Sari la conținut

TOP:0754939841 Hey

emamasaj

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Alax,daca o tii in batista inseamna ca e mica cat un muc?🙄 Si cu aceasta intrebare inchei dialogul cu dvs.O seara buna si nu mai deranjati oamenii.

• Like 2
Postat

Alax,daca o tii in batista inseamna ca e mica cat un muc? Si cu aceasta intrebare inchei dialogul cu dvs.O seara buna si nu mai deranjati oamenii.

sigur mamaie...e cat un muc..vrei sa o sugi un pic..nu de alta dar nu-ti dau voie sa iei contact cu ea direct..doar prin batista asa cum am precizat mai sus..esti o curva...si esti bolnava evident..asa ca...prin batista mamaie..

• Minus 1
Postat

Poate te impiedici maine dimineata si crapi. Mai scapam si noi de un tampit :)

care noi?...ai personalitate multipla?....adevarul e ca m-am impiedicat azi dimineatz si am cazut cu pula drept in gaoaza ma-tii..dar nu am crapat..i-a crapat ei bortificiul anal..sugaci mic ce esti..intreab-o pe ma-ta despre mine...

• Minus 1
Postat

Alax,daca o tii in batista inseamna ca e mica cat un muc? Si cu aceasta intrebare inchei dialogul cu dvs.O seara buna si nu mai deranjati oamenii.

mamaie,nu vb cu carnatzul in gura..nu e politicos,sa stii...

• Minus 1
Postat

Alax,hai te rog,ajunge.Am inteles ca ai o problema cu anumite persoane dar sunt eu obligata sa citesc toate minunile?

• Like 4
Postat

Buna Ema,

Esti disponibila saptamana viitoare (22-26 aprilie)? Trec in perioada aia prin Iasi si mi-ar place sa ne revedem. Daca ai precizat imi cer scuze, dar am avut de scrollat pe shit chatul anterior.

Multumesc!

Postat

Buna Thatsmeold,da,eu sunt disponibila in fiercare saptamana de luni pana vineri 9-15 si uneori seara sau in weekend.Sunt o persoana stabila si cu locatia si cu programul,nu fac parte din categoria "noua in orasul tau" sau "Raman 3 zile in Iasi" si nici "primul venit,primul servit",probabil as fi mai in castig daca as scrie asa la anunturi,dar prefer sa raman transparenta momentan :))Va astept cu drag!:*

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Fără nici o supărare,de o parte sau de alta,cum tu ai un program relativ fix, a se vedea ora 15,și unii dintre noi avem "încorsetările" noastre care fac dificilă sincronizarea.Am să pândesc acele momente favorabile mie:"uneori seara sau în weekend",după cum știi au fost câteva încercări eșuate,dar nu mă dau bătut,voi mai îndrăzni,atunci când mi se va ivi ocazia sincronizată și cu programul meu.

Să ai o săptămână frumoasă și liniștită!

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

Multumesc si dvs la fel!Sincronizarea este dificila in momentul in care am deja programari facute inainte si pe care trebuie sa le onorez,nu ar fi corect sa anulez programarea unei persoane pt altcineva.Anunt aici cand voi fi in locatie seara sau in weekend. :*

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

@thatsmeold,chiar e greu să citești puțin mai sus,azi la ora 10,41 ți-a răspuns personal.

• Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Postat

@baron58, inteleg ce spui, dar am stabilit azi la ora 19... Nu ma deranjeaza, dar vroiam sa stiu ca sa ma organizez si eu... Am un program destul de strans...

Postat

Buna ziua!Ieri a fost ultima zi de distractie,ne revedem saptamana viitoare.Sa aveti Sarbatori linistite!Pupici :* Daca aveti o informatie despre o locatie ok,fara vecini stresanti sau proprietari comunisti va rog sa imi lasati un mesaj aici,sunt in cautare de locatie!:***

• Like 1
Postat

Buna seara!De maine sunt in locatie,zona Palas 😠Ma gasiti de la 9 la 15 sau seara dupa ora 21 doar cu programare facuta inainte.😘😘😘

• Like 1
Postat

@Ema,Mii de scuze!Şi eu voi proceda la fel,nu voi mai răspunde acestui coleg indiferent de ce va scrie în continuare,nu meritată, deaja ţi-am umplut topicul cu postari "aiurea".Să ai spor în toate!

mai borfitza mica..chiar crezi ca esti colega cu mine ?....tu sugi membrul-eu nu..tu o iei in sfincter-eu nu….tu iei bani sa te futi-eu nu..samd..samd..deci,nu suntem colegi in nici un caz..delirezi de foame sau cine stie din ce alte motive ..storfulitza mica ce esti.

• Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi
Postat

La acea adresa au domiciliul vreo 500 si ceva de moldoveni. Ia ghici.....or fi toti acasa ?

• Like 3
Postat

Buna Cristichris,nu stiu la ce adresa te referi,dar acest nr de tel este doar al meu,nu am colega,nu sunt mai multe fete in locatie.O zi buna!

Postat

Bună ziua!

Grație acestui forum am avut plăcerea să o întâlnesc pe Ema, fata despre care se scrie aici.

Eu o consider pe Ema o persoană deosebită, cu un calm, personalitate și șarm aparte. ÃŽn cazul ei mi-e greu sa scriu o recenzie sau povestire despre ce s-a întâmplat cu întâlnirea noastră pentru că pur și simplu mi-a plăcut prea mult de ea, subiectiv până la cer și înapoi.

Parcă s-au aliniat planetele, era exact ce trebuie, când trebuie, cu toate detaliile.

Si atât cu povestitul.

Note:

Locație : 9. Foarte ok, curat, potrivită locația pentru asa ceva, doar ca m-am săturat de blocurile noi de la Palas, unde nu e prea discret (singurul minus, de altfel) Prosop curat, geluri de duș, totul ok. De AC va fi nevoie, când încep căldurile si mai mari, ceea ce nubeste in apartamentul ăsta.

Aspect : 10 -  foarte drăguță, sâni potriviți, fund superb, ochi verzi.

Oral: 9 - A fost protejat (+), cu atenție la zonele adiacente, soft, un oral bun, cu tente de DT, contact vizual. Câteva imagini de vis mi-au rămas pe retină. Poate ar fi de îmbunătățit aspectul de DT, dar compensează prin implicare.

Normal: încă nu am testat. Va urma.

Anal: nu știu dacă face, voi întreba.

Masaj : 9, foarte plăcut, relaxant. ÃŽn ceea ce privește masajul erotic, are un stil aparte, deosebit de plăcut, aproape ca finalizam așa.

GFE si atitudine: 10+. De când am intrat, felul ei de a fi mi-a zis ca va fi foarte bine cu totul, si așa a fost. Are un calm, bun-simț si o atitudine cum n-am mai întâlnit. Atitudine pro client, deschisă, amabilă, fără întrebări nedorite, ci totul natural. Te face sa te simți ca și cu o prietenă veche. Telefoanele pe silent, fără vreo vorbă de ceas/oră.

Igienă: 10 - Nimic de reproșat sau suspect.

Cadoul : 250 Lei/h.

Modalitate de contact telefonul din titlu, sms. Foarte punctuală (am avut întâlnire matinală, primul pe ziua respectivă.)

Eu o recomand, cu siguranță voi reveni. Cu siguranță e de promovat si la top.

Vă salut!

Only good vibes. 🌈🌈🥂

• Like 7

Postat

Buna Ema,

Esti in Iasi in perioada 24 - 28 Iunie? Trec prin oras si mi-ar face placere sa ne revedem in perioada aia.

Te pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...