alegri Reputație: 172 Postat August 1, 2019 Oras:Calea Lactee Oras:Calea Lactee Postat August 1, 2019 Buna rau. Pacat ca esti la mare distanta de mine :(Daca mai pui multe poze d astea cred ca iau imediat drumul spre Timisoara :)) Daca tot pui poze, pune una si cand stai pe burta cu fundul in sus ca pare cea mai perfecta pozitie pentru un asa fund.. dupa poza asta cred ca sigur iau urmatorul tren spre tine :))Vezi ca eu am elicopter...grabeste-te:)))))
raducyber Reputație: 8 Postat August 3, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Postat August 3, 2019 Prin Constanța cand ajungi? 😘
shoby233 Reputație: 403 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Nelule, sa nu crezi ca Diana are igiena bucata perfecta, dacă te uitai mai atent ii vedeai și dintele maroniu ( probabil cariat), in rest e Ok pret calitate, mai puțin cu Discreția de la bloc (strada înfundată) unde sigur cineva vede, cine intra și iasă de la ele. Nota Per total 9 pt ca are un corp fain și este destul de drăguța ( ucraineanca)
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Degraba o sa numere unii si firele de par de la buci😂😂😂🤷ðŸ»â€â™€ï¸
alegri Reputație: 172 Postat August 3, 2019 Oras:Calea Lactee Oras:Calea Lactee Postat August 3, 2019 Degraba o sa numere unii si firele de par de la buci😂😂😂🤷ðŸ»â€â™€ï¸Diana draga nu pot sa cred ca ai o carie:)))))Muta-te pe munte intr-o peșteră să fi mai discretă!😂Stomatologii ăstia...😂😂😂
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Diana draga nu pot sa cred ca ai o carie:)))))Muta-te pe munte intr-o peșteră să fi mai discretă!😂Stomatologii ăstia...😂😂😂asa voi face😅😘
petre441 Reputație: 513 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Daca isi rezolva caria la TOP cu ea 1
sange_latin Reputație: 785 Postat August 3, 2019 Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Telefon: 096⁶8 Oras:Timisoara Postat August 3, 2019 Săptămâna trecută am reușit și eu sa ma strecor la Diana. Locație ușor de găsit în Complexul Studențesc. Ce sa zic fata drăguță bună bună de p... Ce sa mai trăiască Mama Rusia. Am optat pt un nr rapid cu oral nP executat fain și apoi normal misionar apoi capra pt ai admira posteriorul. Pt mine unul de revenit, amenta 15o lei.
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Săptămâna trecută am reușit și eu sa ma strecor la Diana. Locație ușor de găsit în Complexul Studențesc. Ce sa zic fata drăguță bună bună de p... Ce sa mai trăiască Mama Rusia. Am optat pt un nr rapid cu oral nP executat fain și apoi normal misionar apoi capra pt ai admira posteriorul. Pt mine unul de revenit, amenta 15o lei.multumesc dragule😚te mai astept cu mult drag😘🤗
manutm Reputație: 3085 Postat August 3, 2019 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 3, 2019 fundul asta clar ii de top! :)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 A da, de Diana uitasem :)Măi Diana :) tu din cauza cărui motiv nu ești la Top? Ai un accent așa frumos!! :) 1
bedkim Reputație: 603 Postat August 3, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat August 3, 2019 Bună Diana. Nu vorbesc limba română și aș vrea să te cunosc. Am vizitat-o pe colega ta pe cealaltă diana mai devreme. multumesc si ai o noapte buna
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Nu trebuie să vorbești limba română, important este să scrii în rusă.
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 A da, de Diana uitasem :)Măi Diana :) tu din cauza cărui motiv nu ești la Top? Ai un accent așa frumos!! :) hmm)nu stiu..cred ca șdin cauza ca is moldoveanca si anume de peste prut:))))))
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 3, 2019 Postat August 3, 2019 Bună Diana. Nu vorbesc limba română și aș vrea să te cunosc. Am vizitat-o pe colega ta pe cealaltă diana mai devreme. multumesc si ai o noapte bunabuna pt a stabili o întâlnire ma găsește pa nr 0754834207..noapte buna
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Postat August 4, 2019 Sa aveti o zi frumoasa !🥰😘 5
americanu_28 Reputație: 228 Postat August 4, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat August 4, 2019 Sa aveti o zi frumoasa !🥰😘Diana la Oradea când ai de gând sa revi?
