Sari la conținut

🔞Morena Hot 🔞0744405677

cutebadboy

Postări Recomandate

Reputație: 45

Proaspăt ieșit de la Morena aceiași fata finuta și buna de tras păcat ca o vreme nu o vom mai vedea pleacă din tara profitați de ea cât mai sta în oradea . O recomand cu incredere mulțumesc Morena și grij de tine

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 1066
  • Telefon: 0744405677
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Disponibila

Hei o să mai fiu în oraș până Luni inclusiv , apoi o perioadă de timp nu ne vom mai vedea😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 1591
  • Oras:Everywhere

Când ai noroc...ai - mai ales că nu trebuia să ajung acasă așa de rapid.

După mai multe încercări de a mă sincroniza cu Morena toate eșuate ( din cauza mea - da nu câștig la loto și vând tot ) iată că am reușit în sfârșit. 

Am făcut programarea, și m-am afișat la domnișoară acasă ...nu știu ce face ( sau nu face ) dar reușește de fiecare dată să mă emoționeze, să mă facă să mă simt într-un fel...înainte să ajung la ea îmi pun în minte scenarii - ca de exemplu data trecută îmi venea să o pun pe măsuța aia la care își făcea unghiuțele și acolo să...dar mă face să îmi pierd toate gândurile. 

Ne-am pus puțin la vorbă, fost servit cu răcoritoare și ciocolatele ( apropo - de acuma încolo îmi voi face programare in ultima zi, ultimele programări) ...

După un timp am zis că e timpul și pentru altceva, mers la duș - obligatoriu - tot o dau pe asta cu dușul și mulți poate ziceți că is vreun nespălat dar eu și dacă fac duș înainte de a pleca de acasă, când ajung la o domnișoară tot mai îmi fac duș...mai ales vara. 

După dușul de rigoare, m-am luat de mână și în drum spre i-am spus să mă ia ușor că is începător...și așa a fost...și cum m-am luat, ce mi-a făcut, alea alea - pfoaiii de povestit copiilor :)) ...și eu i-am făcut, și ce i-am făcut...multe i-aș mai fi făcut dar...oricum finalul a fost apoteotic. 

NOTE și PĂRERI - știți și voi, știe tot forumul

De revizitat - in fiecare zi și de 2 ori duminica

Îți mulțumesc mult de tot More. 

• Like 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Heii dragilor❣️ vă anunț că mi-am prelungit șederea până vineri inclusiv! 😍 

Disponibilă astăzi 14:00-21:00💋

Duminică liniștită 🙏🏼

• Inimioara 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
La 23.05.2024 la 9:55, chrisbbmike a spus:

Când ai noroc...ai - mai ales că nu trebuia să ajung acasă așa de rapid.

După mai multe încercări de a mă sincroniza cu Morena toate eșuate ( din cauza mea - da nu câștig la loto și vând tot ) iată că am reușit în sfârșit. 

Am făcut programarea, și m-am afișat la domnișoară acasă ...nu știu ce face ( sau nu face ) dar reușește de fiecare dată să mă emoționeze, să mă facă să mă simt într-un fel...înainte să ajung la ea îmi pun în minte scenarii - ca de exemplu data trecută îmi venea să o pun pe măsuța aia la care își făcea unghiuțele și acolo să...dar mă face să îmi pierd toate gândurile. 

Ne-am pus puțin la vorbă, fost servit cu răcoritoare și ciocolatele ( apropo - de acuma încolo îmi voi face programare in ultima zi, ultimele programări) ...

După un timp am zis că e timpul și pentru altceva, mers la duș - obligatoriu - tot o dau pe asta cu dușul și mulți poate ziceți că is vreun nespălat dar eu și dacă fac duș înainte de a pleca de acasă, când ajung la o domnișoară tot mai îmi fac duș...mai ales vara. 

După dușul de rigoare, m-am luat de mână și în drum spre i-am spus să mă ia ușor că is începător...și așa a fost...și cum m-am luat, ce mi-a făcut, alea alea - pfoaiii de povestit copiilor :)) ...și eu i-am făcut, și ce i-am făcut...multe i-aș mai fi făcut dar...oricum finalul a fost apoteotic. 

NOTE și PĂRERI - știți și voi, știe tot forumul

De revizitat - in fiecare zi și de 2 ori duminica

Îți mulțumesc mult de tot More. 

"Hoț de ciocolațele"te pupăcesc și îți mulțumesc ! 💋🤗

• Haha 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Disponibilă pentru programări până la 22:00❤️

Ultimele zile🤭

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Bună seara dragilor ! Mâine începând  cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗

• Like 2
  • Inimioara 10
Link spre comentariu
Reputație: 496
Acum 12 ore, morenamorena a spus:

Bună seara dragilor ! Mâine începând  cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗

IMG_2616.jpeg

Bine ai revenit draga mea!

😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:România ❤
  • Oras:România ❤
Acum 14 ore, morenamorena a spus:

IMG_2616.jpeg

Bine ai venit! 😘🐼

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 1102
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.
Acum 14 ore, morenamorena a spus:

IMG_2616.jpeg

Duminică frumoasă să ai Morenamorena!🌹

Băieți, știți că sunteți norocoși că activează în mod stabil la voi👍

Aveți grijă de ea! 😉

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 897
Acum 16 ore, morenamorena a spus:

IMG_2616.jpeg

Bine ai revenit,frumoasa!😘

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 2 ore, zozozo a spus:

Duminică frumoasă să ai Morenamorena!🌹

Băieți, știți că sunteți norocoși că activează în mod stabil la voi👍

Aveți grijă de ea! 😉

Avem, avem ...mai ales că e printre primele în top ( la mine cel puțin ( adică prima am vrut să spun ) ) ...numai dacă câștig la loto nu o mai vedeți ...în sensul bun :)

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 811
La 20.07.2024 la 18:44, morenamorena a spus:

IMG_2616.jpeg

Esti gravida?

Link spre comentariu

• Oras:pe pamant
  • Oras:pe pamant

nu am vizitat-o de mai bine de un an, nu eram in Oradea cand ne vizita din pacate, ultima data am facut un trio cu colega blonda :)  dar pe scurt recomand, nu ca ar mai avea nevoie de note si recenzii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...