Sari la conținut

Hot Bunny House 0720480977

Postări Recomandate

• Oras:Hot Bunny House
Postat

mi se pare doar mie sau ai o personalitate destul de acida :P in general sunt 4-5 fete pe tura momentan...o seara frumoasa :*

Postat

mi se pare doar mie sau ai o personalitate destul de acida :P in general sunt 4-5 fete pe tura momentan...o seara frumoasa :*

Din contra. Sint foarte sociabil, dar sint acid cu cei care doresc si luna de pe cer, in loc sa aprecieze ceea ce au. Cum la fel de acid sint si cand ceea ce avem nu apreciaza eforturile noastre. :D 

Postat

Hai mai colegule stelar din constelatia Balenei, e chiar asa de greu sa vezi in titlul topicului un mic numar de telefon de care sa te folosesti ? Basca ca fetele si-au pus si adresa site-ului pe topic....Ma gandesc ca esti cam ocupat cu stralucirea si n-ai timp sa suni. Si daca raspunsul vine peste doua saptamani ? ( caci nu e regula sa intre cineva de la salon zilnic pe-aici ) Te-ar satisface un raspuns afirmativ ? Sint sigur ca da, cu toate ca la vremea aceea cine mai stie pe unde te afli, caci universul este infinit. :D

P.S. Mai oameni buni. Sa nu intelegeti ca va baga cineva pumnul in gura. Dar ganditi un pic inainte de a pune o intrebare. E bine sa socializam, dar zau as prefera sa vad o gluma ( mai reusita sau nu ), decat niste intrebari stupide la care de multe ori, chiar daca ati primi raspuns, este tardiv.

P.S.2 Acum e 3. Daca Beatrice raspunde peste 4 ore, mai foloseste la ceva ? 

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pai in ziua in care mergi, suni si intrebi ;)

Postat

hahahhahhaha ma amuza foarte tare unele comentarii pe aici.buna ziiiua.dragul meu gaby,eu intru zilnic pe site si verific topic.ul si mesageria.ba chiar mai citesc si de prin alte parti.dar asa e,nu intru mereu la aceeasi ora si nu pot fi punctuala cu raspunsurile :D

ca sa raspund la intrebare,programul nostru este non stop.asa ca poti veni/contacta la ce ora doresti.

mai las odata adresa si numarul de contact:Miron Costin nr.68 iar nr de tel este 0720480977/ 0741399760 /0764691359.asteptam un tel.

va dorim o zi de sfarsit de vara frumoasa :*

• Membru Premium
Postat

??

Postat

scuzee...am incercat sa uploadez ceva si se pare ca n.am reusit.va invit sa intrati pe facebook-ul nostru si sa vedeti un mic clipulet si 2-3 poze.asa..ca inceput de toamna.

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

Recenzie, manca-ti-as, pe sistem...dar al meu  :rtfm

:ylsuper 

Fete: :138x

http://www.youtube.com/watch?v=C7oyZni4eG0

Atmosfera: :138x

Halate,prosoape, cearceafuri,geluri,creme,uleiuri si alte GFE-uri : :138x

...........................................................

Sa moara Gibilan daca nu-s culmea ghinionului, iar am gasit dusul si baia uscate.  :slap2  :D 

Ce-mi place aerul conditionat natural.   :P

Mai baietzi mai luati si voi o pauza cu recenziile, ca ati dat total peste cap topicul fetelor cu atatea recenzii.  :ewpu  :PCx  :jerkoff

O toamna faina fetili.   :hug1   :2808.gif   :cocktail

Postat

hahaha bine ai revenit :D  vom incerca sa pastram baia uda :P multumim...noi speram sa o mai tina putin cu caldura...pai nu mai e nevoie de aer..iar cel "neconditionat" e cel mai bun :D dar totusi...o toamna frumoasa tuturor :*

• Membru Premium
Postat

Zilele trecute am ajuns din nou pe la acest salon de masaj. Beatrice a ramas la fel de frumoasa ca la ultima vizita, o fata foarte draguta, cu carne pe ea si foaarte sociabila.

Restul fetelor nu am dorit sa le cunosc deci nu am informatii.

Legat de masaj, nici nu stiu ce sa zic, a fost muult peste ce as putea descrie in cuvinte. Numai cuvinte de lauda la toate capitolele.

Baia a ramas aceeasi :) nu mai detaliez pt ca am scris in alta recenzie.

De recomandat, o pot recomanda pe beatrice celor carora le plac fetele cu carnitza pe ele ( nu skinny), in rest, nu ma bag :))

Ca si note, pot da 10 fara probleme, excluzand baia.

• Like 3
  • Minus 3
Postat

hahahhaha buuna.n.ai pomenit nimic de baiee :P discutam problema cand ne vom revedea.te pup si multumesc frumos pentru ce ai spus :*

• Membru Premium
Postat

Am zis in recenziile de mai demult :) printre primele postari facute pe acest topic. Oricum, din punctul meu de vedere baia este foarte acceptabila, dar vor aparea carcotasi sa comenteze :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...