beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 4, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 4, 2014 Hahahaha pe zi ce trece imi face si mai multa placere sa intru pe site.Da m.am intors,am o saptamana deja..cand am spus ceva,asa a fost.Va asteptam la noi,macar asa sa sarbatorim "sarbatoarea" asta fortata.Romanul tot cauta motive sa bea,sa se distreze si sa primeasca zile libere.Dam drumul la petrecere?Voie buna sa fie!! :* v.am pupat
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Domnule V-SHIPS dvs in ce calitate reprezentati acest salon de masaj ?Va multumesc,
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 4, 2014 In calitate mea de cetatean CORECT, data de libertatea de exprimare, un beneficiu al democratiei, care nu are nici un parti-pris cu acest salon ori cu alte saloane( pe care le vad inactive, moarte p-acilea), acelasi cetatean CORECT ca nu are niciun interes ascuns, in dorinta de a beneficia de anumite avantaje in urma promovarii anumitor persoane. Happy 4 th May.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Navroame tata, daca tot vrei sa ne arati ca esti corect, asa cum spui. Mai comenteaza si pe topicele in amortire de la celelalte saloane de masaj. Asa ne-arati ca interesul nu exista. Cand tu postezi numai aici.....
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 4, 2014 N-am de ce sa fac lucrul acesta nea Gabi, sa mananc rahat p-acolo, la celelalte saloane este deja ex.cort pe fatza, iar io ma pricep si rezum DOAR la laba cu uleiuri/creme parfumate, in limita legalitatii. Dar ati putea matale si baetzii sa va dati cu parerea p-acolo, ca din ceea ce-am vazut sunteti experti in ex.corturi cu servicii '' All holes inclusive ''. 1 3
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Si ce daca e pe fata ? Unde stii ca e asa . spune fara nici un ocolis.
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 5, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 5, 2014 Repet :nu avem nevoie sa ne ia cineva apararea sau sa ne faca reclama.daca imi permiteti,domnul este un client ce vine destul de des la noi,alaturi de care stam la un pahar de sampanie( asa cum spunea si dansul) si ce are desigur,o dombisoara preferata.fiecare cred ca are un salon preferat,chiar daca le frecventeaza pe toate...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 5, 2014 Repet :nu avem nevoie sa ne ia cineva apararea sau sa ne faca reclama.daca imi permiteti,domnul este un client ce vine destul de des la noi,alaturi de care stam la un pahar de sampanie( asa cum spunea si dansul) si ce are desigur,o dombisoara preferata.fiecare cred ca are un salon preferat,chiar daca le frecventeaza pe toate... Sa nu-mi spui ca preferata lui esti tu :wallbash
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 7, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 7, 2014 Nu dragule.nu sunt doar eu in salon si chiar nu cred ca are importanta cine si ce fel.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 7, 2014 Nu dragule.nu sunt doar eu in salon si chiar nu cred ca are importanta cine si ce fel. Uhhh . . Sper ca te pastrezi doar pentru mine.
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 9, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 9, 2014 Pai vreau contract prenuptial ) nu asa oricum ) dupa..mai negociem
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 9, 2014 Iti e frica sa nu-ti iau banii la divort ?
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 15, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 15, 2014 Te feresc pe tine de "neintelegeri" )
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 15, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 15, 2014 Beatrice poate facem si noi ceva util si ptr voi si ptr forum cu topicul asta? un up-date de prezentare:Niste poze ale fetelor !?o revigorare? ce zici? nu stiu in ce masura ne / va ajuta sa stam la taclale !?zic si eu, poate te gandesti
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 16, 2014 Ah Gyo, Gyo, o sa incepi sa ma banuiesti ca am ceva cu tine. N-ai inteles demersul meu sub nici o forma. Pai tu de ce crezi ca o tot trac eu de limba pe aici? Iti spun eu. Dupa cum bine stii Beatrice a disparut o perioada de timp din peisaj si totodata si din salon. Noi nu am stiut acest lucru. Dupa cum se vede ca sta treaba , atata timp cat Beatrice este in zona, lucrurile sint in marja unei normalitati onorabile. Cand dispare din peisaj, lucrurile devin ciudate. Acum intelegi de ce o tot imbii eu sa stea la taclale cu noi ?
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 16, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 16, 2014 Hahaha.pai ok buna ideea!! de maine ma voi apuca de poze.multumim pentru participare si personal,pentru apreciere.nu mai dispar din peisaj. Sper sa ma descurc cu pozele...vor aparea in 2 zile poze cu fetele pentru ca acum sunt 2 ture si nu le prind pe toate la un loc.am avut ideea cu facebook.ul insa nu stiu cat de urmarite suntem pe profil si daca merge toata osteneala.pana atunci...voi incepe aici.mentionez de pe acum,sunt sigura ca fetele vor dori discretie,si voi incerca sa acopar cumva chipurile.pupici si multumim inca odata
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 16, 2014 Hahaha.pai ok buna ideea!! de maine ma voi apuca de poze.multumim pentru participare si personal,pentru apreciere.nu mai dispar din peisaj. Sper sa ma descurc cu pozele...vor aparea in 2 zile poze cu fetele pentru ca acum sunt 2 ture si nu le prind pe toate la un loc.am avut ideea cu facebook.ul insa nu stiu cat de urmarite suntem pe profil si daca merge toata osteneala.pana atunci...voi incepe aici.mentionez de pe acum,sunt sigura ca fetele vor dori discretie,si voi incerca sa acopar cumva chipurile.pupici si multumim inca odata Pentru blurare , te pot ajuta, daca nu te descurci.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 16, 2014 Gaby nu te banuiesc de nimic, e dreptul tau sa consideri ce doresti, eu doar I-am facut o sugestie la fata, acum o sa crezi tu ca am ceva cu tine dar acest "chit-chat" nu adduce NIMIC bun din contra, scade interesul membrilor ptr thread, ma refer la chatul inutil, care nu aduce nici o informatie, intelegeti voi, mai departe fiecare e liber sa faca ce doreste eu doar am facut o sugestie, poate e buna, poate nu,
v-ships Reputație: 24 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Mai 18, 2014 Asa ceva nu se face, e urat, macar o scuza/vrajeala de doi bani, puteati sa gasiti si voi ceva. http://yoursmiles.org/bsmile/sad/b0422.gif
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 31, 2014 Buna searaa ! Dupa cum am discutat,am promis ca voi posta cateva poze cu fetele(mentionez ca nu sunt toate fetele,deoarece multe dintre ele nu si-au dorit acest lucru).Speram sa fie multumitoare si vom incerca sa tot resuscitam cumva pagina si pe viitor. Cu gand de distractie,noi ne intrebam ce parere ati avea daca am organiza o petrecere privata,cu muzica,dans,masaj,jocuri si poate chiar si tombole.Haideti sa iesim din cotidian,sa ne bucuram de cateva ore petrecute intr-un mod placut.Nu?Asteptam raspuns si chiar propuneri.V-am pupat,sa aveti o seara placuta si un weekend frumos :* :* 6
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Mai 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 31, 2014 "multe dintre ele nu si-au dorit acest lucru" - oare ce era asa compromitator in ati face niste poze cu fata mascata ?!Nu e ca si cum le recunoastea cineva, nu??? Era vb doar de corp . Avand o asemenea logica, nu ma mira de ce unele dintre ele au primit note mici!
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 31, 2014 Fiecare reactioneaza la anumite propuneri diferit.Pana la urma nu le pot obliga,motivul fiind ca ar putea fi recunoscute cu usurinta.Ce pot spune...ne descurcam cum putem.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 31, 2014 Nu mi-ai facut si mie cu mana in poza
alnostru Reputație: 1 Postat Mai 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2014 Niste poze cu tine Beatrice nu postezi ?
beatricebunny Reputație: 71 Postat Mai 31, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Mai 31, 2014 Sunt si eu in poza.Cea cu rochia neagra..si cu parul lung... apropo de mana...era un banc: "doua blonde: Fataa!! Uite-l pe Vasile pe partea cealalta.Nu-i faci cu mana? Nu fata,sa-si faca singur " nu e un apropo sau o subtilitate rautacioasa ci pur si simplu mi-am adus aminte,ca tot veni vorba 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum