Sari la conținut

Alessia blonda 21ani - 0758479671

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0
Postat

Buna,sunt Alessia,Am 21 de ani si am experienta necesara pt a-ti satisface toate poftele trupesti.....te astept intr-un ambient placut pt a-ti oferi clipe de neuitat.....nu ezita sa ma suni.....iti garantez ca te vei simti ca-n al nouolea cer....te sarut si te astept la mine....pozele 100 reale 0758479671

post-172588-0-21866600-1537875052_thumb.png

post-172588-0-52849700-1537875213_thumb.jpg

post-172588-0-01948000-1537875214_thumb.jpg

post-172588-0-49362700-1537875230_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Buna,sunt Alessia,Am 21 de ani si am experienta necesara pt a-ti satisface toate poftele trupesti.....te astept intr-un ambient placut pt a-ti oferi clipe de neuitat.....nu ezita sa ma suni.....iti garantez ca te vei simti ca-n al nouolea cer....te sarut si te astept la mine....pozele 100 reale 0758479671[/size]

Pozele 2,3,4 sunt de la locația Brotăcei?
  • Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

sunt sigur din aceleasi set de fotoshooting cu pilota fatala  :laugh2

Pozele 2,3,4 sunt de la locația Brotăcei?

Postat

sunt cam 95% sigur ca am intalnito ieri in parc cu cainele si cu o prietena la plimbare, sa jucat si cu catelusa mea si pare sa fie o fata interesanta...

• Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Pare interesantă

ai dreptate!! :thinking Daca ar avea si telefonul "deschis" ar fi o chestie.Este de mai demult pe la noi pe la mare,parca si prin costinesti-eforie am vazut ceva anunturi

• Like 2
Postat

raspunde pe whatsapp, zice ca lucreaza pe alea umbrei, 100/200 si face total nu am fost la ea poata saptamana asta

ai dreptate!! :thinking Daca ar avea si telefonul "deschis" ar fi o chestie.Este de mai demult pe la noi pe la mare,parca si prin costinesti-eforie am vazut ceva anunturi

• Like 1
Postat

lovita de bombe la tel pe whatsapp mai credeam ca merita drumul dar la telefon piere orice interess

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

lovita de bombe la tel pe whatsapp mai credeam ca merita drumul dar la telefon piere orice interess

Asa rau se comporta cu un eventual client????

Postat

cred ca este o persoana foarte cu toane, ba este alb ba negru, pe whatsapp a fost informativa si prietenoasa pe urma la telefon mi a inchis practic deci daca nu renuntam la convorbire inchidea, si astazi a fost dinou prietenoasa, doar ca s-au marit preturile 150/350 total, da 350 deci fastfuck este intentia ei chiar daca a fost ok de data asta la tel nu ma tentat oferta!

Asa rau se comporta cu un eventual client????

• Oras:antile
  • Oras:antile
Postat

i-am tras-o eu chiar de 2 ori si a fost foarte bine, m-a ascultat , a fost cooperanta , s-a descurcat excelent .

are totusi un comportament usor vulgar ,ca sa fiu poiticos, nu atrage clientii prin felul in care vorbeste la telefon , nu stiu daca respecta sau nu programarile dar are un corp skinny , cracii lungi si e buna de pula , prefera clientii mai chipesi si tinerei .

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...