Sari la conținut

0721920177 , 0721913791, matura 40+

Vizitator flirt_passion014

Postări Recomandate

Postat

Ce nu inteleg oamenii care se ceartă cu mine de parca am fi mers de mina si am fi împărțit patura plina de ulei si alte lichide ,ca fiecare scrie ce a trăit.El nu era cu mine iar patura se mai spală.

Frate,din partea mea poti sa o iei de nevastă,de amanta,iubita ce ce vrei.Si sa o fură toma Romania ,Uniunea europeana si tot globul si sa o plătească in aur.

Nici gusturile unora nu ma intereseaza!

M.a deranjat ca a fost vaca si nu aa curățat unde s.a ba legat si eu am nimerit ca idiotul in lechidele ei.Oricine s.ar fi supărat.

Nu am scris nimic pînă nu am vazut strigătul ăluia care semăna a cerere de reclama.

Eu merg la masaj la Crimă care e o doamna cocheta,cu o locație f curata,in bloc nou si care face masaj bun si masaj erotic si la gimnastă de pe Burebista care e gimnastă si face niste figuri in pat de leziuni,face masaj de nota o suta si care e o doamna in adevăratul sens al cuvîntului.Le găsiți pe googel.Dar sunt atit de ocupate ca mai rămîn pe dinafara si mai nimeresc la cite o rapandula cdecentă tu ta asta.

Si alți ..nu stiu cum sa le zic care se ceartă cu mine pt recenzia mea.Daca scrie am de bine ziceau ca sunt peste.Eu ma abtin

Postat

Ce nu inteleg oamenii care se ceartă cu mine de parca am fi mers de mina si am fi împărțit patura plina de ulei si alte lichide ,ca fiecare scrie ce a trăit.El nu era cu mine iar patura se mai spală.

Frate,din partea mea poti sa o iei de nevastă,de amanta,iubita ce ce vrei.Si sa o fută toata Romania ,Uniunea europeana si tot globul si sa o plătească in aur.

M.a deranjat ca a fost vaca si nu aa curățat unde s.a balegat si eu am nimerit ca idiotul in lichidele ei.Oricine s.ar fi supărat.

Nu am scris nimic pînă nu am vazut strigătul ăluia care semăna a cerere de reclama.

Eu merg la masaj la Crină,de la Trapezului, care e o doamna cocheta,cu o locație f curata,in bloc nou si care face masaj bun si masaj erotic si la gimnastă de pe Burebista care e gimnastă si face niste figuri in pat de lesini,face masaj de nota o suta si care e o doamna in adevăratul sens al cuvîntului.Le găsiți pe googel.Dar sunt atit de ocupate ca mai rămîn pe dinafara si mai nimeresc la cite o rapandula ca asta.

Si alți ..nu stiu cum sa le zic care se ceartă cu mine pt recenzia mea.Daca scrieam de bine ziceau ca sunt peste.Eu ma abtin.

Postat

Frate,din partea mea poti sa o iei de nevastă,de amanta,iubita ce ce vrei.Si sa o fută toata Romania ,Uniunea europeana si tot globul si sa o plătească in aur.

M.a deranjat ca a fost vaca si nu aa curățat unde s.a balegat si eu am nimerit ca idiotul in lichidele ei.Oricine s.ar fi supărat.

Eu merg la masaj la Crină,de la Trapezului, care e o doamna cocheta,cu o locație f curata,in bloc nou si care face masaj bun si masaj erotic si la gimnastă de pe Burebista care e gimnastă si face niste figuri in pat de lesini,face masaj de nota o suta si care e o doamna in adevăratul sens al cuvîntului.Le găsiți pe googel.Dar sunt atit de ocupate ca mai rămîn pe dinafara si mai nimeresc la cite o rapandula ca asta.

Si alți ..nu stiu cum sa le zic care se ceartă cu mine pt recenzia mea.Daca scrieam de bine ziceau ca sunt peste.Eu ma abtin.

Postat

are curat?bravo!sa nu mai nimereasca nimeni in lichide prin pat!

Cine dracu o invidiază pe asta sau ce am eu cu ea?

as fi vrut sa înnoit si tu prin lichidele ei sa vad ce ai fi zis.

ZICI ca esti cățelul ei si ai stat linga pat cind am nimerit eu acolo.Hai!

• Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

In plan mea scrieti ce vreti,eu am scris prin ce am trecut.Ca acum a tinut jegul din pat e f bine.

Facerii reclama si spor la mii e!

Vasile ai fost mentorul/protectorul/guvidul ei si acum ti-a dat eject?

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Buzeldorf
  • Oras:Buzeldorf
Postat

multe puli ii vor cauta gurita!spor la muie,doamna!

Vasile las-o in "balta" mestere ca pute rau recenzia ta!...Ai cont din iunie 2018 si n-ai postari decat la pensionara asta... 

Vb lu` Petrepetre...ti-a dat reject si te-ai razbunat? 

• Like 1
Postat

Vasile las-o in "balta" mestere ca pute rau recenzia ta!...Ai cont din iunie 2018 si n-ai postari decat la pensionara asta... 

Vb lu` Petrepetre...ti-a dat reject si te-ai razbunat?

Corect.

• Oras:Bucuresti
Postat
Am fost la doamna din topic acum o luna mai mult din curiozitate din cauza pozelor,asa ca am pus mana pe telefon si am sunat, mi-a raspuns o voce placuta si calda, mi-a dat detaliile ce si cum si am inchis convorbirea. Dupa pranz cu ceva treburi prin oras ma indreptam spre casa zic sa fac un ocol si ma pun pe sunat in stanga si in dreapta dar nimeni nu raspundea nimeni busy toate. Asta e n-am avut noroc si ma apuc sa sterg numerele din agenda si ajung la numarul care sunasem de dimineata si sun iar imi da locatia si cum eram in zona am revenit cu un tel. de la benzinarie. Doamna foarte amabila si calma a stat cu mine la tel. de la benzinarie un pic de slalom printre masini si am intrerupt convorbirea la usa lifului sincer surprins fata de alte fete care trebuie sa le suni de 3-5 ori pana ajungi la ele in fine, ajuns la usa  bat usor asa se deschide larg, aici placut surprins nu era dupa usa, prima data am crezut ca am nimerit la colega m-am uitat prin jur si nu mai era nimeni ea era acolo cu mine noi doi atat. Ce pot sa va spun este ca nu isi arata varsta deloc arata foarte bine i-am dat 35 dau 37 nu mai stiu exact are un inceput de burtica lucru care pe mine nu ma deranjat ai pe ce pune mana piele fina pasa curata si epilata. Actiunea nu s-o mai detalieaz nu isi are rostul nu cred ca va intereseaza ce am facut cu dansa, dupa terminarea actiuni dusul de rigoare de care am abuzat si la venire, dupa terminarea dusului ea strangea lenjeria de pe pat lucru pe care pentru mine a fost wow (doar pe Aalina42 am vazut-o facand asta). 

Cum a spus si futacios_de_nimfomane mai sus este o "fire calda amabila si prietenoasa" putin retinuta totusi eram la prima vizita la a 2 a vizita parca ne stiam de ani de zile

Blocul este vechi nici nu am stiut ca este acolo dar locatia este super curata

Baia dotata cu tot ce iti trebuie gel de dus,,prosoape curate, lenjerii de pat destule si curate in dulap inclusiv masina de spalat in caz ca ai nevoie care functiona cand am fost la ea

Doamna o super doamna  de la venire si pana la plecare asta daca nu esti vreun nesimtit si nu stii cum sa te comporti

De revenit? Categoric serviciile au fost peste masura       
  • Like 4
Postat

Am fost la doamna din topic acum o luna mai mult din curiozitate din cauza pozelor,asa ca am pus mana pe telefon si am sunat, mi-a raspuns o voce placuta si calda, mi-a dat detaliile ce si cum si am inchis convorbirea. Dupa pranz cu ceva treburi prin oras ma indreptam spre casa zic sa fac un ocol si ma pun pe sunat in stanga si in dreapta dar nimeni nu raspundea nimeni busy toate. Asta e n-am avut noroc si ma apuc sa sterg numerele din agenda si ajung la numarul care sunasem de dimineata si sun iar imi da locatia si cum eram in zona am revenit cu un tel. de la benzinarie. Doamna foarte amabila si calma a stat cu mine la tel. de la benzinarie un pic de slalom printre masini si am intrerupt convorbirea la usa lifului sincer surprins fata de alte fete care trebuie sa le suni de 3-5 ori pana ajungi la ele in fine, ajuns la usa bat usor asa se deschide larg, aici placut surprins nu era dupa usa, prima data am crezut ca am nimerit la colega m-am uitat prin jur si nu mai era nimeni ea era acolo cu mine noi doi atat. Ce pot sa va spun este ca nu isi arata varsta deloc arata foarte bine i-am dat 35 dau 37 nu mai stiu exact are un inceput de burtica lucru care pe mine nu ma deranjat ai pe ce pune mana piele fina pasa curata si epilata. Actiunea nu s-o mai detalieaz nu isi are rostul nu cred ca va intereseaza ce am facut cu dansa, dupa terminarea actiuni dusul de rigoare de care am abuzat si la venire, dupa terminarea dusului ea strangea lenjeria de pe pat lucru pe care pentru mine a fost wow (doar pe Aalina42 am vazut-o facand asta).

Cum a spus si futacios_de_nimfomane mai sus este o "fire calda amabila si prietenoasa" putin retinuta totusi eram la prima vizita la a 2 a vizita parca ne stiam de ani de zile

Blocul este vechi nici nu am stiut ca este acolo dar locatia este super curata

Baia dotata cu tot ce iti trebuie gel de dus,,prosoape curate, lenjerii de pat destule si curate in dulap inclusiv masina de spalat in caz ca ai nevoie care functiona cand am fost la ea

Doamna o super doamna de la venire si pana la plecare asta daca nu esti vreun nesimtit si nu stii cum sa te comporti

De revenit? Categoric serviciile au fost peste masura

Felicitari!

Si zici ca nu ai vazut balta aia de sperma si fumul de tigara cum spun unii colegi? cate tigari a fumat de față cu tine ?

• Like 1
Postat

Nici o balta  in pat sau in alta zona a locuintei si de fumul de tigara sau fumat nici vorba de asa ceva  :refoz

• Like 2
Vizitator flirt_passion014
Reputație: 0
Postat

Nici o balta  in pat sau in alta zona a locuintei si de fumul de tigara sau fumat nici vorba de asa ceva  :refoz

dragilor, scriu si eu ca am revenit in tara si de mult ma batea gandul sa o incerc.

mi-as dori masaj dar si ceva extra.

carotx, am citi cu mare atentie posturile tale... interesante

poti totusi detalia putin si actiunea?

ce ati facut, cum, cum se misca? 

si in afara de curul misto de care ati mentionat de fapt toti... si de safrcurile care sunt intr-adevar misto... pot intreba? cum arata la pizda? e misto? labii mari, micute? etc

merci mult. o sa ii fac sper si eu o vizita

Postat

Va scriu eu mai tarziu adevărul despre doamna.

Ar trebui sa scrii acum sa nu mergem degeba acolo

• Like 2
  • Minus 1

• Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

Hai sa va lămuresc.

Locație pe calea calarasilor aproape de metrou.Blocul este unul vechi de pe timpul comunismului.locatia este pe la jumătatea blocului.Eu am fost săpt trecuta cu un tel înainte cu 30 min.Ajuns în locație foarte usor,dar mi_a luat mult timp sa gasesc o parcare.Doamna undeva pe la 45/48de ani de la cur în jos arată bine,dar de la cur în sus nu.Tate inexistente nr 1 doar sfarcurile ce e de ele.la fața se vede ca a trecut tinerețea peste ea .si da, cine a scris că nu are toți dintii în gură are dreptate.deci aspect doamna nota 5.locație cu dus ,prosop curat + un cearșaf curat pus pe pat în fata mea.are muzica ambientală la laptop, perdele rosii,curat în camera etc.Nota 7.Ca si servicii prestează sex oral si normal la 100 lei finalizarea.eu am ales sexul oral cu prezervativ.nu prea stie cu ce se mănâncă asta este foarte lenta în mișcări atenție la coițe deloc.pe tot parcursul unei jumătăți de ora a încercat să se facă plăcută.ca si servicii nota 5.Deci o sută de lei investiți aiurea.La banii ăștia găsiți ceva mai bun si de calitate.eu unul nu mai revin niciodată.Sa aveti spor.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...