Edieiben Reputație: 45 Postat Mai 17 Partajează Postat Mai 17 Proaspăt ieșit de la Morena aceiași fata finuta și buna de tras păcat ca o vreme nu o vom mai vedea pleacă din tara profitați de ea cât mai sta în oradea . O recomand cu incredere mulțumesc Morena și grij de tine 1 1 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 20 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 20 Hei❤️ Locuri disponibile 16:00 -22:00 astăzi 🥰 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 20 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 20 ✅ 2 7 Link spre comentariu
Maciucar01 Reputație: 13 Postat Mai 20 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Partajează Postat Mai 20 Heeeeeeiiii doresc Orădenilor o săptămână frumoasă. Mi-e dor de Morena dar...de data sta cred că-mi scapă. 1 Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 226 Postat Mai 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 21 Acum 23 ore, morenamorena a spus: De la ce oră începi azi ? Te-am sunat dar ai telefonul închis ! 1 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 22 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 22 Hei o să mai fiu în oraș până Luni inclusiv , apoi o perioadă de timp nu ne vom mai vedea😘 1 Link spre comentariu
cameleon21 Reputație: 5 Postat Mai 23 Oras:Moscova Oras:Moscova Partajează Postat Mai 23 Locația puisor Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1591 Postat Mai 23 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Mai 23 Când ai noroc...ai - mai ales că nu trebuia să ajung acasă așa de rapid. După mai multe încercări de a mă sincroniza cu Morena toate eșuate ( din cauza mea - da nu câștig la loto și vând tot ) iată că am reușit în sfârșit. Am făcut programarea, și m-am afișat la domnișoară acasă ...nu știu ce face ( sau nu face ) dar reușește de fiecare dată să mă emoționeze, să mă facă să mă simt într-un fel...înainte să ajung la ea îmi pun în minte scenarii - ca de exemplu data trecută îmi venea să o pun pe măsuța aia la care își făcea unghiuțele și acolo să...dar mă face să îmi pierd toate gândurile. Ne-am pus puțin la vorbă, fost servit cu răcoritoare și ciocolatele ( apropo - de acuma încolo îmi voi face programare in ultima zi, ultimele programări) ... După un timp am zis că e timpul și pentru altceva, mers la duș - obligatoriu - tot o dau pe asta cu dușul și mulți poate ziceți că is vreun nespălat dar eu și dacă fac duș înainte de a pleca de acasă, când ajung la o domnișoară tot mai îmi fac duș...mai ales vara. După dușul de rigoare, m-am luat de mână și în drum spre i-am spus să mă ia ușor că is începător...și așa a fost...și cum m-am luat, ce mi-a făcut, alea alea - pfoaiii de povestit copiilor :)) ...și eu i-am făcut, și ce i-am făcut...multe i-aș mai fi făcut dar...oricum finalul a fost apoteotic. NOTE și PĂRERI - știți și voi, știe tot forumul De revizitat - in fiecare zi și de 2 ori duminica Îți mulțumesc mult de tot More. 4 2 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 26 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 26 Heii dragilor❣️ vă anunț că mi-am prelungit șederea până vineri inclusiv! 😍 Disponibilă astăzi 14:00-21:00💋 Duminică liniștită 🙏🏼 3 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 26 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 26 La 23.05.2024 la 9:55, chrisbbmike a spus: Când ai noroc...ai - mai ales că nu trebuia să ajung acasă așa de rapid. După mai multe încercări de a mă sincroniza cu Morena toate eșuate ( din cauza mea - da nu câștig la loto și vând tot ) iată că am reușit în sfârșit. Am făcut programarea, și m-am afișat la domnișoară acasă ...nu știu ce face ( sau nu face ) dar reușește de fiecare dată să mă emoționeze, să mă facă să mă simt într-un fel...înainte să ajung la ea îmi pun în minte scenarii - ca de exemplu data trecută îmi venea să o pun pe măsuța aia la care își făcea unghiuțele și acolo să...dar mă face să îmi pierd toate gândurile. Ne-am pus puțin la vorbă, fost servit cu răcoritoare și ciocolatele ( apropo - de acuma încolo îmi voi face programare in ultima zi, ultimele programări) ... După un timp am zis că e timpul și pentru altceva, mers la duș - obligatoriu - tot o dau pe asta cu dușul și mulți poate ziceți că is vreun nespălat dar eu și dacă fac duș înainte de a pleca de acasă, când ajung la o domnișoară tot mai îmi fac duș...mai ales vara. După dușul de rigoare, m-am luat de mână și în drum spre i-am spus să mă ia ușor că is începător...și așa a fost...și cum m-am luat, ce mi-a făcut, alea alea - pfoaiii de povestit copiilor :)) ...și eu i-am făcut, și ce i-am făcut...multe i-aș mai fi făcut dar...oricum finalul a fost apoteotic. NOTE și PĂRERI - știți și voi, știe tot forumul De revizitat - in fiecare zi și de 2 ori duminica Îți mulțumesc mult de tot More. "Hoț de ciocolațele"te pupăcesc și îți mulțumesc ! 💋🤗 2 1 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 29 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 29 Disponibilă pentru programări până la 22:00❤️ Ultimele zile🤭 1 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Mai 31 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Mai 31 ❌Indisponibilă❌ 1 Link spre comentariu
morenamorena Reputație: 1066 Postat Iulie 20 Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Telefon: 0744405677 Oras:Oradea Disponibila Partajează Postat Iulie 20 Bună seara dragilor ! Mâine începând cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗 2 10 Link spre comentariu
disney02 Reputație: 496 Postat Iulie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 21 Acum 12 ore, morenamorena a spus: Bună seara dragilor ! Mâine începând cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗 Bine ai revenit draga mea! 😘 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3822 Postat Iulie 21 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Iulie 21 Acum 14 ore, morenamorena a spus: Bună seara dragilor ! Mâine începând cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗 Bine ai venit! 😘🐼 2 1 Link spre comentariu
zozozo Reputație: 1102 Postat Iulie 21 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Partajează Postat Iulie 21 Acum 14 ore, morenamorena a spus: Bună seara dragilor ! Mâine începând cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗 Duminică frumoasă să ai Morenamorena!🌹 Băieți, știți că sunteți norocoși că activează în mod stabil la voi👍 Aveți grijă de ea! 😉 1 Link spre comentariu
sosoboso Reputație: 897 Postat Iulie 21 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Iulie 21 Acum 16 ore, morenamorena a spus: Bună seara dragilor ! Mâine începând cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗 Bine ai revenit,frumoasa!😘 2 2 Link spre comentariu
chrisbbmike Reputație: 1591 Postat Iulie 21 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iulie 21 Acum 2 ore, zozozo a spus: Duminică frumoasă să ai Morenamorena!🌹 Băieți, știți că sunteți norocoși că activează în mod stabil la voi👍 Aveți grijă de ea! 😉 Avem, avem ...mai ales că e printre primele în top ( la mine cel puțin ( adică prima am vrut să spun ) ) ...numai dacă câștig la loto nu o mai vedeți ...în sensul bun 2 1 Link spre comentariu
cameleon21 Reputație: 5 Postat Iulie 21 Oras:Moscova Oras:Moscova Partajează Postat Iulie 21 Bine ai venit frumoasa Link spre comentariu
Maciucar01 Reputație: 13 Postat Iulie 21 Oras:Bistrița Oras:Bistrița Partajează Postat Iulie 21 Heeeeeeiiii bine ai venit !Mi-a fost foarte puțin dor de tine,te pupăcesc peste tot🤣🤣🤣🤣! Link spre comentariu
Edieiben Reputație: 45 Postat Iulie 22 Partajează Postat Iulie 22 Bine ai revenit ,prințesă credeam ca nu te mai vad anu asta Link spre comentariu
cameleon21 Reputație: 5 Postat Iulie 22 Oras:Moscova Oras:Moscova Partajează Postat Iulie 22 Zona care e ? Link spre comentariu
betman Reputație: 811 Postat Iulie 22 Partajează Postat Iulie 22 La 20.07.2024 la 18:44, morenamorena a spus: Bună seara dragilor ! Mâine începând cu ora 10:00 o să fiu disponibilă în Oradea❤️vă pupăcesc și abea aștept să ne revedem /vedem 🤗 Esti gravida? Link spre comentariu
omwtfuhard Reputație: 105 Postat Iulie 22 Partajează Postat Iulie 22 Acum 4 minute, betman a spus: Esti gravida? Nu e, am fost eu ieri pe la ea. Chiar nu are burta😂 Link spre comentariu
florin08 Reputație: 92 Postat Iulie 22 Oras:pe pamant Oras:pe pamant Partajează Postat Iulie 22 nu am vizitat-o de mai bine de un an, nu eram in Oradea cand ne vizita din pacate, ultima data am facut un trio cu colega blonda dar pe scurt recomand, nu ca ar mai avea nevoie de note si recenzii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum