Sari la conținut

Monica ❤️ Militari Residence ❤️ 0725164421❤️

Postări Recomandate

Salutare 

vin si eu cu o prima recenzie pe forum si cu un smiley care ma caracterizeaza acum 🫠

Monica este fata perfecta si sociabila cu care as sta numai la povesti un weekend intreg😋 

La fata foarte frumusica si la corp cateva kg in plus nederanjante dar cu fundul top

A inceput cu un oral nep sustinut cu saliva multa.. adanc cum imi place si fara sa se ajute de maini.. (nota 10+ stie ce face)

I am cerut sa facem un 69 igiena impecabila 🤤

Normal protejat .. pozitia misionar ca sa ii pot vedea sfarcurile si sanii. Geme usor si placut. Din pacate am terminat rapid in balon.. m am resimtit dupa oralul ala 😂

Am mai stat la o tigara si am plecat dupa cateva povesti😊

250 lei dar am stat un numar care isi merita banii!!

Eu deabia astept sa revin pentru un CIM😘😘

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Acum 1 oră, rtzza22 a spus:

Salutare 

vin si eu cu o prima recenzie pe forum si cu un smiley care ma caracterizeaza acum 🫠

Monica este fata perfecta si sociabila cu care as sta numai la povesti un weekend intreg😋 

La fata foarte frumusica si la corp cateva kg in plus nederanjante dar cu fundul top

A inceput cu un oral nep sustinut cu saliva multa.. adanc cum imi place si fara sa se ajute de maini.. (nota 10+ stie ce face)

I am cerut sa facem un 69 igiena impecabila 🤤

Normal protejat .. pozitia misionar ca sa ii pot vedea sfarcurile si sanii. Geme usor si placut. Din pacate am terminat rapid in balon.. m am resimtit dupa oralul ala 😂

Am mai stat la o tigara si am plecat dupa cateva povesti😊

250 lei dar am stat un numar care isi merita banii!!

Eu deabia astept sa revin pentru un CIM😘😘

Heiii, mulțumesc mult pentru recenzie 🥰 O plăcere sa te cunosc , sper sa ne revedem 🥰❤️

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...