alegri Reputație: 172 Postat August 4, 2019 Oras:Calea Lactee Oras:Calea Lactee Postat August 4, 2019 Sa aveti o zi frumoasa !🥰😘😲😶Nici nu se putea altfel...😘
bedkim Reputație: 603 Postat August 4, 2019 Oras:bruxelle Oras:bruxelle Postat August 4, 2019 Am vizitat-o ​​pe Diana duminică. Contact SMS la 16:00 mi-a răspuns la 16 ore 30 minute. să-mi ofer o programare la 18 ore.comunicare ușoară datorită traducerii Googlea ajuns în fața site-ului accesul a fost ușor.două surprize bune mă așteptau în spatele ușii. primul. este că diana este mai frumoasă în viața reală decât în ​​fotografii. a doua surpriză este că vorbește puțin franceza. Aceasta a fost jumătate din condiment la întâlnirea noastră .. Mă duc la notițe fără să detaliez acțiunea apartament. 9. discret. ușor de accesat, renovat. proprie. baie curata, cu toate cele necesare. acțiunea are loc în camera de zi, spatios, pe canapeaua din colț, confortabilă. aspect fizic. fata 9. corp 8.5 10. igienă parfumată. poartă. manichiură mascată. tot ce trebuie pentru a excita un om Atitudinea. 10 zambitoare respectuoase. mică conversație franceză care relaxează atmosfera GFE. 8 lipicios niște mângâieri FK. 8 suficient pentru o primă programare ON. 9 ud cu schimbarea ritmului și atenție la bijuterii NP. 8,5 girl on top. misionar, dogy și picioare pe umeri. ea este implicată participă la acțiunea încearcă să se sincronizeze. Am torturat-o puțin, a fost epuizată la sfârșit. din pacate nu se uda natural. a folosit gel la început și la mijlocul acțiunii cadou 150 🌹 date înainte de acțiunea la inițiativa mea. au rămas pe masă în timpul întregii acțiuni DTD. 30mn bani bine cheltuiți. M-aș întoarce colegul tău ar trebui să ia un exemplu despre tine despre atitudine și implicare. Merci diana. Et au plaisir de te revoir 2
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 4, 2019 Postat August 4, 2019 Am vizitat-o ​​pe Diana duminică. Contact SMS la 16:00 mi-a răspuns la 16 ore 30 minute. să-mi ofer o programare la 18 ore.comunicare ușoară datorită traducerii Googlea ajuns în fața site-ului accesul a fost ușor.două surprize bune mă așteptau în spatele ușii. primul. este că diana este mai frumoasă în viața reală decât în ​​fotografii. a doua surpriză este că vorbește puțin franceza. Aceasta a fost jumătate din condiment la întâlnirea noastră .. Mă duc la notițe fără să detaliez acțiunea apartament. 9. discret. ușor de accesat, renovat. proprie. baie curata, cu toate cele necesare. acțiunea are loc în camera de zi, spatios, pe canapeaua din colț, confortabilă. aspect fizic. fata 9. corp 8.5 10. igienă parfumată. poartă. manichiură mascată. tot ce trebuie pentru a excita un om Atitudinea. 10 zambitoare respectuoase. mică conversație franceză care relaxează atmosfera GFE. 8 lipicios niște mângâieri FK. 8 suficient pentru o primă programare ON. 9 ud cu schimbarea ritmului și atenție la bijuterii NP. 8,5 girl on top. misionar, dogy și picioare pe umeri. ea este implicată participă la acțiunea încearcă să se sincronizeze. Am torturat-o puțin, a fost epuizată la sfârșit. din pacate nu se uda natural. a folosit gel la început și la mijlocul acțiunii cadou 150 🌹 date înainte de acțiunea la inițiativa mea. au rămas pe masă în timpul întregii acțiuni DTD. 30bani bine cheltuiți. M-aș întoarce colegul tău ar trebui să ia un exemplu despre tine despre atitudine și implicare. Merci diana. Et au plaisir de te revoirmerci beaucoup:)je t'embrasser😘
Vizitator vladdracu79 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Buna diana esti singura in locatie?
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Buna diana esti singura in locatie?buna am colega
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Dar nu e Valerica. :cry2Neapărat trebuie specificată treaba asta!
Vizitator diana1771 Reputație: 0 Postat August 5, 2019 Postat August 5, 2019 Dar nu e Valerica. :cry2Neapărat trebuie specificată treaba asta!:))e un dor nebun..😂
armandd79 Reputație: 17 Postat August 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat August 5, 2019 👋ðŸ»ðŸ˜˜Superba!â¤ï¸ðŸ˜˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum