laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 22, 2018 E o lege nescrisa aici ca indiferent de subiect, interlocutori si sectiune, inevitabil se va ajunge la cisterne de puli zburand de la unu la altul in frigider.E doar o chestiune de timp.Pai, daca e "nimfomane", nu e normal ca trag pulile la forum?! :laugh2 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 22, 2018 SUSTIN CASATORIA INTRE MINIM 5 BARBATI CU O FEMEIE: CA SA NU MAI AVEM SCANDALURI!
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 Va rog frumos chiar nu rezolvați nimic prin vulgaritate. Fiecare are dreptul la propria opinie.chiar daca nu ești de acord cu cineva, nu ii dai în cap pentru că sa te aprobe. Nu suntem în animaleSifilitica asta a inceput sa ma jigneasca fara sa-i fi facut ABSOLUT nimic...asa ca eu o sa continui aici cu invectivele la adresa ei pana o invia !!!
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 Mult cacat in gura ta jegoasa, tantalaul satului care estitu esti muista de serviciu si coprofaga la nesafarsit...fa,proasto,sa iei dictionarul sa vezi ce ti am scris !!!
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 SUSTIN CASATORIA INTRE MINIM 5 BARBATI CU O FEMEIE: CA SA NU MAI AVEM SCANDALURI! și cu restu' ce facem? Le dăm la export?
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 25, 2018 și cu restu' ce facem? Le dăm la export?Restu' de ce?!
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 Restu' de ce?! de fomei.
Vizitator the abomination Reputație: 0 Postat Septembrie 25, 2018 Postat Septembrie 25, 2018 Trebuie boicotatstați, bă, cuminți, că s-au învățat jandarmii la bătaie.
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 25, 2018 de fomei.Cui ii pasa de "restul"? Nici 100 pularai la una, tot nu reusim sa gasim suficiente femei care sa merite atentia noastra de pularai, daramite sa ne mai batem capu' cu rebuturile?!
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:F Oras:F Postat Septembrie 25, 2018 stați, bă, cuminți, că s-au învățat jandarmii la bătaie.Boicot inseamna sa nu te duci. Deci, sa se bata intre ei :laugh2
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 25, 2018 Sifilitica asta a inceput sa ma jigneasca fara sa-i fi facut ABSOLUT nimic...asa ca eu o sa continui aici cu invectivele la adresa ei pana o invia !!!Te-n gura de mincinos, fi-mi-ar scarba de tine ! Cum poti mah sa minti in halul asta ? Lepadatura ce esti !Jegos ordinar ! Mars in pastele ma-tii de mincinos
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2018 Postat Septembrie 27, 2018 Te-n gura de mincinos, fi-mi-ar scarba de tine ! Cum poti mah sa minti in halul asta ? Lepadatura ce esti !Jegos ordinar ! Mars in pastele ma-tii de mincinossloboz in gat sa-ti fie,mortaciune!!!vrei sa spui ca nu este adevarat,zombie??si sa stii ca pe ma ta am iertat-o pt.greseala facuta...aceea de a te naste pe tine...asta e,se mai intampla accidente...vezi cernobal,tu,etc... :laugh2 :laugh2 :laugh2 sa mi sugi coaiele sa faci ca tramvaiele...alea a lui olguta...
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2018 sloboz in gat sa-ti fie,mortaciune!!!vrei sa spui ca nu este adevarat,zombie??si sa stii ca pe ma ta am iertat-o pt.greseala facuta...aceea de a te naste pe tine...asta e,se mai intampla accidente...vezi cernobal,tu,etc... :laugh2 :laugh2 :laugh2 sa mi sugi coaiele sa faci ca tramvaiele...alea a lui olguta...In gura ta intra o mare pula de cal si stii ce face ? Se pisha un sfert de ora!Slobozi-m-as in blidu' tau de spurcaciune...moartea-n vacanta ce esti ! 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2018 Postat Septembrie 28, 2018 In gura ta intra o mare pula de cal si stii ce face ? Se pisha un sfert de ora!Slobozi-m-as in blidu' tau de spurcaciune...moartea-n vacanta ce esti !imi spui pe numele tau fai terminato?ti am mai spus....de cate ori ma provoci sa iei muie cu cacat de la toata China !! :laugh2
cerrone Reputație: -1104 Postat Septembrie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 28, 2018 imi spui pe numele tau fai terminato?ti am mai spus....de cate ori ma provoci sa iei muie cu cacat de la toata China !! :laugh2Si tu de la toata India, spurcatule !Mars la cacat de-aici, prostul pulii ce esti ! 1
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 1, 2018 Postat Octombrie 1, 2018 Si tu de la toata India, spurcatule !Mars la cacat de-aici, prostul pulii ce esti !hai fa javra,ca imi ocupi cam mult timp..sugi in continuare pe centura...pa!!!
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 2, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 2, 2018 hai fa javra,ca imi ocupi cam mult timp..sugi in continuare pe centura...pa!!!Fi-mi-ar scarba de tine, carpa-n cur care esti !Suge-o pana mori, paraliticule !
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2018 Postat Octombrie 3, 2018 Fi-mi-ar scarba de tine, carpa-n cur care esti !Suge-o pana mori, paraliticule !m(o)arta suge pula cu cacat...ca si glazura...sa ne faci rimming la toti de pe site!!!
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 3, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 3, 2018 m(o)arta suge pula cu cacat...ca si glazura...sa ne faci rimming la toti de pe site!!!Manglitorule, sa-i sugi chilotii lu' ma-ta !
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Manglitorule, sa-i sugi chilotii lu' ma-ta !mars pe centura...te au dat disparuta....si aia de la glina !!
cerrone Reputație: -1104 Postat Octombrie 4, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 4, 2018 mars pe centura...te au dat disparuta....si aia de la glina !!Prost te-a mai căcat mă-ta, pitecantropule ! La groapa de gunoi cu tine. Chiar aia de la Glina, ţărane !
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Prost te-a mai căcat mă-ta, pitecantropule ! La groapa de gunoi cu tine. Chiar aia de la Glina, ţărane !fa spurcaciune,ma cam copiezi vezi ca sunt si fff suparat pe tine...ai dat de veste ca pula mea are gust de cicolata si slobozu de vanilie...acum nu mai scap de doritori ca tine !! :laugh2 :laugh2
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Manglitorule, sa-i sugi chilotii lu' ma-ta !asa facea ma ta cu cainele ala de te a conceput...mi a soptit cineva ca ai fi din pula canina...
Vizitator caproshu Reputație: 0 Postat Octombrie 4, 2018 Postat Octombrie 4, 2018 Prost te-a mai căcat mă-ta, pitecantropule ! La groapa de gunoi cu tine. Chiar aia de la Glina, ţărane !da chiar nu stiu cum de mai poti vb de la iml de acolo !!!v au dat vacanta...si chiar de ar fi asa...vezi ca vine damf de cacat cand deschizi gura !!! :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum