harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 3, 2018 Daca ai ceva sa-i spui cuiva, spune-i in fatza!Incercand sa intorci prietenii lui contra lui sau cerand explicatii pentru ce a facut altcineva... Draga mea, esti mai petarda decat credeam! (Pe langa faptul ca nu stii daca esti barbat sau femeie, notiunile ti se incurca in cap, precum si cuvintele pe care le citesti...)Xoxo nu e prieten cu oricine, daca incetai sa-l tot cauti cu limba la cur, poate erai si tu printre cei pe care nu "denigreaza".Barfa in public! :slap2 Mult prea mare ti-ai facut gradina... :popeBalamuto te bagi ca ob-ul in seama. Cu xoxo nu ai ce dialoga, cu batranul george da, omul e serios si ai ce discuta cu el.Nu uita dominatrix, esti si vei ramane o vipera ordinara pentru interventiile tale veninoase si basinoase. 2 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 3, 2018 Am văzut. A tot răspuns civilizat, argumentat, nimic denigrator sau lipsit de bun-simț. Cred că ți-ar trebui mai mult calm.Sunt foarte calm, cu el am ce discuta, spre deosebire de celelalte japite ordinare care baga strambe: xoxo si dominatrix 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 Balamuto te bagi ca ob-ul in seama. Cu xoxo nu ai ce dialoga, cu batranul george da, omul e serios si ai ce discuta cu el.Nu uita dominatrix, esti si vei ramane o vipera ordinara pentru interventiile tale veninoase si basinoase. Serios? Xoxo m-a atacat si pe mine o perioada.... Cand a vazut ca nu-i raspund si nu-l caut ca o disperata, cum faci tu, a lasat-o balta.Eu pentru el sunt "grasa", nu ma deranjeaza.Ce ai fi facut tu? Pai sa revenim la faptul ca esti o fiinta frustrata, nesigura in sine, orice lucru spus la adresa ta scoate flacari... Iar eu stiu cine sunt! Parerea ta si a celor ca tine nu conteaza. :)Dominarea este o arta, adevarata dominare poseda inteligenta, nu incerca sa o intelegi ca nu ai cu ce.Obsesia si hartuirea, ce faci tu, domina doar psihicul tau bolnav! 2 1
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 halequine baga-mias tooata pula in ma-ta ca adat astia caldura ieri si stau in pula goala in pat acum m-am futut si rasfutut acum mananc un corn seven days cu alune si de cand mortii tei ne tragi tu pe noi la raspundere ma ? ce-am futut si n-am futut ? am futut-o pe ma-ta si nu am platit-o ? ce rasa ma-tii comentezi de cine ma iau eu ? iti ajunge si tie pula asta de 24 stai linistit sau linistita ca nu stie nimeni cu cine vorbim auzi ba la el atac useri vechi cu recenzii si atac pe laicile alea ? pe andreea larisa si cine pula mea mai e acolo- atac pe cine vrea pula mea fara sa aiba cineva ceva de zis si fara sa fiu influentat sau ce mortii tei iti mai bese mintea. asa ma trezesc eu dimineata deschid forumu si atac curve de lux si pe femeile care trag pe alte femei ca atat ma duce capu de cand pula mea imi tie mie cont cineva unde si ce scriu eu ? n-am fost la nicio femeie de pe forum in schimb scriu la toate si bag strambe ca vrea pula mea asta mare... probleme ? vrei sa sugi pula ? cheama intariri 1 1
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 deabia ce m-am trezit din droguri si deschid si eu forumu ca tot omu ca e viata mea si ce gasesc ? un sclav care ma trage la raspundere ? pai cum sa te iau eu ma in seama sluga ordinara daca nici macar nu stiu cine esti ? pe mine ma stie tot judetu din toata tara 1 1
xoxoextasy Reputație: -138 Postat Noiembrie 3, 2018 Postat Noiembrie 3, 2018 hai deten pula mea ca e sub deminitatea mea sa te mai bag in seamaati arat eu smecherie 1 1
rasfa Reputație: 292 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:las... Oras:las... Postat Noiembrie 3, 2018 halequine baga-mias tooata pula in ma-ta ca adat astia caldura ieri si stau in pula goala in pat acum m-am futut si rasfutut acum mananc un corn seven days cu alune si de cand mortii tei ne tragi tu pe noi la raspundere ma ? ce-am futut si n-am futut ? am futut-o pe ma-ta si nu am platit-o ? ce rasa ma-tii comentezi de cine ma iau eu ? iti ajunge si tie pula asta de 24 stai linistit sau linistita ca nu stie nimeni cu cine vorbim auzi ba la el atac useri vechi cu recenzii si atac pe laicile alea ? pe andreea larisa si cine pula mea mai e acolo- atac pe cine vrea pula mea fara sa aiba cineva ceva de zis si fara sa fiu influentat sau ce mortii tei iti mai bese mintea. asa ma trezesc eu dimineata deschid forumu si atac curve de lux si pe femeile care trag pe alte femei ca atat ma duce capu de cand pula mea imi tie mie cont cineva unde si ce scriu eu ? n-am fost la nicio femeie de pe forum in schimb scriu la toate si bag strambe ca vrea pula mea asta mare... probleme ? vrei sa sugi pula ? cheama intaririAsta numesc eu valoare ! 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 3, 2018 Serios? Xoxo m-a atacat si pe mine o perioada.... Cand a vazut ca nu-i raspund si nu-l caut ca o disperata, cum faci tu, a lasat-o balta.Eu pentru el sunt "grasa", nu ma deranjeaza.Ce ai fi facut tu? Pai sa revenim la faptul ca esti o fiinta frustrata, nesigura in sine, orice lucru spus la adresa ta scoate flacari... Iar eu stiu cine sunt! Parerea ta si a celor ca tine nu conteaza. :)Dominarea este o arta, adevarata dominare poseda inteligenta, nu incerca sa o intelegi ca nu ai cu ce.Obsesia si hartuirea, ce faci tu, domina doar psihicul tau bolnav!Mamaie eu zic sa incerci sa cauti sprijin moral in alta parte pentru ca la mine nu il vei gasi. Sa stii ca nu simpatizez cu persoanele alcoolice care nu constientizeaza ce fac si care au o mare problema sa isi inteleaga propiile lor probleme. Aici de vina esti tu pentru ca nu ai vointa sa treci peste impasul in care te-ai adancit asa de mult dealungul timpului. Obsesie/hartuire sunt doar in mintea ta plina de alcool, ai ajuns sa vorbesti noaptea in somn, noroc ca nu e nimeni in preajma sa iti asculta aberatiile. hai deten pula mea ca e sub deminitatea mea sa te mai bag in seamaati arat eu smecherieam ales postarea cu mai putin cacat in ea ca iti place sa bagi botul in vidanja. Gaozare una este sa faci circ (e ok si uneori nu e ok), dar ai trecut de linie rosie care nu o accept si o fii futut de de stromeleaguri 25+ la propiu. 3
rasfa Reputație: 292 Postat Noiembrie 3, 2018 Oras:las... Oras:las... Postat Noiembrie 3, 2018 Mamaie eu zic sa incerci sa cauti sprijin moral in alta parte pentru ca la mine nu il vei gasi. Sa stii ca nu simpatizez cu persoanele alcoolice care nu constientizeaza ce fac si care au o mare problema sa isi inteleaga propiile lor probleme. Aici de vina esti tu pentru ca nu ai vointa sa treci peste impasul in care te-ai adancit asa de mult dealungul timpului. Obsesie/hartuire sunt doar in mintea ta plina de alcool, ai ajuns sa vorbesti noaptea in somn, noroc ca nu e nimeni in preajma sa iti asculta aberatiile. am ales postarea cu mai putin cacat in ea ca iti place sa bagi botul in vidanja. Gaozare una este sa faci circ (e ok si uneori nu e ok), dar ai trecut de linie rosie care nu o accept si o fii futut de de stromeleaguri 25+ la propiu.Caca 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Mamaie eu zic sa incerci sa cauti sprijin moral in alta parte pentru ca la mine nu il vei gasi. Sa stii ca nu simpatizez cu persoanele alcoolice care nu constientizeaza ce fac si care au o mare problema sa isi inteleaga propiile lor probleme. Aici de vina esti tu pentru ca nu ai vointa sa treci peste impasul in care te-ai adancit asa de mult dealungul timpului. Obsesie/hartuire sunt doar in mintea ta plina de alcool, ai ajuns sa vorbesti noaptea in somn, noroc ca nu e nimeni in preajma sa iti asculta aberatiile. am ales postarea cu mai putin cacat in ea ca iti place sa bagi botul in vidanja. Gaozare una este sa faci circ (e ok si uneori nu e ok), dar ai trecut de linie rosie care nu o accept si o fii futut de de stromeleaguri 25+ la propiu. Imaginatie de om deprimat.Norocul tau ca exista forumul, aici in imaginatia ta esti cineva! :laugh2 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2018 Un psihiatru te poate ajuta, eu nu 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 Nici psihiatrul nu te mai ajuta! :laugh2 :popeMai rar bolnavi care cauta muie cu orice ocazie pe forum, te mai sufoci cateodata, dar nu te lasi! :laugh2Perfectiunea se atinge prin perseverenta, nu renunta! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2018 eu iti zic cu o postare mai sus sa mergi la psihiatru si te folosesti de ce zic eu ? esti intradevar bolnava. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2Mare prost mai esti! :laugh2Eram ultima persoana pe care sa o musti de glezne... Sa continuam! :laugh2 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2018 mamaie cautati un mosulet si lasa abureala, nu dau un muc pe o masea stricata ca tine. Fii atenta ca incepi sa ma plictisesti si te pun la ignore, o sa vorbesti singura la pereti ca si in viata reala dealtfel. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 mamaie cautati un mosulet si lasa abureala, nu dau un muc pe o masea stricata ca tine. Fii atenta ca incepi sa ma plictisesti si te pun la ignore, o sa vorbesti singura la pereti ca si in viata reala dealtfel. Repet, esti prea prost! :laugh2Ti-am intors-o cu psihiatrul pentru ca ai auzit/citit asta de atatea ori, incat ai zis ca ar fi o insulta pentru mine... :laugh2 Cei cu vocabularul limitat ca tine vorbesc cum aud frecvent.Ma pui la ignore?! :laugh2 Sunt mai buna decat am crezut, asta a fost si intentia, dar ai cedat prea repede! :laugh2Plimba-ti mucii si evita-ma! :girly 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2018 nu prostesti pe nimeni mamaie, nu uita sa te uiti in oglinda , poate vei intelege. Emoticoanele alea zic totul despre starea ta de spirit. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :iagree 1
Administrator pisicuts Reputație: 114440 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 4, 2018 cum te simti azi amada 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2018 cum te simti azi amadaeste in stare de negare de ceva vreme. sa nu te mire daca intr-o saptamana isi sterge iar contul ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 cum te simti azi amada :laugh2 Am ras cu prostu' asta... :laugh2 :slap2 :popeCafeluta, mic dejun cu ceai de fructe de padure si paine cu unt si dulceata de casa... Descarc niste jocuri ca m-am plictisit de alea vechi...Nimic special, dar ma simt relaxata si bine, in afara faptului ca i-am bagat bulangiului putin coaiele in gat, oricum se dadea femeie! :laugh2 :laugh2 :laugh2 1 1
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Noiembrie 4, 2018 fustrato continua sa iti irosesti viata pe joculete de 2,3 ore dupa care sa revii aici sa ne spui neajunsurile tale :slap2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 :)Sa-ti dau si unghiile de la picioare? Alea pe care ti le-ai bagat in gat de oftica parca nu mai fac fatza... :laugh2 1
blueyedmind Reputație: 46 Postat Noiembrie 4, 2018 Postat Noiembrie 4, 2018 paine cu unt si dulceata de casa... D'asta ești fă cât ușa. Carbohidrați simpli cu lipide sunt cea mai proastă combinație pentru siluetă. 1
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Noiembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2018 Amada, ti-ai gasit job si gagiu? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum