Sari la conținut

Anal

Vizitator r.faffaf

Postări Recomandate

Vizitator r.faffaf
Reputație: 0
Postat

Salut, in afara de Ilaria, cine mai face anal ok?

Mulțumesc

Vizitator mperfomance
Postat

vezi colegu ca asta e recenzata si dezbătută si in final trecută la de Evitat ( aveti grija) ✌️

Vizitator mperfomance
Postat
vezi colegu ca asta din cite am înțeles ceva nu prea pușca bine
Vizitator r.faffaf
Postat

Cu sau fara

Evident Cu!

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Salut, in afara de Ilaria, cine mai face anal ok?

Mulțumesc

Salut r.faffaf , depinde ce fel de gusturi ai , eu pot sa o recomand pe sonya [ https://nimfomane.com/forum/topic/106561-sonya-doamna-matura-0747526203/ ] , daca iti place genul bbw sau mature e perfect . Eu merg de mult timp la ea si pot sa spun ca de fiecare data e o placere , mai ales la partea legata de anal unde nu se eschiveaza chiar deloc , ps: sper ca te-am putut ajuta .

Postat

Deci una pana-n 35 de ani, 65 kg si 150 ron numarul nu face anal pe aici pana la urma?

Cam dezamagitoarea piata in Cluj ... oras mare, frumos, bogat, multe anunturi, dar dupa ce le "strecori" nu ramane mare lucru... scump, tiganci, fite, graba si multe poze false.

Postat

Deci una pana-n 35 de ani, 65 kg si 150 ron numarul nu face anal pe aici pana la urma?

Cam dezamagitoarea piata in Cluj ... oras mare, frumos, bogat, multe anunturi, dar dupa ce le "strecori" nu ramane mare lucru... scump, tiganci, fite, graba si multe poze false.

. Nu le poți avea chiar pe toate ;). Dar sa spui ca piața Clujului e dezamăgitoare, spune-ne și nou unde gasesti tot ce-ți dorești ( dorințe și preturi )???

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...