Sari la conținut

0747972671

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
Postat

Am sunat la nr asta 0747972671, tipa zice ca are 28 ani,blonda, locatie langa EUROHOTEL, as dori ceva detalii daca a-ti fost careva la domnisoara.Multumesc

Postat

Salutare,chiar nu a fost nimeni la domnisoara?As dori ceva detalii cum arata, cum presteaza.

Postat

De unde ai numarul? Daca e anunt cum suna anuntul?

Numarul il am din ziar,anuntul zice "Blonda apetisanta raspund dorintelor tale".

Postat

Ceva detalii din convorbire? ce face si pe bani?

Zicea ca 100 lei un nr oral si normal protejat

Postat

Daca mergeti careva pe la ea astept ceva amanunte.

Succese

Postat

Nu stie nimeni nimic despre donsoara?tot sun dar nu raspunde.

Postat

Catalin as dori mai multa atentie la limbajul folosit. Multumesc de intelegere.

i naspa fata grasa si urata am fost la ea dar am plecat na m stat 

Postat

domnisoara cu numarul a revenit la munca, si-a pastrat numarul de tel dar si-a schimbat adresa, locuieste in celebru bloc de pe republici, unde mai statea ramona, etc, tipa nu e asa grasa, are putina burta, 80 nr normal si oral, 150 normal, oral si anal, am negociat ( la inceput nu a vrut sa auda de asa ceva dar cand am vrut sa ies a acceptat ) 100 ALL inclusiv, nu arata asa rau, e blonda, nu e tiganca, in jur de 25 -38 de ani, are fundul lasat ( picioare scurte) am trecut la treaba, oral mecanic, nota 6, normal ( ii placea mai mult ei ) la anal insa am avut o surpriza placuta, se umezea natural ( voi ati mai vaZUT?)  SI AM FINALIZAT DESTUL DE RAPID IN FUNDUL EI pe care il poate contracta, o sa mai apelez la ea avand in vedere  faptul ca e curata si stie meserie in ale analului

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.