obiectiv Reputație: 5314 Postat Mai 31, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Mai 31, 2014 Niste poze cu tine Beatrice nu postezi ?esti major pulica sa ai voie sa te uiti la poze? mamica ta stie ca esti pe un forum de curvari?ar fi trebuit sa faci nani la ora la care postezi.
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 1, 2014 Cum iti spuneam, nu ai/aveti cum sa-i satisfaceti, mai ales pe cei de pe site, ei doresc cu totul altceva, la pretz de 5 hamsii si un tzap cu bere la Cuptoru' cu Placinte . Haideti mai baetzi, au postat fetele poze, dati si voi ceva reputatie, ca doar n-o sa va arda la portofele, ca-i moca, ce naiba ? Happy kids day.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 1, 2014 Sunt si eu in poza.Cea cu rochia neagra..si cu parul lung... apropo de mana...era un banc: "doua blonde: Fataa!! Uite-l pe Vasile pe partea cealalta.Nu-i faci cu mana? Nu fata,sa-si faca singur " nu e un apropo sau o subtilitate rautacioasa ci pur si simplu mi-am adus aminte,ca tot veni vorba Eram sigur ca stii bancul.
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iunie 1, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iunie 1, 2014 Buna seara !! Happy kids day si pentru voi ! V.ati regasit copilul din voi astazi? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 3, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 3, 2014 Jessika, bine ai venit pe site-ul nostru. Daca faci parte din echipa fetelor de la Hot Bunny House, te rugam sa te prezinti si sa specifici daca esti prezenta sau nu in pozele postate de Beatrice. 1
jessika Reputație: 2 Postat Iunie 14, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 14, 2014 Da buna sunt jessika am 26 de ani si da fac parte din grupul fetelor de la Hot Bunny. Din pacate momentan nu sunt prezenta in pozele postate pe forum. Dar promit curand ii voi spune lui Beatrice sa posteze o poza chiar doua cu mine 2
Administrator pisicuts Reputație: 114627 Postat Iunie 14, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 14, 2014 bine ai venit pe forum jesica
v-ships Reputație: 24 Postat Iunie 15, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iunie 15, 2014 Da buna sunt jessika am 26 de ani si da fac parte din grupul fetelor de la Hot Bunny. Din pacate momentan nu sunt prezenta in pozele postate pe forum. Dar promit curand ii voi spune lui Beatrice sa posteze o poza chiar doua cu mine Bine-ai venit printre noi, pardon printre ele - fetele cucuiete de la salon ...totusi, as fi curios sa citesc si eu niste recenzii, aferente noii culori rosii, ca-s mai nou si nu prea stiu cum merge treaba 'cu culorile' si tipologia jobului pe care-l reprezinta ... ca sa stiu si eu cine stau de vorba.
gibilanct Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 21, 2014 blonda e mai misto parca...mai se poate o poza doua cu ea?
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iunie 22, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iunie 22, 2014 Buna. Daca iti place de ea de ce nu vii sa o cunosti macar?
gibilanct Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 22, 2014 daca o sa am timp poate trec, dar mai vroiam o poza sa ma faca si mai curios
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 22, 2014 Gibilane....asta nu e o atitudine de succes din partea ta. N-ai sa convingi pe nimeni ca esti serios si interesat asa cum procedezi tu.
gibilanct Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 23, 2014 Giugle
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iunie 23, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iunie 23, 2014 Curiozitatea ti.o poate starni mai mult printr.un zambet sau o privire decat o imagine statica ce poate nu.ti transmite prea multe...zic si eu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 23, 2014 Nu cred ca are rost sa-ti strici tastatura pentru un asa-zis client. Tipul asta de useri nu folosesc decat serviciile de net.
talibanu Reputație: 9784 Postat Iunie 24, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 24, 2014 Gabrele, esti rau tata. Nu ai inteles, omul nu are material de labă si deaia tot trage pe aici
johnholmes Reputație: 4731 Postat Iunie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 24, 2014 dar nu trebuie sa ignoram nici ideea ca uneori laba-i sfanta!!!
talibanu Reputație: 9784 Postat Iunie 24, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 24, 2014 dar nu trebuie sa ignoram nici ideea ca uneori laba-i sfanta!!! Futerem, non futerem, laba necesarum est. 1 2
gibilanct Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 4, 2014 Nici un com nou pe aici, nici-o parere
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 4, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 4, 2014 Au mai fost cateva comentarii care au fost sterse...ati cam devenit inactivi dragii mei.sa inteleg ca profitati de zilele cu soare?
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 5, 2014 Uneori prea multa activitate poate dauna grav relaxarii. Ziua plaja, noaptea... relaxare, zic.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 5, 2014 Au mai fost cateva comentarii care au fost sterse...ati cam devenit inactivi dragii mei.sa inteleg ca profitati de zilele cu soare? N-au fost sterse, ci s-au pierdut in cele cateva zile in care forumul a avut probleme tehnice. Vorba lu` ala de la Capatos : " sa moara Gibilan daca n-am spus adevarat "
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 5, 2014 Hai bre nea Gabi, doar stii ca nu-i asa, din alea vreo 20 de postari sterse de pe site (niciuna de pe acest topic), am avut si eu cateva atunci, doua destul de virulente, una adresata garizilor din bucale, intr-una prezentand starea de colaps in care se gasea(si inca gaseste) Mamaia... cum organul meu, ale mele postate de dimineata pe 24 nu s-au salvat, iar ineptiile debitate de saracia aia onanista si debil mintal de xoxo , cat si cele ale celorlati garizi din bucale, postate seara pe 24 iunie, chiar si pe 25, s-au salvat automat pe server-ul de back-up ??? Lamureste-ma si pe mine, te rog .
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 6, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 6, 2014 E cumva pe ideea"cand murim,pe noi astia lenesii vine cineva si ne ia?" Pai de ce probleme tehnice?se imbunatateste ceva?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum