Sari la conținut

Revenire Tatiana

Postări Recomandate

Postat

despre reveire ,,parerea mea e sa revii cat mai repede,,,viata e scurta,,fa un ban din ce te pricepi,cat mai poti,inca esti tanara si arati bine,nu sta degeaba ,,izolata..nu e bine pt psihic in primul rand .,,vb aia iti sta si norocul./pierzi niste legaturi/,,mergi pe circuit inchis ..nu trebuie neaparat sa anunti aici revenirea,,,accepta si o limba daca vezi ca omul e finut si intelegator.atent cu piciorul tau..sau alte mici fantezii.,pe langa faptul ca primesti un bani primesti si placere..care iar e importanta///..asa cand impui numai oral  pierzi //impunand ceva omului il pierzi..

ai accepta sa vb la telefon ...? 

• Oras:Braila
Postat

buna!ce ai patit la picior ,daca nu-s indiscret?daca e ceva grav ar fi trebuit sa mergi la medici in bucuresti ,la o clinica particulara,,care repara sportivi.........cu doctorii de pe la noi ramai cu sechele toata viata sau fara picior,,..cand o recuperare nu da rezultate si dureaza inseamna ca e ceva grav ori doctorul n-a facut ce trebuie,,cu cat stai mai mult sansele mai mici sa te repare cineva,,existe metode ,protezare....ca sa nu mergi in baston sau schiop toata viata

Am avut un accident auto f grav, din care a rezultat multe traume, iar acum singura problema cu care ma confrunt este piciorul stang , unde am  avut 2 operatii majore, una la laba piciorului care s-a vindecat deja cu deformare post operatorie(oasele labei piciorului fiind facute praf toate ), iar femurul este rupt in mai mute bucati cu lipsa 10 cm dintr-un fragment si este prins intr-o placa metalica cu 8 suruburi(3 suruburi sub rotul si 5 suruburi pe femur deasupra). Medicul care ma operat a facut eforturi f mari ca sa-mi salveze piciorul sa ajung la nivelul asta. De protezare la genunchi momentan nu se poate discuta, atata timp cat dupa 1 an si 4 luni oasele prinse in placa sunt inca moi ca o scartaitoare. O interventie acum mi-ar putea facilita pierderea piciorului de sus.Si asta nu imi doresc. Recuperari nu se pot face prea mult atata timp cat masa osoasa nu e crescuta si intarita. Totul se va rezolva in timp, dar dureaza ani de zile.

• Like 1
Postat

Tu stii cel mai bine, dar izolarea nu e un lucru benefic, mai ales pt psihic. Incearca sa ti ocupi timpul cu ceva...iar izolarea asta la țară nu cred ca e benefica pt tine

Postat

Nu m-am izolat, situatia a fost de asa natura ca am fost nevoita sa ma mut la tara. Cu putin noroc poate voi reveni in oras din nou, dar.... asta doar timpul si norocul va decide. Psihic sunt bine, mi-am asumat greseala facuta care m-a adus in acest stadiu. Ocupatii am destule la tara, chiar daca sunt in carja.Sper doar sa ajung la nivelul la care mi-l doresc.

• Like 2
Postat

Tatiana,la sf de an iti urez ,multa sanatate,sarbatori fericite ,un an nou fericit! si un sincer TE IUBESC!

Multumesc mult si tie la del sarbatori fericite.

Pe aceasta cale urez tuturor sarbatori fericite, un an nou cu multe impliniri.

• Like 1
  • Oras:galati
Postat

Bună Tatiana! Cum te mai simți? Eu sunt un admirator al tău si imi doresc sa devin un client fidel ...sunt de varsta apropiată tie, sunt cu studii superioare, educat,cu mult bun simț și destul de generos...ce zici? Crezi ca o sa am succes?

Postat

Bună Tatiana! Cum te mai simți? Eu sunt un admirator al tău si imi doresc sa devin un client fidel ...sunt de varsta apropiată tie, sunt cu studii superioare, educat,cu mult bun simț și destul de generos...ce zici? Crezi ca o sa am succes?

Tinand cont ca pun pret f mult pe educatie si respect, cu siguranta si avea succes.Problema este ca eu nu mai locuiesc de mai bine de un an in Braila,locuiesc la 50km de Braila , si e mai greu ,cred, cu deplasarea la aceasta distanta ptr tine(e parerea mea).Dar momentan nu am revenit in aceasta meserie, ptr ca inca nu am amenajat un spatiu de lucru optim.Cand o sa revin o sa anunt aici cu siguranta.

Cu sanatatea e ceva mai bine, multumesc ptr intrebare. 

• Like 2
Postat

Pentru mine nu este o problemă deplasarea...dar nu vreau să fortez lucrurile. Aștept un semnal de la tine.

• Like 1
Postat

Insanatosire grabnica Tatiana ! Am petrecut clipe de neuitat cu tine prin 2017 ! Te asteptam cu drag !!! Te pup !

• Like 1
  • Oras:vrancea
  • Oras:vrancea
Postat

Cum să nu ne gândim, mai ales că m_am simțit bine cu tine! Multa sănătate!

• Like 1
Postat

Nu dai nici-o veste bună Tatiana? Eu astept un semnal de la tine...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...