bigdickthug Reputație: 119 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Septembrie 26, 2018 CINE LASÄ‚ BACSIȘ LA CURVE ESTE IDIOT ȘI FÄ‚TÄ‚LÄ‚U!!! â˜ï¸â˜ï¸â˜ï¸â˜ï¸â˜ï¸ 100% nu nu exista alta varianta. Curva ia banii și sunt toți ai ei. Ea e patronul afacerii ei. Dacă are alt patron ðŸŸðŸ 🡠e nevoie ca Politia sa intervină. Când dai bacșiș la un chelner, recepționer ETC., este pentru ca încasările LE IA PATRONUL ȘI PLÄ‚TEȘTE TAXE. El are același salariu INDIFERENT DE CÂT ÃŽNCASEAZÄ‚. Și dacă se poarta frumos sau face ceva peste atribuțiile lui, ii lași ceva. La curve NU ESTE CAZUL. 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 Teparele care au in sange asta schimba bordelurile,dar n-o pot face la nesfarsit ca se duce vestea,de asta se intorc in Romanica. Si aici la Romanica vai de mine si de mine am dat peste nush ce client care mi a ciordit din banii =))
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2018 Ce scârțani! Nici la pizda nu dati bacșiș!!!
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2018 Postat Septembrie 26, 2018 dam de-o viata-ntreaga, si tot vom da 😓😓😓😓
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 Ce scârțani! Nici la pizda nu dati bacșiș!!! N-ajunge bre 250 300 de lei cat costa ? =)) Mai vrea si bacsis? 5
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2018 dam de-o viata-ntreaga, si tot vom da Dai o pula si zici ca e bacsis, scartane N-ajunge bre 250 300 de lei cat costa ? =)) Mai vrea si bacsis?Carpa'n cur, nepotu lu Suca, ala esti ... Atunci sa nu mai ai pretentii sa ocupi timpul pizdei cu prezenta ta, mai mult decat e cazul :p 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 Dai o pula si zici ca e bacsis, scartane Carpa'n cur, nepotu lu Suca, ala esti ... Atunci sa nu mai ai pretentii sa ocupi timpul pizdei cu prezenta ta, mai mult decat e cazul :P Pai ce cat platesc atat stau care I faza? :laugh2
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2018 Pai ce cat platesc atat stau care I faza? :laugh2Va veni vremea cand iti vei dori sa zabovesti putin mai mult, nu doar pentru sex... Fetele sunt receptive la o mica atentie (chiar unii baieti au sesizat asta :p )
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2018 S'apoi, mey, extreme "vorba dulce mult aduce", o sa te saturi sa mai faci doar o scuturare, ce dai aia primesti :p
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 Va veni vremea cand iti vei dori sa zabovesti putin mai mult, nu doar pentru sex... Fetele sunt receptive la o mica atentie (chiar unii baieti au sesizat asta :P ) Hmm..hai sa vb serios acumAtitudinea mea e in functie de cea a domnisoarei :D Si la mine atentie inseamna un ceva in plus pt portofel in nici un caz alte lucruri Cu alte cuvinte ma trateaza bine raspund la fel Dar daca e o jartea n-am cum
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 S'apoi, mey, extreme "vorba dulce mult aduce", o sa te saturi sa mai faci doar o scuturare, ce dai aia primesti :P Hmm daca platesc 2 3 ore n-am cum sa fac non stop treaba in timpul asta si deci hai sa zic 2 ore ma distrez juma de ora fumez o tigare 15 min ma imbrac si 15 min ies pe usa...Timp platit la centima
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2018 Hmm daca platesc 2 3 ore n-am cum sa fac non stop treaba in timpul asta si deci hai sa zic 2 ore ma distrez juma de ora fumez o tigare 15 min ma imbrac si 15 min ies pe usa...Timp platit la centimaBuey, dar tu esti Hagi Tudose!!!!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 Buey, dar tu esti Hagi Tudose!!!! Nu mi place sa raman dator ;) 4
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2018 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2018 =))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 =)) 5
bigdickthug Reputație: 119 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Septembrie 26, 2018 Tariful pe care îl încasezi E BACȘIȘ! Ca nu plătești taxe și nici nu ai salariu. Mai vreți și șpagă la bacșiș. **spam editat** care sunteți. Ce scârțani! Nici la pizda nu dati bacșiș!!!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 26, 2018 Tariful pe care îl încasezi E BACȘIȘ!Ca nu plătești taxe și nici nu ai salariu. Mai vreți și șpagă la bacșiș. **spam editat** care sunteți. Asta am intrebat si eu :)) 5
sirtek Reputație: 401 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Septembrie 26, 2018 Ce scârțani! Nici la pizda nu dati bacșiș!!!Daca dadeam bacsis peste tot pe unde mergeam, ajungeam sa nu mai imi permit sa merg la toate fetele pe care le-am vizitat, deci luam de la una ca sa dau la alta... Deci... plm sunt un comunist, distribuiesc averea in mod egal pe la toata lumea. "Sa se dea un numar la fiecare s-ajunga la toata lumea!" :laugh2 2
sirtek Reputație: 401 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Berlin Oras:Berlin Postat Septembrie 26, 2018 Dai o pula si zici ca e bacsis, scartane Carpa'n cur, nepotu lu Suca, ala esti ... Atunci sa nu mai ai pretentii sa ocupi timpul pizdei cu prezenta ta, mai mult decat e cazul :PAuzi dar tu dece esti asa de supi?
bigdickthug Reputație: 119 Postat Septembrie 26, 2018 Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Oras:Unde's pizde cu mâncărimi Postat Septembrie 26, 2018 Ca are par pe burta și miroase meduza de la candida și nu mai calcă nici dreaq pe la ea.... 😂😂😂 Auzi dar tu dece esti asa de supi?
keyser söze Reputație: -1832 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2018 Va veni vremea cand iti vei dori sa zabovesti putin mai mult, nu doar pentru sex... Fetele sunt receptive la o mica atentie (chiar unii baieti au sesizat asta :P )eu intotdeauna las "tips"-ul asa ... :laugh2 doar ca nu stiu cum sa "bag" "pin"-ul :hmmm 3 3
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 27, 2018 eu intotdeauna las "tips"-ul asa ... :laugh2 doar ca nu stiu cum sa "bag" "pin"-ul :hmmmin cazul asta cred ca e setata pe "retine date card" :D 2
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 27, 2018 in cazul asta cred ca e setata pe "retine date card" :D Una mie, una ție... 1
forbidden_desire Reputație: 3222 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Neverland Oras:Neverland Postat Septembrie 27, 2018 Una mie, una ție... astea sunt ce cred eu ca sunt? :O ... pe bune? 1
aristidemsc Reputație: -56 Postat Septembrie 27, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat Septembrie 27, 2018 astea sunt ce cred eu ca sunt? :O ... pe bune? Daaa 😂 Am primit tips din tipsul unui martalog, ca am prestat corespunzător. Cu BFE, FK, DFK si tot ce trebuie😂 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum