Sari la conținut

sicedaca2

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre sicedaca2

  • Dată Naștere 11.07.1992

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Braila

Vizitatori Recenți Profil

550 citiri profil

sicedaca2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Salutare, azi având putin timp liber am sunat la titulara acestui număr, mi-a răspuns și imediat mi am facut programare, locația este undeva în zona Pistruiatu, am ajuns, fiind așteptat intr un mare fel, pare a fi mult mai tânără decât varsta reala(o opinie personala), iar privirea și culoarea ochilor,fără cuvinte, am convenit pentru 1 nr on/np am lasat 100 de lei pe masa,pentru început cu un scurt dialog, se observa ca face în asa fel încât sa se muleze dupa client sa plece mulțumit de la ea. Un oral scurt dar bun pana la înviorarea juniorului, apoi am trecut la câteva poziti, per total am fost mulțumit de primire și serviciile prestate. O sa revin cu mare drag cand am ocazia Fata: 9 Oral: 10 Normal: 9 Igienă: 10 Atitudine&GFE: 10 Per total a fost o experiență corectă preț/calitate PS nu am mai făcut eu recenzii pana acum insa sper ca nu mi a scăpat nimic mulțumesc si spor tuturor !💪💪
  2. Buna Tatiana! Însănătoșire grabnică! Sa.ti dea D zeu multa sanatate si putere sa treci peste aceasta "piedica" ! Te imbratisez cu drag! Sa stii ca iti ducem dorul, cel putin eu !
  3. Am sunat azi fiind prin zona ! Mi a răspuns o tipa cu o voce plăcută, ajuns în fața blocului dau sa o sun după câteva încercări imi raspunde si imi spune sa o astept 5 minute sa faca un dus ca a avut un "client". După 10 minute am sunat o si am avut surpriza sa mi blocheze numărul! Foarte frumos din partea ei! Neserioasă! Poate voi sunteti mai norocoși!! 👌⤠va salut si spor!!
  4. Scuza-ma , nu prea am facut recenzii deci dupa oral am trecut evident la normal , mi-a pus balonasul si am inceput cu ea peste mine apoi am schimba in ...unde mi-am dat si drumul , eu intial am platit 150 de lei pentru o ora , dar nu am putut sta o ora pt ca am primit un telefon ma rog nu intru in detalii , ideea e ca i-am lasat 150 , Tatiana vroia sa-mi dea 50 de lei inapoi pentru ca a zis ca nu-i place sa-si bata joc de clienti si prefera sa fie foarte corecta in privinta banilor , dar la felul cum s-a comportat cu mine i-am lasat si cei 50 de lei ! Scuze pentru greseala ...credeti-ma nu am prea facut recenzii !
  5. O Super Doamna ! Azi Am fost si eu in vizita la ea si bine am facut , este o super doamna , am sunat mi-a raspuns o voce placuta , m-am programat si la ora fixa am ajuns in locul in care mi-a zis ea , ! Este o super doamna din toate punctele de vedere! La usa m-a intmpinat intr-un costum transparent rosu ( sau ceva de genu) .. Initial am vrut pt 2 numere ,am platit inainte apoi am inceput cu un oral neprotejat , unde a fost vis ! Dansa stie sa te faca sa te simti bine , nu are rost sa detailez ce si cum a fost intr-un cuvanta fost SUPER ! Din partea mea i-asi da 10+ pe linie ! De revenit la ea ! Eu cu siguranta voi revenii !
×
×
  • Creează nouă...