g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 7, 2014 E cumva pe ideea"cand murim,pe noi astia lenesii vine cineva si ne ia?" Pai de ce probleme tehnice?se imbunatateste ceva? Exista un topic la sectiunea din regulamente in care s-a explicat natura problemelor intampinate de site. Acolo, administratorii au spus de ce nu a mers site-ul cateva zile si au mentionat si faptul ca anumite postari au disparut. Hai bre nea Gabi, doar stii ca nu-i asa, din alea vreo 20 de postari sterse de pe site (niciuna de pe acest topic), am avut si eu cateva atunci, doua destul de virulente, una adresata garizilor din bucale, intr-una prezentand starea de colaps in care se gasea(si inca gaseste) Mamaia... cum organul meu, ale mele postate de dimineata pe 24 nu s-au salvat, iar ineptiile debitate de saracia aia onanista si debil mintal de xoxo , cat si cele ale celorlati garizi din bucale, postate seara pe 24 iunie, chiar si pe 25, s-au salvat automat pe server-ul de back-up ??? Lamureste-ma si pe mine, te rog . Tehnic nu-ti pot oferi o explicatie pentru ca ma depaseste. Dar anul trecut s-a intamplat acelasi lucru ( pe vremea aceea eram moderator ) si tot la fel au disparut postari aleatorii. Nu detin cunoastiinte de programare ca sa-ti pot da o explicatie pertinenta de ce dispar aleatoriu si nu la rand, dar asta se intampla. Cert este ca anul trecut au disparut postari in acelasi mod si nimeni din cei de la moderare nu s-a apucat sa stearga ceva, desi si atunci erau postari " sensibile " P.S. Navroame tata, la cat i-ai infierat proletar pe garizi si pe Mazare, iti dai seama ca ramaneai doar cu vreo 10 postari ?
randunica Reputație: 6344 Postat Iulie 7, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iulie 7, 2014 Uneori reapar si postarile disparute. Poate ca sunt salvate undeva si se va pune totul la punct intr-un viitor apropiat
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 22, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 22, 2014 Buunaa ! Noi ne-am gandit la o noua oferta pentru voi: asa cum am anuntat si pe pagina de facebook.Platiti primele 3 masaje la 200 lei iar a 4-a ora este gratis saaaau...veniti 4 baieti iar unul dintre voi are masajul gratis ceilalti platind 200.Si cu siguranta ma voi gandi sa facem o oferta tentanta si pentru masaul Vip,alta decat cea prezentata(masajul +sampania din parte casei)Voua cum vi se pare vara 2014?Am deschis si pagina de Twitter si vom incerca sa mai punem poze cu fetele pe facebook si poate chiar si aici(in functie de alegerea fetelor)Va pupaam bunny style 1
v-ships Reputație: 24 Postat Iulie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Iulie 22, 2014 A patra ora(sau oara) este gratis ? Care dintre fete rezista patru ore ? Retroactiv, macar pe anul asta, se poate ? ...cred ca as avea vreo 25 de ore bonus. :350x ... iar la prieteni muje, ca-s cacanari, toti vor moca. Si nu va fi chiar moca pentru cel de-al 4-lea, tot va trebui sa plateasca, vreo 80 de ron, de-o sampanie . O vara faina, iepurasilor.
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 23, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 23, 2014 Hahahaha stiam ca vei avea un comentariu rautacios asupra celor cu mocangeala sii..vorbeam de a 4a ora nu stiu ce spui cu oara ) oferta a inceput de acum...multumim si tu sa ai o vara plina calduroasa si plina de aventuri
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 23, 2014 A patra ora ? Poi tu crezi ca mai poate Navromul nostru sa reziste atat ?
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 24, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 24, 2014 Sunt sigura
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iulie 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 24, 2014 Beatrice tu esti licențiată a sectiei Marketing? Sau in urma caror studii ai facut aceasta "oferta speciala"!?Ai ținut cont de concurență cand ai conceput-o? Avem in oraș fete de calitate care ofera ora de masaj erotic la 100RON.Sigur ca decizia asupra tarifelor va aparține in totalitate dar ma gandesc ca e bine sa cunoașteți piața pe care activati mai ales cand concurenta este una destul de puternica. 2
alsahia Reputație: 2731 Postat Iulie 25, 2014 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Iulie 25, 2014 Buunaa ! Noi ne-am gandit la o noua oferta pentru voi: asa cum am anuntat si pe pagina de facebook.Platiti primele 3 masaje la 200 lei iar a 4-a ora este gratis saaaau...veniti 4 baieti iar unul dintre voi are masajul gratis ceilalti platind 200.Si cu siguranta ma voi gandi sa facem o oferta tentanta si pentru masaul Vip,alta decat cea prezentata(masajul +sampania din parte casei)Voua cum vi se pare vara 2014?Am deschis si pagina de Twitter si vom incerca sa mai punem poze cu fetele pe facebook si poate chiar si aici(in functie de alegerea fetelor)Va pupaam bunny style lol, ce baieti buni suntem
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 26, 2014 Cunoastem destul de bine piata.cele cu 100 de lei ora de masaj erotic cred ca se vor incadra in alta categorie la care nu vrem sa facem parte.nu sunt licentiata(inca).consideram ca e destul de ok pentru cei ce vin in grup sau stau mai mult de 3 ore.exista o diferenta intre saloane si fetele ce lucreaza pe cont propriu.
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iulie 26, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 26, 2014 Sunt convins ca ai facut un calcul si ca pretul asta vi se potriveste.Eu personal am fost o data la salon alegand masajul topless la 120 sau 130 daca imi aduc aminte.Sa zicem ca conditiile sunt bune, peste medie. Daca doriti sa tineti cont de sugestiile noastre:1. updatati preturile pe site. (cred ca masajul erotic topless cu 1 maseuza e 130 si nu 120 asa cum apare; sigur nu e un caz ptr 10 lei, dar daca te respecti pui preturile reale fara astfel de tertipuri)2. orice oferta speciala ar trebui trecuta si acolo3. am citit oferta de preturi si o idea buna ar fi sa dati un pret si ptr masajul erotic topless cu 2 maseuze intrucat acesta nu se regaseste in lista (asta in cazul in care se poate)Multam,
beatricebunny Reputație: 71 Postat Iulie 29, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat Iulie 29, 2014 Site.ul nu a fost reactualizat iar masajul topless era la 120.masajul happy hour e la 150.nu cred ca astea sunt asa probleme majore.se vor rezolva oricum...
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iulie 29, 2014 Cand reactualizati site-ul sa nu uiti sa treci si acolo ca ma masezi doar pe mine
beethoven13 Reputație: 133 Postat Iulie 30, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 30, 2014 Draga BeatriceEsti plină de idei ceea ce este de apreciat.Totusi nu ar strica sa se updateze si numărul (lista) fetelor de la salon, poze care sa le evidentieze trăsăturile,calitatile,pe scurt spus cat de dotarea sunt; ca doar sa stie omul la ce se încumetă cand face un abonament de 3+1 gratuit Cat de curand si cu noi Inițiative (idei) de acest gen!La mai multe si mai bune! 1
durexis Reputație: 0 Postat August 2, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 2, 2014 Ce program are salonul?
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 5, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 5, 2014 Multumesc frumos.mai sus am mai postat cateva poze,multe din ele asa cum am mai explicat nu vor sa faca poze.nu le pot obliga.Programul este non stop.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 5, 2014 Ahahaha , Beatrice sint cu ochiul pe tine
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 5, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 5, 2014 Hahahaha ce sa inteleg cand spui de un singur ochi? )
v-ships Reputație: 24 Postat August 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat August 6, 2014 Ma dor flocii. ...referitor la discutiile din prezenta pagina. In rest toate bune ? Sa fiti iubite, si un sfarsit de vara...cum va doriti.
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 6, 2014 Hahahaha ce sa inteleg cand spui de un singur ochi? )
g2br13l Reputație: 8171 Postat August 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat August 6, 2014 Ma dor flocii. ...referitor la discutiile din prezenta pagina. In rest toate bune ? Sa fiti iubite, si un sfarsit de vara...cum va doriti. Al dracu Navrom.... si pe noi ne mintea ca se epileaza ca sa aiba o igiena buna si cind colo el se epila din cauza durerilor. 1
beatricebunny Reputație: 71 Postat August 6, 2014 Oras:Hot Bunny House Oras:Hot Bunny House Postat August 6, 2014 Hahahahaha imi era dor de expresia asta ) da suntem bine.suferim de caldura,prea incinse )
ciosti Reputație: 274 Postat August 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 7, 2014 O teapa de salon
Membru Premium talibanu Reputație: 9691 Postat August 7, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Postat August 7, 2014 Sa mori tu??
ciosti Reputație: 274 Postat August 7, 2014 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 7, 2014 Sa mori tu??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum