unuloarecare2 Reputație: 519 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2018 https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-adina-39-ani-mYMJNk Vezi galeriaDescriere anunt Adina 39 ani,ofer masaj de relaxare domnilor generosi, poze reale, ptr mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. O cunoaste cineva? 1
evil12 Reputație: 169 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2018 Interesanta
new_cont_users Reputație: 253 Postat Septembrie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 18, 2018 Fosta colega cu Roxy care era pe Magheru... am vizitat-o de multe ori pe Roxy si de vro 2 ori am fost si la Adina... , locatie prin zona timpuri noi lânaga Universitate... Prestație de 6,7 .... tarif mic prestație slaba...Ca aspect este undeva de 8. Puteți încerca nu aveti vro pierdere prea mare 2
dl_geo Reputație: 712 Postat Septembrie 19, 2018 Postat Septembrie 19, 2018 Cum arată la față ? E plinuță, medie sau slăbuță ?
mathis27 Reputație: 1227 Postat Noiembrie 8, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 8, 2018 Ceva detalii concludente despre duduia?
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 9, 2018 Rromanes 100% , prestație de căcat . Are topic deschis , mi-e sila să-l caut 2 2
zana maseluta Reputație: 13 Postat Februarie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2019 Eram prin zona si nu aveam alte optiuni. Gasesc anuntul si sun. Raspuns programat si ajuns la locatie.Cand am ajuns mi-a zis sa mai astept 5 min si m-am conformat.Locatie, vis-a-vis de Fac. Titu Maiorescu.Am ajuns si m-a poftit inauntru, in bucatarie, colega sau centralista (ca nu am intrebat-o daca presteaza si ea), cert este ca ea raspundea la tel.Mi-a zis sa stau cu ea, ca inca nu a terminat duduia.Am schimbat cateva vorbe, apoi a venit Adina 39.Pozele ori sunt bine retusate, ori nu sunt ale ei. Madame e destul de batrana si neingrijita, cu pielea lasata si tatele pliostite rau.Pare romanca, insa cu fata specifica persoanelor muncite si dantura lui Dragnea.Ce m-a facut sa ma ridic imediat si sa plec a fost faptul ca imediat dupa ce a terminat cu domnul dinainte, a venit direct la mine, fara a-si face pic de igiena, iar punctul maxim a venit cand a ridicat bratul si era neepilata. Concluzii: de evitat. probabil ca nici prestatia nu e ceva de laudat... 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum