Sari la conținut

Lorena Slim 📨 0720513202

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Postat 26 september 2019 - 10:03

67709-badge-.png

ctuser, on 26 Sept 2019 - 8:03 PM, said:snapback.png

Ce tarif mai ai lorena?

150 fin
250 ora
  • rep_up.png
  •  
  • 0
0720513202
  •  
Postat

Buna Lorena. Actualizare preturi si servicii? Multumesc

multumit domnule ?

de scris vad ca stiti sa scrieti ...cu cititul staiti  mai prost ?

sau aveti  nevoie de cele 200 de postari?....o recenzie ...se poate? nu trebuie sa cititi doar trebuie sa faceti ce stiti ....sa scrieti

Postat

multumit domnule ?

de scris vad ca stiti sa scrieti ...cu cititul staiti mai prost ?

sau aveti nevoie de cele 200 de postari?....o recenzie ...se poate? nu trebuie sa cititi doar trebuie sa faceti ce stiti ....sa scrieti

Nea Gică vezi că încet, încet începi să te transformi în cei pe care îi blamai nu demult! 😜

• Minus 1
Vizitator ctuser
Reputație: 0
Postat

Domnule gica dar dumneata sti sa utilizezi limba Romana corect? posturi este corect nu postari , ( si vad ca vb la plural cand ai comentat despre o singura persoana ).

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

“Știi” cred ca voiai sa scrii..scuze de off-topic

Ontopic : Lorena este de vizitat.

• Like 1
  • Oras:Constanța
Postat

“Știi†cred ca voiai sa scrii..scuze de off-topic

💋🤗

Postat

Nea Gică vezi că încet, încet începi să te transformi în cei pe care îi blamai nu demult!

stimate domn

nu am nimic cu cineva anume dar astef de intrebari gen :

- preturi si servicii?

- cand mai puneti va rog o poza ?

- pana la ce ora lucrati azi ?

-cand reveniti ?

mi se par daca nu de clase primare, atunci cand raspunsul este olecuta doar olecuta mai sus , cel putin puse doar de dragul de a mai face o postare ...nu mai bine in locul acestor intrebari fara sens si de multe ori stupide gasim o formula de a posta ceva util?

este mai mult ca evident ca astfel de postari sunt puse de cei noi cei care doresc sa se ingalbeneasca ....nu este un rau in sine dar daca tot vor ceva nu mai bine cauta sa posteze ceva mai inteligent? o gluma de exemplu ,o idee sau sa ceara o informatie reala si folositoare nu ceva ce este deja postat doua randuri mai sus.....sau se poate afla foarte usor printr-un simplu telefon in cel mai rau caz?.

Vizitator ctuser
Postat

Aici nu va contrazic anumite persoana doar asta cauta sa se ingalbeneasca. ( de parca ar castiga un premiu ) mai bine un post bun si folositor decat continut garla si prost.

Postat

“Știi” cred ca voiai sa scrii..scuze de off-topic

De acord cu tine Loreen este o fat de nota 10...nu o recomand ,ca nu mai sunt la moda recomandarile dar eu de cate ori am fost la ea nu am plecat dezamagit ....cine stie sa vada si sa citeasca printre randuri ...nu o scapati s-ar putea sa va para rau .Asta numai pana pe 15.

• Like 1
Postat

De acord cu tine Loreen este o fat de nota 10...nu o recomand ,ca nu mai sunt la moda recomandarile dar eu de cate ori am fost la ea nu am plecat dezamagit ....cine stie sa vada si sa citeasca printre randuri ...nu o scapati s-ar putea sa va para rau .Asta numai pana pe 15.

🤗

Vizitator danydelmar79
Postat

Nea' Gica, comentariul ti se adresa in mod direct? Daca nu, vezi-ti de treaba ta. Nu ma apuc sa comentez ce scrii Dumneata sau cata scoala ai. Ai bunul simt si vorbeste (cel putin cu si despre mine) doar daca esti intrebat.

• Membru Premium
  • Oras:medias
  • Oras:medias
Postat

Astazi am avut placerea sa o cunosc pe Lorenna.

Despre actiune nu o sa scriu nimic, s-a mai scris si doar repet.

Pot sa spun doar ca este o fata frumoasa care m-a dat gata cu zambetul ei. Chiar de la intrare cand am vazut-o, a fost ceva prea frumos. Ma bucur ca am reusit sa o cunosc si am putut povesti vrute si nevrute. Pacat ca mai sta doar pana in 15 octombrie. Cum zicea cineva mai sus, profitati cat mai puteti.

Lorenna, daca poti sa pui o poza cu zambetul tau ar fi ceva frumos.

Multumesc pentru azi.

• Like 4
Postat

Astazi am avut placerea sa o cunosc pe Lorenna.

Despre actiune nu o sa scriu nimic, s-a mai scris si doar repet.

Pot sa spun doar ca este o fata frumoasa care m-a dat gata cu zambetul ei. Chiar de la intrare cand am vazut-o, a fost ceva prea frumos. Ma bucur ca am reusit sa o cunosc si am putut povesti vrute si nevrute. Pacat ca mai sta doar pana in 15 octombrie. Cum zicea cineva mai sus, profitati cat mai puteti.

Lorenna, daca poti sa pui o poza cu zambetul tau ar fi ceva frumos.

Multumesc pentru azi.

Te pup 🤗🤗

• Like 1
Postat

zau ?

pentru toata lumea sau doar pentru cunoscatori ?

Pentru membrii forumului.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...