ciosti Reputație: 274 Postat August 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 7, 2014 Esti cumva patronu de acolo si te deranjeaza
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 7, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 7, 2014 Dar de ce de fiecare data cand cineva "ia apararea" salonului e neaparat patronul/patroana.din cate stiu,cand iti dai cu parerea despre un salon esti mai explicit.asa ca astept comentarii mai detaliate.si iti voi da si raspuns la toate "tepele" tale.multumesc
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 7, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 7, 2014 Pfoai, cel mai patron sunt eu Dar daca tot ai ceva de spus, spune tot pana la capat. Spune ce te-a deranjat, baga tot. Asa pot spune si eu ca tu esti o tzeapa de client, fara nici un argument, fara sa te cunosc, fara nimic, e corect?
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 7, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 7, 2014 Beatrice, recunoaste acum ca ti-ar place sa fiu patronul salonului...sau mie mi-ar place, nu stiu exact ))
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 7, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 7, 2014 Hahahaha fa o oferta buna si discutam ) ma deranjeaza astfel de acuzatii deoarece zilnic,dam telefonic sau personal de oameni ce considera ca toate drepturile sunt de partea lor,unde bunul simt lipseste cu desavarsire,cei 7 ani de acasa sunt probabil la stana de oi iar despre o conversatie coerenta si politicoasa n.au auzit niciodata.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 7, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 7, 2014 Aici chiar pot spune ca stiu. Am cunostinte care lucreaza in domeniu si am aflat multe legat de anumite specii de animale asa ca deaia imi permit sa mai arunc cate o vorba "de duh". Mai ales ca eu stiu ce am gasit la salon de cate ori am fost si ceea ce se spune mai sus nu este chiar adevarul.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 7, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 7, 2014 Legat de oferta..discutam cand ne intalnim asa cum am promis
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 8, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 8, 2014 Bine bine te astept
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 8, 2014 Asteapta-l tu mult si bine. Ai impresia cumva ca are voie sa se apropie la mai putin de 2 kilometrii de tine ?
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 8, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 8, 2014 Hahahahaha te astept si pe tine (mult si bine cred ) ) )
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 8, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 8, 2014 Multumesc frumos.mai sus am mai postat cateva poze,multe din ele asa cum am mai explicat nu vor sa faca poze.nu le pot obliga.Programul este non stop.buna bea, eu sin obi , fotograful voluntar al site-ului .mai putin pasionat de masaj mai mult de fotografie. daca ma invitati la o cafea ,ti le conving eu pe fete sa se lase fotografiate , nu le prinde rau deloc putina reclama gratis.sint destiu potentiali clienti care probabil ca nu apeleaza la serviciile saloanelor de masaj ,tocmai pentru faptul ca nu sint bine informati in privinta fetelor care lucreaza acolo.sint foarte confidential, nu public pozele nicaieri si lucrez pe gratis.majoritatea fetelor de pe forum au fost fotografiate de mine si sint acreditat de site-ul nimfomane pentru arta fotografica pe care o creez. sint destul de solicitat si mai ramin in romania pina la sfirsitul lunii august, daca va intereseaza , ma anuntati.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 8, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 8, 2014 Confirm cele spuse de obi wan mai sus puteti apela la maestru cu incredere.
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 9, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 9, 2014 Ia spune "sefu" ne bagam ? )) hahahah( poate se ia in serios toata treaba asta). Foarte interesanta propunerea dar in principiu le voi comunica si lor si ne vom gandi sau vom sta de vorba la o cafea multumim frumos.
obiectiv Reputație: 5314 Postat August 9, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat August 9, 2014 aveti recomandari bune de la talibanu , saracul ,e si el singur prin strainataturi si ii e dor sa va vada.
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 9, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 9, 2014 Beatrice, cand vin la salon, vezi ca vreau sa mi te adresezi cu sefu ))) ai acordul meu sa iti faci de cap cu pozele si cu obi ))
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 10, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 10, 2014 ) am inteles.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 11, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 11, 2014 Hahahahaha te astept si pe tine (mult si bine cred ) ) ) mai ales la partea a doua
gibilanct Reputație: 0 Postat August 11, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 11, 2014 nota 10...
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 11, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 11, 2014 Pt melodie?? Da, ai dreptate...
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 16, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 16, 2014 gaby...ce ai vrut sa spui cu "partea a 2-a" ? :-?
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 16, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 16, 2014 Adica o sa ma astepti la masaj mult si bine. Nu tine de priceperea vostra, ci tine de conceptia mea. Sincer nu ii vad rostul. Nici macar nu zic, ca sint detinatorul adevarului, dar asa sint eu si acum este destul de tarziu sa ma mai pot schimba. Dar sa vin sa beau o cafea cu tine, doar ca sa te cunosc, asta n-as refuza.
gibilanct Reputație: 0 Postat August 20, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 20, 2014 Ceva nou pe la voi??(fete)
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 20, 2014 Da. S-a schimbat parchetul. ( Fete...le au schimbat parchetul )
gibilanct Reputație: 0 Postat August 20, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 20, 2014 Bvo,bun si asa...,am foste vre.o 2 ori si erau aceleasi fete daia am intrebat...
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 20, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 20, 2014 De fost ai fost dar noua nu ne povestesti nimic?? E frumos asa, sa fii parazit si doar sa te servesti cu informatie... 1 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum