Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Intodeauna am avut ceva simturi pentru acest mic oras , in trecut am mai fost si tin sa revin din nou in decembrie ! Asadar voi fi in orasul Brasov in data de 2 3 4 decembrie locatia va fi pe Calea Bucuresti langa hotelul GOLDEN TIME ! Abea astept sa va revad pe cei care ii cunosc , iar pe cei ce ii voi cunoaste va pup cu drag ... 2
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Buna, putem face o progamare de pe acuma pentru data de 2 decembrie? sa nu se aglomereze pana atunci pentru ca presimt ca vei fi foarte solicitata... :snap
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2018 Postat Septembrie 21, 2018 Buna, putem face o progamare de pe acuma pentru data de 2 decembrie? sa nu se aglomereze pana atunci pentru ca presimt ca vei fi foarte solicitata... :snapPup ne auzim cu cateva zile inainte sa ajung :*
motanelu Reputație: 269 Postat Septembrie 23, 2018 Oras:aici. Oras:aici. Postat Septembrie 23, 2018 Asta marketing...cu 3 luni inainte :))) .
Vizitator 10samsung Reputație: 0 Postat Septembrie 24, 2018 Postat Septembrie 24, 2018 Hai si in Iasi
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2018 Postat Octombrie 16, 2018 de azi in BRASOV va astept cu drag
dlgeo69 Reputație: 335 Postat Noiembrie 15, 2018 Postat Noiembrie 15, 2018 Poti pune mai multe poze carla?? Ai doar o poza si aia foarte in ceata.. si servicii, preturi.. poate ar fi mai bine pt tine sa ai un anunt mai detaliat.. merci, o zi faina!! 1 1
locdog Reputație: 1912 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Transylvania Oras:Transylvania Postat Noiembrie 15, 2018 Poti pune mai multe poze carla?? Ai doar o poza si aia foarte in ceata.. si servicii, preturi.. poate ar fi mai bine pt tine sa ai un anunt mai detaliat.. merci, o zi faina!! Gasesti pe Bucuresti cate poze vrei precum si recenzii. Succes la cautat! 1
viza Reputație: 1 Postat Decembrie 6, 2018 Oras:brasov Oras:brasov Postat Decembrie 6, 2018 ești în brasov
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 buna nu mai sunt si nu stiu daca voi mai reveni
Vizitator bob000 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 ești în brasovsi asa imi facuse-m planuri sa merg la ea, cu rezervare din timp sa o pot vizita si eu, si ... nu a mai venit.
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Postat Decembrie 6, 2018 si asa imi facuse-m planuri sa merg la ea, cu rezervare din timp sa o pot vizita si eu, si ... nu a mai venit.Am fost in Bv doar ca ultima experienta a lasat un gust foarte amar !!!! Imi pare rau sincer pentru ca Bv este orasul meu favorit insa .....ce sa intamplat ma lasat amara
rsr Reputație: 284 Postat Decembrie 11, 2018 Oras:unde vrea muschiu' meu! Oras:unde vrea muschiu' meu! Postat Decembrie 11, 2018 Pai spune la oameni ce ai patit.... 2
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2018 Postat Decembrie 12, 2018 Pai spune la oameni ce ai patit.... Nu doresc sa dezvalui , si nici nu nu cred ca este cazul!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum