iosif1 Reputație: 13 Postat Octombrie 9, 2018 Postat Octombrie 9, 2018 Ok. Însănătoșire grabnică si numai bine iti doresc !
oferplacere Reputație: 10 Postat Octombrie 23, 2018 Oras:Braila Oras:Braila Postat Octombrie 23, 2018 80 de lei cu finalizare mi se pare un pret acceptabil si as fii si eu interesat de serviciul tau...nu trebuie sa te descurajezi...cineva vrea sa vina o sa vina...asa ca recuperare cat mai rapida si poate incepi...
maturul Reputație: 136 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Munte Oras:Munte Postat Octombrie 25, 2018 Intentionez ca in scurt timp sa revin din nou la "locul de munca", dar doar cu un anumit serviciu. Inca fiind in recuperare, organismul nu imi permite sa mai fac normal. Sunteti interesati de doar oral? Intreb ca sa vad cine duce dorul oralului meu :)Am descoperit abia acum subiectul. Raspunsul meu este DA.Toate cele bune.
cargus Reputație: 1 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:galati Oras:galati Postat Noiembrie 18, 2018 Si eu te vreau....
juniormorais Reputație: 94625 Postat Noiembrie 18, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 18, 2018 Nu revine prea curand.Nu va mai agitati degeaba. 2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 2, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 2, 2019 Cum te mai simti? Esti mai bine?Ma simt mai bine, cat sa ma descurc ptr mine. Ma deplasez tot in carja, asta va fi pe ani de zile de acum incolo. Multumesc ptr intrebare. :) 1
robert_br Reputație: 23 Postat Mai 2, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Mai 2, 2019 Ma simt mai bine, cat sa ma descurc ptr mine. Ma deplasez tot in carja, asta va fi pe ani de zile de acum incolo. Multumesc ptr intrebare. :)Si-n rest? In legatura cu titlul thread-ului, ce date precise ne mai poti oferi? (Pana si la GoT stim data exacta de aparitie a urmatorului episod; sau astepti vreo oferta concreta de la eigi-bi-o?)
iosif1 Reputație: 13 Postat Mai 2, 2019 Postat Mai 2, 2019 Nu cred ca mai revine, spunea ca s a mutat la tara si starea ei de sanatate nu i mai permite sa munceasca ..
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 2, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 2, 2019 Exact, pe langa faptul ca stau la tara, sanatatea nu imi mai peermite sa mai lucrez si mai ales sa pot face normal. Iar doar ptr ral si la 50km de oras nu cred ca va fi amator nimeni sa bata atata drum doar ptr oral. Si de aceea am decis ca nu voi reveni in meseria asta. 1
draghici1977 Reputație: 4 Postat Mai 2, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 2, 2019 Dă-mi în privat nr de tel și-ți spun ca eu sigur vin chiar 50 de km, am așteptat prea mult sa dau de tine ca să nu vin, la mine seriozitatea e totul, sau pe mail la [email protected],astept un raspuns cât mai curand
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Mai 4, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Mai 4, 2019 Dă-mi în privat nr de tel și-ți spun ca eu sigur vin chiar 50 de km, am așteptat prea mult sa dau de tine ca să nu vin, la mine seriozitatea e totul, sau pe mail la [email protected],astept un raspuns cât mai curandMomentan nu am hotarat sa revin. Daca ma voi razgandi voi anunta aici. 1
danicuceritorul Reputație: 27 Postat Mai 7, 2019 Oras:braila Oras:braila Postat Mai 7, 2019 Buna.Si eu sunt dispus să vin la tine să ne vedem. Unde trebuie să ajung?
sicedaca2 Reputație: 13 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Postat Iunie 19, 2019 Buna Tatiana! Însănătoșire grabnică! Sa.ti dea D zeu multa sanatate si putere sa treci peste aceasta "piedica" ! Te imbratisez cu drag! Sa stii ca iti ducem dorul, cel putin eu !
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iunie 19, 2019 Multumesc mult. Sunt sigura ca multe persoane imi duc dorul, dar momentan nu am revenit in aceasta bransa. :) 1
czr Reputație: 48 Postat Iunie 19, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 19, 2019 Multumesc mult. Sunt sigura ca multe persoane imi duc dorul, dar momentan nu am revenit in aceasta bransa. :)Stai acolo ca stai bine ...nu te ambala :))))))
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iunie 19, 2019 Stai acolo ca stai bine ...nu te ambala :))))))Ma asteptam si persoanele din categoria ta sa intervina, asa ca...... e strict parerea ta, daca voi reveni sau nu e doar decizia mea si nu voi tine cont de persoane care intra in categoria ta. Aaaa si apropo, daca si numai daca va fi vreodata sa revin , oricum voi lucra doar pe circuit inchissi doar cu anumite categorii de persoane.Asa ca nu te stresa prea tare sa imi mai raspunzic a parerea ta ptr mine personal e egala cu zero. 1
czr Reputație: 48 Postat Iunie 20, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 20, 2019 Ma asteptam si persoanele din categoria ta sa intervina, asa ca...... e strict parerea ta, daca voi reveni sau nu e doar decizia mea si nu voi tine cont de persoane care intra in categoria ta. Aaaa si apropo, daca si numai daca va fi vreodata sa revin , oricum voi lucra doar pe circuit inchissi doar cu anumite categorii de persoane.Asa ca nu te stresa prea tare sa imi mai raspunzic a parerea ta ptr mine personal e egala cu zero.u esti si femeie de circuit inchis :)))))))))))))))))))))) doamne daca ar durea ..........
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 20, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iunie 20, 2019 IGNORE 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iunie 21, 2019 Cum te mai simti tatiana ?Mult mai bine fata de cum eram, dar cu diferenta ca ani f buni de acum incolo voi merge doar in carja :( 1
iosif1 Reputație: 13 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Este bine ca faci progrese. Nu e o problemă ca vei merge in carja...usor usor sper sa ti revii complet.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 21, 2019 Oras:Braila Oras:Braila Autor Postat Iunie 21, 2019 Este bine ca faci progrese. Nu e o problemă ca vei merge in carja...usor usor sper sa ti revii complet.Asa sper si eu, dar medicul e cam sceptic in privinta asta. Dar.... numai Dzeu poate face minuni. 1
iosif1 Reputație: 13 Postat Iunie 21, 2019 Postat Iunie 21, 2019 Pacat ca nu poti sa revii la meserie..asta e, sanatatea e mai importantă. 1
viorel44 Reputație: 12 Postat Iunie 22, 2019 Postat Iunie 22, 2019 Mult mai bine fata de cum eram, dar cu diferenta ca ani f buni de acum incolo voi merge doar in carja :(buna!ce ai patit la picior ,daca nu-s indiscret?daca e ceva grav ar fi trebuit sa mergi la medici in bucuresti ,la o clinica particulara,,care repara sportivi.........cu doctorii de pe la noi ramai cu sechele toata viata sau fara picior,,..cand o recuperare nu da rezultate si dureaza inseamna ca e ceva grav ori doctorul n-a facut ce trebuie,,cu cat stai mai mult sansele mai mici sa te repare cineva,,existe metode ,protezare....ca sa nu mergi in baston sau schiop toata viata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum