*:*

Hmmm!

Eu de-abia am scăpat cu chiu și vai viu (adică mai reușeam să mișc câte un deget) din brațele lui Carmen și să mă încumet la o întâlnire cu voi amândouă?

O să-mi iau la revedere de la prieteni,o să mă împărtășesc la preot,o să-mi fac testamentul și o să vin!

• Like 2
Postat

Neața dragilor, astăzi suntem disponibile pentru câteva ore. Pupici:*

• Like 1
Postat

Bună dimineața dragilor,astăzi suntem disponibile .Va așteptăm cu drag.:*

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

La multi ani doamnelor, sunteti disponibile azi pentru un threesome ?

Tony

Postat

Hello sexosilor, astăzi suntem disponibile împreună. Pupici :*

• Like 2
Postat

Hello dragilor, astăzi suntem disponibile, pupici :* sa aveti o zi bună.

• Like 1
Postat

Buna dragilor, astazi suntem disponibile incepand cu ora 14.00. Zi bună, pupici.

Postat

In ce zona?

Nerva traian sau Berceni.

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Pe Lia nu am mai vizitat-o de f multa vreme iar pe Carmen nu am avut ocazia s-o cunosc pana acum.. timpul, bata-l vina

So.. I did it again

Doua de o data

Inca o data in plus trebuie sa remarc atitudinea Liei, doua sms-uri si s-a rezolvat intalnirea (unul cu acceptul intalnirii al doilea cu adresa)

Locatia in zona Aparatorii Patriei 9 cald (80 % datorita lor) frumos, baie curate cu jdemii de geluri, prosoape mari

Lia, Carmen 9 fiecare brunete bine alcatuite ai pec e pune mana si nu numai (fund Lia excellent, sani Carmen super dar mai ales.. LIMBA tare jucausa)

Atitudine de 10 pt fiecare pentru ca o ora cat am stat cu ele s-au ocupat exclusive de mine, din usa FK amandoua.. la Carmen daca puneam albastru pe limba scapam si de amigdalita

Apa tigare vorbe dus

Apoi, nu mai stiu..

O amestecatura imbarligata de buze, limbi si alte buze pe colegul meu de haiducii, pe sus pe jos mai ales, din picioare din culcat pe spate, intre ele ca mai scapa cel mic din stransoarea buzelor lor, ca la trageri, oral de 10 fiecare

Dupa lupte seculare care au durat cateva minute am infrant ! cred ca Lia a primit “sarcina” ca eu nu recunosc nimic

Masaj marca Carmen.. la greu, f bun pt oasele mele ruginite. Putin la inceput erotic, apoi la cererea mea mai hard ca pt sportivi

Fix o ora fix 450 lei

Doua fete Dulci !

• Like 9
  • Minus 4
Postat

Pe Lia nu am mai vizitat-o de f multa vreme iar pe Carmen nu am avut ocazia s-o cunosc pana acum.. timpul, bata-l vina

So.. I did it again

Doua de o data

Inca o data in plus trebuie sa remarc atitudinea Liei, doua sms-uri si s-a rezolvat intalnirea (unul cu acceptul intalnirii al doilea cu adresa)

Locatia in zona Aparatorii Patriei 9 cald (80 % datorita lor) frumos, baie curate cu jdemii de geluri, prosoape mari

Lia, Carmen 9 fiecare brunete bine alcatuite ai pec e pune mana si nu numai (fund Lia excellent, sani Carmen super dar mai ales.. LIMBA tare jucausa)

Atitudine de 10 pt fiecare pentru ca o ora cat am stat cu ele s-au ocupat exclusive de mine, din usa FK amandoua.. la Carmen daca puneam albastru pe limba scapam si de amigdalita

Apa tigare vorbe dus

Apoi, nu mai stiu..

O amestecatura imbarligata de buze, limbi si alte buze pe colegul meu de haiducii, pe sus pe jos mai ales, din picioare din culcat pe spate, intre ele ca mai scapa cel mic din stransoarea buzelor lor, ca la trageri, oral de 10 fiecare

Dupa lupte seculare care au durat cateva minute am infrant ! cred ca Lia a primit “sarcina” ca eu nu recunosc nimic

Masaj marca Carmen.. la greu, f bun pt oasele mele ruginite. Putin la inceput erotic, apoi la cererea mea mai hard ca pt sportivi

Fix o ora fix 450 lei

Doua fete Dulci !

:clapp am sa incerc si eu cat de curand varianta asta

• Like 2

Postat

Bună dimineața dragilor,astăzi suntem disponibile.:*:*:*

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...