elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 29, 2018 In fine. Succes daca e vorba de vreo problema medicalaAm motiv sa ma scuz , dar din câte am citit nu te mai interesez ... nu e vorba de salon sau alte chestii **spam editat**e !! Dar fapta e consumată ! Sărbători fericite !
danturatul Reputație: -341 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 29, 2018 Am motiv sa ma scuz , dar din câte am citit nu te mai interesez ... nu e vorba de salon sau alte chestii **spam editat**e !! Dar fapta e consumată ! Sărbători fericite ! Puteai totusi sa dai un mesaj, e vorba de bun simt.Si acum daca ziceai un "scuze" era suficient. Buna simt, atata tot. In fine, nu-s eu maica-ta si nu-s nici in masura sa vorbesc de bun simt, dar sa salut si sa raspund la o intrebare cand sunt intrebat sunt in stare
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 29, 2018 Puteai totusi sa dai un mesaj, e vorba de bun simt.Si acum daca ziceai un "scuze" era suficient. Buna simt, atata tot. In fine, nu-s eu maica-ta si nu-s nici in masura sa vorbesc de bun simt, dar sa salut si sa raspund la o intrebare cand sunt intrebat sunt in stare Uneori se întâmpla sa nu mai poți scrie nici-un sms :)) îmi cer scuze acum !! Dar înainte de toate nu mai judeca un om , nu poți sti ce s-a întâmplat ... dacă era vorba de o problema **spam editat** crede-ma ca și in cazul lui Adrian îți scri-am , îmi cere-am scuze și multe alte chestii .. dar nu am putut face nimic sa rezolv problema ... unii înțeleg alții nu pot ! Acum dacă poți înțelege și îți dorești vreodată sa ma vizitezi din nou ești bine-venit ! Sper sa înțelegi !
danturatul Reputație: -341 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 29, 2018 Eu sunt cam bipolar de fel, deci cand mai vedeti ca injur aiurea, atunci doar vorbeste partea tampita din mine :)) Ignorati
craci Reputație: 109 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:centru Oras:centru Postat Noiembrie 29, 2018 Este clar...PAS
blackmirror Reputație: 136 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras::) Oras::) Postat Noiembrie 29, 2018 Craci, cam usor cu PAS-ul asta. Hai sa nu mai fim atat de rai. Danturatul are tot dreptul sa fie suparat, nu a fost anuntat, s-a deplasat pana la bloc. Probabil si eu eram la fel de suparat daca eram in locul lui, insa fata nu face un obicei din a nu-si respecta programarile. Am fost si eu la ea, programare respectata, s-a comportat ok, s-a straduit, cu toate ca eu nu am prea fost de ajutor, nu prea eram in apele mele. Apoi, am mai avut o tentativa de a o vizita. Am facut programare pt ora 21, insa m-a anuntat cu vreo 2 ore jumate inainte ca nu mai poate ca nu se simtea prea bine. Nicio suparare. Probabil in cazul danturatului chiar nu a mai avut posibilitatea sa trimita un sms, cine stie de ce :) 1
craci Reputație: 109 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:centru Oras:centru Postat Noiembrie 29, 2018 PAS,mă refer la ea.Nu pre are rost sa mergi la ea dacă deja au patit 2 futaci la fel.Noroc că avem tot timpul plan de backup gen Elena,Anne etc fete serioase.Si cum a zis si colegul,la pretul acela mai gasesti.
craci Reputație: 109 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:centru Oras:centru Postat Noiembrie 29, 2018 Eu zic că nu are rost sa va mai obositi.Pare putin ironică si dezaxată.Se pare ca suntem mai multi care au asteptat.
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 29, 2018 Eu zic că nu are rost sa va mai obositi.Pare putin ironică si dezaxată.Se pare ca suntem mai multi care au asteptat.IRONICA ??? Te înșeli :)) o seara minunata îți doresc ! Apropo dacă nu stau sa răspund comentariilor răutăcioase și vulgare asta nu ma face ironica ! Nu îmi place sa ma cert , sa jignesc ! 1
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 29, 2018 IRONICA ??? Te înșeli :)) o seara minunata îți doresc ! Apropo dacă nu stau sa răspund comentariilor răutăcioase și vulgare asta nu ma face ironica ! Nu îmi place sa ma cert , sa jignesc ! Probabil pentru tine chiar sunt PAS dar sunt alți clienți care au înțeles problema ... după cum spune-am unii înțeleg alții nu au cum ...
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 29, 2018 Craci, cam usor cu PAS-ul asta. Hai sa nu mai fim atat de rai. Danturatul are tot dreptul sa fie suparat, nu a fost anuntat, s-a deplasat pana la bloc. Probabil si eu eram la fel de suparat daca eram in locul lui, insa fata nu face un obicei din a nu-si respecta programarile. Am fost si eu la ea, programare respectata, s-a comportat ok, s-a straduit, cu toate ca eu nu am prea fost de ajutor, nu prea eram in apele mele. Apoi, am mai avut o tentativa de a o vizita. Am facut programare pt ora 21, insa m-a anuntat cu vreo 2 ore jumate inainte ca nu mai poate ca nu se simtea prea bine. Nicio suparare. Probabil in cazul danturatului chiar nu a mai avut posibilitatea sa trimita un sms, cine stie de ce :)Mulțumesc ! Te aștept cu drag :* :) avem și oameni buni in Sibiul acesta !
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 30, 2018 Hello !! Astăzi ma găsiți din nou creată :* va aștept sa petrecem ultima zi din săptămâna împreuna :* :* pupici !! 2
robert_sshh Reputație: 29 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Postat Noiembrie 30, 2018 Am fost si eu azi.Cu mine a fost serioasa si comunicativa, nu am avut nici o problema la programare.Am ajuns la ora stabilita, apartamentul nou si curat.Am stat doar 30 min,un dus rapid dupa care am trecut in dormitor. Data viitoare voi sta o ora.Mie mi-a placut de ea, atat ca aspect cat si servicii.Voi reveni cu siguranta, recomand
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 30, 2018 Am fost si eu azi.Cu mine a fost serioasa si comunicativa, nu am avut nici o problema la programare.Am ajuns la ora stabilita, apartamentul nou si curat.Am stat doar 30 min,un dus rapid dupa care am trecut in dormitor. Data viitoare voi sta o ora.Mie mi-a placut de ea, atat ca aspect cat si servicii.Voi reveni cu siguranta, recomand Mulțumesc ! Te pup și te aștept cu mult drag ! :* :*
george11s Reputație: 11 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 30, 2018 Tr3i cu mine! Sunat si stabilit programarea ora 18, ma roaga sa sun cu 10 minute inainte pentru comfirmare, zic ok mss pa. Dau pe sport si fugi... Galben , rosu ,+ altele. Ajung cu zece minute inainte si sun dameza... tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr , Abonatu puli este ocupat. 1,2,3 ori! Deci putem trece 3futaci! PAS,mă refer la ea.Nu pre are rost sa mergi la ea dacă deja au patit 2 futaci la fel.Noroc că avem tot timpul plan de backup gen Elena,Anne etc fete serioase.Si cum a zis si colegul,la pretul acela mai gasesti.
george11s Reputație: 11 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 30, 2018 Tr3i cu mine! Sunat si stabilit programarea ora 18, ma roaga sa sun cu 10 minute inainte pentru confirmare, zic ok mss pa. Dau pe sport si fugi... Galben , rosu ,+ altele. Ajung cu zece minute inainte si sun dameza... tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr , Abonatu puli este ocupat. 1,2,3 ori! Deci putem trece 3futaci! PAS,mă refer la ea.Nu pre are rost sa mergi la ea dacă deja au patit 2 futaci la fel.Noroc că avem tot timpul plan de backup gen Elena,Anne etc fete serioase.Si cum a zis si colegul,la pretul acela mai gasesti.
robert_sshh Reputație: 29 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Romanistan Oras:Romanistan Postat Noiembrie 30, 2018 Mna, naspa cand se intampla de astea. Cu mine a fost comunicativa si corecta
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 30, 2018 Tr3i cu mine! Sunat si stabilit programarea ora 18, ma roaga sa sun cu 10 minute inainte pentru confirmare, zic ok mss pa. Dau pe sport si fugi... Galben , rosu ,+ altele. Ajung cu zece minute inainte si sun dameza... tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr , Abonatu puli este ocupat. 1,2,3 ori! Deci putem trece 3futaci! Stai , stai !! Când ai avut tu programare la mine ?
danturatul Reputație: -341 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 30, 2018 Tr3i cu mine! Sunat si stabilit programarea ora 18, ma roaga sa sun cu 10 minute inainte pentru confirmare, zic ok mss pa. Dau pe sport si fugi... Galben , rosu ,+ altele. Ajung cu zece minute inainte si sun dameza... tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr,tarrrrrrrrrrrrrrr , Abonatu puli este ocupat. 1,2,3 ori! Deci putem trece 3futaci! Am reusit sa merg si eu pana la urma. Am facut programare si totul a fost ok, nu s-a mai amanat. Doar eu ce am fost putin cam prost fiindca am intrat in alta scara.N-am ce reprosa, fata e frumoasa, cu zambetul pe buze si bine dispusa 1
danturatul Reputație: -341 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Noiembrie 30, 2018 postare dubla
george11s Reputație: 11 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Postat Noiembrie 30, 2018 Stai , stai !! Când ai avut tu programare la mine ? SCUZE !!!!!!!! Sper sa ma ierti :bow :bow :bow rog, un moderator sa stearga postul meu. Te-am confundat cu o alta persoana. Mai ex o dameza care activeaza undeva pe langa hotel ibis. SCUZE ! :slap2
gligor89 Reputație: 91 Postat Noiembrie 30, 2018 Telefon: 073232 Oras:Sibiu Telefon: 073232 Oras:Sibiu Postat Noiembrie 30, 2018 Pana cand mai esti disponibila ?
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 30, 2018 SCUZE !!!!!!!! Sper sa ma ierti :bow :bow :bow rog, un moderator sa stearga postul meu. Te-am confundat cu o alta persoana. Mai ex o dameza care activeaza undeva pe langa hotel ibis. SCUZE ! :slap2 Am crezut ca nu mai am memorie buna !! :)) sincer ma și gândeam așa tânăra sa nu mai retii e o problema !! Ei bine glumesc ... nu e problema :)) !!
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 30, 2018 Pana cand mai esti disponibila ? O sa mai rămân o perioada buna pe Sibiu :))
elisaeli Reputație: 228 Postat Noiembrie 30, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Autor Postat Noiembrie 30, 2018 Am reusit sa merg si eu pana la urma. Am facut programare si totul a fost ok, nu s-a mai amanat. Doar eu ce am fost putin cam prost fiindca am intrat in alta scara.N-am ce reprosa, fata e frumoasa, cu zambetul pe buze si bine dispusa Te mai aștept cu drag :) :*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum