naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 bai tupeu de de rahat.cand postezi ceva,fao cu simt de raspundere.cere ti scuze...nu mai induce lumea in eroare
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Septembrie 28, 2018 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Septembrie 28, 2018 bai tupeu de de rahat.cand postezi ceva,fao cu simt de raspundere. am incurcat doua vanzatoare de placeri carnale, si ce??,mi-am recunoscut greseala ce tot o arzi cu parul in ochii?.Atitudine de rahat mai ai ,de parcā am incurcat grupele de sange la o transfuzie sanguina, 5 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 Io vam zis ca Tanti ie prezenta pi aci !!! :))))))))) Cind nuşi ia medicamentatia...o ia razna si postiaza ântruna. Sa videti voi cît va cearta akuma !!! :))))))))))))))))) 2
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 nu ai tupeu cu oricineSăăămi bag lindicu !!! :) Bah...asta nui oricini bah ! Bagativa mintili ân cap !!! Nu va permiteti voi orice ku ia, ca doar Tantica asta nui doar o prostitoata ca oricari alta...ie rejina Angliei bah muritorilor di rînd !!! :))))))))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 Ca nu te las pana nu rectifici gresealaBini bini mah Tănticooo...si dak nu vria sa muschiu lu Tupeu sa vina la tini si sati platiasca servişiili...cio sai fasi ? Vezi...dak nu vria iel nisi pula nu io bilesti !!! :)))))))))))) 1
samos Reputație: 34 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 28, 2018 Doamna foarte ok, voce de liceeanca, tate la fel. Nu face cim. Inca. In rest, curat, centru, peste 45, 100 nr.
samos Reputație: 34 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Septembrie 28, 2018 Doamna foarte ok, voce de liceeanca, tate la fel. Nu face cim. Inca. In rest, curat, centru, peste 45, 100 nr.
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Bini bini mah Tănticooo...si dak nu vria sa muschiu lu Tupeu sa vina la tini si sati platiasca servişiili...cio sai fasi ? Vezi...dak nu vria iel nisi pula nu io bilesti !!! :))))))))))))bai mos mahalagist si diversionist,o femeie care se respecta nu primeste orice prost,chiar daca o plateste triplu...este vorba despre confortul ei pshihic...ai tu asa ceva???
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 Hai dati dreaq ca dak ti suna iuby al mieu zisi ca ie doctorand la Cambridge ci papagal si dictiie ari ân iel. Imi zisi tu mii ka la foamea ta di prostitoata middle age spre gilf ai sa zisi tu "nu" la lovele !!! :) Lasa țățismele aci si pi telifon...zile flacailor ajtia cari au fetishuri di gerontofilie cum suji tu pula si fa ci poti sa fasi si tu la ani tai...si veziti cit poti di bini di caricele cari vin sa se goleasca la tini !!! :) Aaahhh...si iera sa uit...moi suptiri cu sfaturili tali di coarda frustrata pila fetele di aci cari sint consacrate dija. Nau nivoie ieli di sfaturili tali di coarda dipi vremea Securitatii !!! Ieli sint adaptati dija...nu ân alta era ka tini !!! :)))))))))
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Hai dati dreaq ca dak ti suna iuby al mieu zisi ca ie doctorand la Cambridge ci papagal si dictiie ari ân iel. Imi zisi tu mii ka la foamea ta di prostitoata middle age spre gilf ai sa zisi tu "nu" la lovele !!!:)Lasa țățismele aci si pi telifon...zile flacailor ajtia cari au fetishuri di gerontofilie cum suji tu pula si fa ci poti sa fasi si tu la ani tai...si veziti cit poti di bini di caricele cari vin sa se goleasca la tini !!!:)Aaahhh...si iera sa uit...moi suptiri cu sfaturili tali di coarda frustrata pila fetele di aci cari sint consacrate dija. Nau nivoie ieli di sfaturili tali di coarda dipi vremea Securitatii !!! Ieli sint adaptati dija...nu ân alta era ka tini !!!:)))))))))te ai dat in "stamba"fraiere...
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Hai dati dreaq ca dak ti suna iuby al mieu zisi ca ie doctorand la Cambridge ci papagal si dictiie ari ân iel. Imi zisi tu mii ka la foamea ta di prostitoata middle age spre gilf ai sa zisi tu "nu" la lovele !!!:)Lasa țățismele aci si pi telifon...zile flacailor ajtia cari au fetishuri di gerontofilie cum suji tu pula si fa ci poti sa fasi si tu la ani tai...si veziti cit poti di bini di caricele cari vin sa se goleasca la tini !!!:)Aaahhh...si iera sa uit...moi suptiri cu sfaturili tali di coarda frustrata pila fetele di aci cari sint consacrate dija. Nau nivoie ieli di sfaturili tali di coarda dipi vremea Securitatii !!! Ieli sint adaptati dija...nu ân alta era ka tini !!!:)))))))))ti am mai raspuns o data..nu mi place sa repet...trec peste...tu ce vrei de fapt?am inteles din postari ca esti peste...Ai fete pe care le apreciezi si ai grija de ele...dar cand vezi la un anunt ca sunt oamenii multumiti de femeia respectiva ,tu ce zloboz la tava iti bagi balele si coaiele inexistente in toata treaba???
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Cat poti sa fii de fraier sa nu ti dai seama ca idiotul ala de Amelia e un peste...helooo
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Omul pescareste cateva fete...
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Pe cine nu pescareste,le spune ca le face recenzi bune pe nimfomane....helooo..prostutelor..
gurrul Reputație: 270 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:madagascar Oras:madagascar Postat Septembrie 28, 2018 Omul pescareste cateva fete...ai dovezi?? dovadaaa!!! dovadaaa!!!! 2
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 ai dovezi?? dovadaaa!!! dovadaaa!!!!alt prost
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 alt prostMah Mahala...ai sa opsiervi ca ie moi multi prosti dastia pi aci cari ştu moi mult dicit bini cari ie triaba ku mini !!! Nu io îs misteru aci !!! ;) Aci nu io sint subectu inportant...tu iejti !!! Asa ka zii ân continuare cum tat zişi...căți faşi o lumi di bini !!! Dabea vad baeti cieți poati chelişica ceia zbircita ! :))))))))))) 1
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Tot prost ramai.,serviciile si preturile sunt vizibile...
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 Bini bini...da cum fasim ku mahalaua ??? :) Viezi tu...ie o gramada di fete la cari flacai se pot duşi fara di țigănismele tali !!! Dispri asta ie vorba ! ;) 1
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Bini bini...da cum fasim ku mahalaua ??? :)Viezi tu...ie o gramada di fete la cari flacai se pot duşi fara di țigănismele tali !!!Dispri asta ie vorba !;)despre ce vorbesti ,bolnaviorulule
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 28, 2018 Io vorbiesc dispri faptu ca floşii miei ie creti !!! Tu ? Cie cacat tat maninci aci ??? Io iam avertizat pi baeti ca tu urmariesti forumu si ca cind oi sa apari osa ânciapa tiganiala. Ghici cie ?! Fix asta so ântimplat !!! Crezi ca moi ie altciva di zis ? Io zik cai sufisient !!! :)))))))))))) 2
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Cretinule.nu mi raspunde
naee 777 Reputație: 88 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 Toti prosti si idiotii suna pe. Publi
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum