Sari la conținut

de ce am fost banat?

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

D'asta ești fă cât ușa. Carbohidrați simpli cu lipide sunt cea mai proastă combinație pentru siluetă.

Am lucrat la club sportiv, inconjurata de instructori si nutritionisti... Hai sa lasam lectiile, mi-e ca stiu mai bine ca tine de ce m-am ingrasat. ;)

Nu lua si tu loc in rand printe idiotii carora le dau peste nas. 

Amada, ti-ai gasit job si gagiu?

Viata mea privata o sa ramana privata. :)

:*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Am lucrat la club sportiv, inconjurata de instructori si nutritionisti... Hai sa lasam lectiile, mi-e ca stiu mai bine ca tine de ce m-am ingrasat. ;)

Nu lua si tu loc in rand printe idiotii carora le dau peste nas. 

Te-ai ingrasat de la rachiu mult. Alcoolul are 7kcal/gram, aproape dublu decat carbohidratii.

• Like 2
Vizitator
Postat

Te-ai ingrasat de la rachiu mult. Alcoolul are 7kcal/gram, aproape dublu decat carbohidratii.

Gresit, iar!

Ti-am spus deja ca am lucrat la club sportiv... trebuia sa pricepi, dar tu umpli randul...  :laugh2

Oricine care face sport aproape zilnic cand se opreste se ingrasa.

Hai valea, lectiile nu sunt gratis! :)

• Minus 1
Postat

Alcoolul ingrasa foarte mult,da.

Postat

de ce pula mea m-ai banat doar pe mine ma ? esti bulangiu ? pai aia ma injura, ma face drogat, ma face ca toate alea si eu sunt painea lu dumnezeu, nu stiu cum sa merg mai repede la biserica si tu ma banezi ma ? pai e frumos ? 

pai e unii sangedepulamea, alde maidanezfututincur, basescu si mortii lu necrutatoru cum mortii lor ii cheama, ca ma faci sa vorbesc urat si nu obisnuiesc.. pai pe aia de ce nu ii banezi ma ? hai ca ati dau eu acatiste duminica viitoare, vezi tu

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Pe maidan
  • Oras:Pe maidan
Postat

de ce pula mea m-ai banat doar pe mine ma ? esti bulangiu ? pai aia ma injura, ma face drogat, ma face ca toate alea si eu sunt painea lu dumnezeu, nu stiu cum sa merg mai repede la biserica si tu ma banezi ma ? pai e frumos ?

pai e unii sangedepulamea, alde maidanezfututincur, basescu si mortii lu necrutatoru cum mortii lor ii cheama, ca ma faci sa vorbesc urat si nu obisnuiesc.. pai pe aia de ce nu ii banezi ma ? hai ca ati dau eu acatiste duminica viitoare, vezi tu

:)

Postat

ce-ai facut bobita? plangi? =)))

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

motanul isi bate pula de tine, pe banii tai, hahahahahahahaha =)))))))))

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

ham ham hahahahahahahahaha

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

lesin de ras, ce prost e asta =)))

Vizitator basescu 2015
Postat

hahahahahahahaha

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

padfoot ai un os =)))))))))))

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

preferi pedigree ? hahhahahaha

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

aport Labus ! 

• Like 1
Vizitator basescu 2015
Postat

aveam nevoie de portia de ras de pe ziua de azi, mersi coaie,  pardon catelus =))))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...