Sari la conținut

Site-urile infractorilor, serviciilor secrete/securiste si ale militzienilor/tablagiilor muisti sifonaro-spagari.

v-ships

Infractorii, adica 99% dintre cei/cele prezenti/e pe site sunt rugati sa se exprime:  

34 membri au votat

1. 1. A fi sau a nu fi o panarama nenorocita si muista, indiferent de sex ?

• Da, sunt un muist infect, prezent aici sa profit de femei si sa fac bani prin orice mijloace.
    • Da, sunt o prostituata penala si proasta punga, plina de boli, o cioara vopsita/deghizata, luata de pe centura si bagata pe apartament.
    • As dori ca toti cei/cele care promoveaza si practica prostitutia/implicit traficul si consumul de droguri si minore, nelipsite din lumea asta mizerabila, sa crape in chinuri ori pe viata in puscarie.

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Am facut deja...in dimineata aceasta imediat după trezire.

Bine ca a insistat cu apelul că...sigur mai dormeam!

E o vreme afară...

Link spre comentariu
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland

(...)

Daca ai fi avut un gram de caracter, te-ai fi luat direct gura-n pula cu mine, dar fiind un paduche/vierme las de periferie si fara coloana, ca doar cine se aseamana se aduna, preferi sa te intinzi ca un cacat bolnav pe toate topicele, sa te dai ranita si sa-ti plangi de mila. (...)

vad ca nu mai poti nici sa respiri de mine, ca-ti creste tensiunea vertiginos... si chiar te roade cand te ignor, ba mai mult, ca nu improsc cu trivialitati ca sa poti tu plescai satisfacut ca ai avut dreptate

nu inteleg ce vrei de la mine, imi testezi limitele rabdarii?  daca asta vrei, ai de asteptat mult si bine, am antrenament

hai, sa ai o zi frumoasa!
  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator the abomination
Reputație: 0

vad ca nu mai poti nici sa respiri de mine, ca-ti creste tensiunea vertiginos... si chiar te roade cand te ignor, ba mai mult, ca nu improsc cu trivialitati ca sa poti tu plescai satisfacut ca ai avut dreptate

nu inteleg ce vrei de la mine, imi testezi limitele rabdarii?  daca asta vrei, ai de asteptat mult si bine, am antrenament

vrea să - ți dea o pedala și nu știe cum să-ți zică.
  • Like 1
Link spre comentariu

Rozico,las o dreacu de treaba ca oricui ii creste tensiunea cand te citeste la ore anormale ptr oameni normali...oricum esti o anormalitate...cand erai pe contul tau de Roz erai mai ok
Link spre comentariu

Marinele, sa-m sugi lingicul scofalcit... Am crezut ca esti mai mult decat afisezi dar m-am inselat.

Sa te futa toti pederastii, boschetarii si drogatii

ajunge un măgar.
  • Like 1
Link spre comentariu

Daca aveam unul il dresam sa i se scoale doar cand ziceam marinel sau ships

Al dreaq retardat

încearcă cu Ananda. Îi dă un jet, de doi ani, de-l expulzeaza din galaxie.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

The abomination=aristidemsc=orochi=deceiver si restul clonelor pe care infractorul si imbecilul asta muist le are.

Link spre comentariu

Eu cred ca are o problemă cu femeile.

Ti-am mai zis si tie de o gramada de ori, tu nu esti femeie, ci o alta maimutza sifilitica si fomista cu fata umana, o diaree vorbitoare, o debila si dementa scapata, fugita sau care ar fi trebuit sa fie sterilizata si inchisa pe viata in balamuc, care cu sigurata iti vei distruge iremediabil si pe viata amaratul ala de copil nevinovat, pe care doar l-ai fatat ca o vaca/scroafa sociopata si muista ce esti, dar i-ai neglijat toata viata si copilaria de pana acum.  :(

Ti-am mai zis si ti o repet, si tie, nu ma doare nici in pula de limitele rabdarii tale si de viata ta personala, implinita ori de cacat, sau cum o mai fi ea, iti dau la muie aici pentru ca asta meriti, pentru ca esti o muista infecta, prin atitudine, comportament si mod de a gandi, prin faptul ca intretii circul de prost gust, incercand sa speli imaginea si sa creditezi drept oameni ok, niste viermi si panarame nenorocite de infractori infecti cum sunt cei cu care te dai la barfa de cel mai prost gust, mai nou majoritatea rasclonati, vezi 'the abomination', o alta clona a fostului muist orochi/deceiver, poluand si umpland forumul de cacat, fiind si tu aceiasi tipologie de troll infect gen vanesse, ane paraschiv si cat alti travestiti muisti ce au mai incercat lucrul acesta, de a da credibilitate unori infractori si bosketari muisti ca cei cu care te lingi tu in cur cu atata patos inca de la inscrierea aici.

Este plin de boarfe, stoarfe, panarame si jeguri umane aici, de ce crezi ca nu am nimic cu ele si de care nici in pula nu ma doare, dar tu esti printre putinele, care te prezinti ceea ce nu esti, o ''femeie demna si speciala'', dar care se linge in cur cu bosketarii si infractorii forumului cat si ai realitatii, d-aia ti-o dau si am sa ti-o dau la muie pe unde te prind ca mananci cacat cu gura plina.

Marinele, sa-m sugi lingicul scofalcit... Am crezut ca esti mai mult decat afisezi dar m-am inselat.

Sa te futa toti pederastii, boschetarii si drogatii

Al dreaq retardat 

Nu mai visa si nu-ti mai face sperante desarte, esti o zdreantza penala si la propriu si la figurat, o panarama batrana, fomista si stricata pana in maduva, disperata doar dupa bani, o cioara boccie burtoasa si flocoasa fugita din tigania/periferia bucurestiului la prostit de marinari, docheri si alti tiristi in constanta, asa ai fost si asa vei ramane toata viata, daca chiar vrei sa faci si tu macar un pustiu bine in viata asta-ti de cacat pe care o duci, imi dai/vinzi o nepoata, o fiinta care isi doreste o viata mai buna, care poate mai are ceva sanse in viata si care merita incercat de a fi salvata, tu nemaiavand vreo sansa, nici macar la manastire, dupa ce le bei toata bautura si fumezi toata iarba, tot la pula, centura, bariera si muie cu cacat te vei intoarce...cum ti-am zis, nu mai incerc sa salvez curve muist-profesinistestricate pana-n maduva, cum nici, ''din asfalt nu faci gradina, nici din curva gospodina.'' :D

@General, pentru toate muistele prezente aici, si la propriu si la figurat, muiste si de gura/muie si de caracter.
    Daca tot vad ca sunteti jobless si lifeless, avand timp garla la dispozitie, interesate de viata publica si societate, socializare, lins in cur si mancat nonstop cacat cu polonicul, poate reusiti pe langa legalizarea sau nu, a bulanjiilor curisti, a castrarii si inchiderii pe viata a tuturor pradatorilor sexuali, indiferent ca proxeneti, **spam editat**i si violatori, care ar trebui sa crape cu totii in puscarii pe viata, sa puneti pe tapet si sterilizarea maimutzelor/panaramelor de femei, asemeni voua, animale sociopate cu fata umana, care n-au nicio legatura cu feminismul si feminitatea, decenta, demnitatea, onoarea, caracterul, instinctul matern, spiritul de sacrificiu, altruismul si prestanta unei femei, cu adevarat pe picioarele ei, independente si care se respecta cu adevarat, s-a inteles ma zdrentzelor care sunteti voi zdrentze, si nu femei ?

So: pe langa viermele ordinar si consacrat picon, pe chelia si pe muia de sobolan, caruia ma voi pisa de fiecare data si neamurile-i securist-bolsevice nenorocite, niste viermi ordinari probabil mancati deja de alti viermi, si pentru voi fetele, zdrentele, trampele,tompetele, taraturile si muistele vesele, aceiasi dedicatie :D

Link spre comentariu
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Auzi fei specialo, ce femeie/transexual travestit jobless si sanatoasa la cap ca tine, isi pune alarme in miezu noptii ca sa se trezeasca, ca sa faca ce ??

Ei na, ce sa faca... ne punem (atat F.D. cat si eu) alarme noaptea, ca sa ne trezim, sa intram pe forum si, in cea mai mare taina, noaptea ca hotii, sa demaram actiunile diversioniste de indexare si sustinere a infractionalitatii. Bine, amu baiu' e ca ne-ai descoperit tu.

@F.D... nu mai tine faza, am fost deconspirati. Pisicuts, ii bai: diletantismu' meu si-al lu' F.D. a fost joaca de copii pentru mintea sclipitoare de detectiv a lui V-Ships. Tre' sa-ti gasesti alti doi oameni care sa sustina proxenetismul. Noi doi am fost ingenuncheati de spada cavalerului dreptatii... si doar se stie ca, fara postarile matinale ale mele si-ale lu' F.D., se duce totu' de rapa, nu mai e nicio sustinere. In noi doi statea toata baza... :)

• Like 2
Link spre comentariu

Vizitator sarlatanu

De ce este mai de condamnat ora  04.49 AM...

....

decat ora 02.15 AM ?

...

In alta ordine, s-au dus vremurile cu ...dedicatii muzicale.  :laugh2 

PS.

Dar...am curaj sa fac pariu ca daca forbidden_d.   ii baga o limba in ureche, vor reincepe, si nu asa, pe topicul vechi, va deschide topic nou, special  :laugh2 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...