alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 patrik 82, contaza foarte mult. Ce pana mea aveti vi s-q pus valul pe ochi????. Hai barbatii lui peste, ganditi cu capul care trebuie!!!! Cati ati cunoscut asa zisul utilizator al lunii???? Cu adevarat? Vreti banane ,, cautati la maxx, robert, etc, pardon, dorinel!!¡Hai sa fim seriosi, sunt oqmni care merita sa fie utilizatorul luni cu adevarat.
alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 actuala propunere a facut ceva pe gratis? a dat ceva de la ea?
alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 propiunerea mea este gabriel si hai sa vedem cine cu ce cap gandeste!!!! 1
deep waters Reputație: 414 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Deep Oras:Deep Postat Ianuarie 31, 2014 Eu il propusesem pe @sangre. Mai il aveam in vedere si pe @criss.Din ceea ce s-a propus pana acum, vad ca e o disputa intre a-l alege pe Gabriel sau pe Amalia.No offence Amalia, dar eu l-as vota pe Gabi! Am expus in alt post mai devreme motivele.Nu ca votul meu ar conta cine stie ce.Minte limpede sa aveti!
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2014 Alexandru, daca doresti sa intram intr-un dialog calm si civilizat as dorii in primul rand sa ma dumiresti si pe mine cu motivul importantei desemnarii a acestui "premiu".
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 31, 2014 . 2
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 31, 2014
patrick82 Reputație: 1773 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2014 Alexandru, in nici un caz nu ai cum sa imi aduci argumente ce ma vor multumii. O seara frumoasa tuturor, i'm out!
Chanel is back Reputație: 3 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat Ianuarie 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yFAGn2BTL
maxxx80' Reputație: 221 Postat Ianuarie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat Ianuarie 31, 2014 patrik 82, contaza foarte mult. Ce pana mea aveti vi s-q pus valul pe ochi????. Hai barbatii lui peste, ganditi cu capul care trebuie!!!! Cati ati cunoscut asa zisul utilizator al lunii???? Cu adevarat? Vreti banane ,, cautati la maxx, robert, etc, pardon, dorinel!!¡Hai sa fim seriosi, sunt oqmni care merita sa fie utilizatorul luni cu adevarat.nenea alexandru...................imi pare rau ca ai ramas asa frustrat dupa discutiile avute cu domnisoara amelia........dar sa ajungi sa duci un razboi personal cu ea dupa parerea mea e prea mult. intelege odata ca Amelia nu vrea sa aiba de aface cu persoana dumneavoastra ba din contra . e asa greu sa o lasi balta? sunt luni de zile de cand duci un razboi interminabil si o campanie agresiva de denigrare a ameliei. fratele meu iti spun asa ca de la barbat la barbat.............cazi (daca nu chiar esti deja ) in penibil. Ai vreo problema cu mine acum? ca vad ca m-ai nominalizat si pe mine in replicile tale lipsite de sens . sincer imii pare rau pentru tine fratioare ai ajuns de rasul lumii. eu te-am respectat intotdeauna si am incercat sa fiu diplomat in discutiile avute cu tine dealungul timpului dar deja nu se mai poate. "FRATELLO" get a life 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 31, 2014 Nu va mai certati fratilor,cartile sunt deja facute Succesuri ! 1 1
alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 patrik82 sau cat oi fi tu! Eu argumente am cum sa iti aduc. tu nu! Eu stiu desre ce vorbesc, tu vorbesti cu alt cap. Sincer, aceastra asa zisa pasarica frumoasa , intre ghilimele, are un foarte mare spate asigurat, o politica de promovare foarte bine pusa la punct. Vreti un utilizator al lunii? Alegeti pe unul care merita, nu banane care si-o trag peste tot!!
alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 robert2280, alias maxx nu stiu cat, stai in bancuta ta ca esti ud tot!!
alexandru69 Reputație: 366 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 vrei sa vorbim maxx, alias robert? Ma indoiesc robert craciun... Stai in banca ta cocosel!6
maxxx80' Reputație: 221 Postat Ianuarie 31, 2014 Telefon: [email protected] Oras:dincolo Telefon: [email protected] Oras:dincolo Postat Ianuarie 31, 2014 esti penibil frate..........mi-e mila de tine pe cuvant. PS ud am fost pana ieri............azi am reusit sa ma usuc . 2
stalingrad Reputație: 44 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Ianuarie 31, 2014 Alex, relaxează-te, frate!Nu ştiu în ce măsură ai apucat să te dumireşti pe topicul ăsta deja stufos, dar cutuma formată - şi pe care Pisicul a respectat-o şi el până acum - este în sensul că utilizatorul în funcție face o propunere, luând punctul de vedere al foştilor utilizatori.Amelia este propunerea finală a lui John, de ce trebuie să ne ambalăm atât? Chiar, de ce? Inclusiv în situația în care candidatul nu şi-ar merita onoarea de a fi desemnat, care-i baiul cel mare până la urmă?!Motanul are drept discreționar de decizie şi ştie el ce face, nu degeaba îşi omoară timpul cu site-ul ăsta mai mult decât fiecare dintre noi.Stimabililor, mai puțină încrâncenare, dacă mă iubiți... PS Mă întreb dacă Amelia interpretează în vreun fel partea ce i-a luat-o lui Londra cu ocazia banării, raportat la atitudinea lui de nesusținere o candidaturii ei, manifestată mai sus.Facerea de bine e adesea futere de mamă... 4 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 31, 2014 D-le Stalingrad,PS-u dvs este in mod cert o instigare...bine ati venit in randul trollilor 2 1
farmacistu Reputație: 576 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2014 Exact..ESTE O EVIDENTA INSTIGARE..chiar as dori sa atrag atenția si confratilor din constanta care cunosc foarte bine problema..Desi îmbrăcată in aceleași haine pompoase si stralucitoate..( personal domnule Stalingrad iti pot spune ca asa cum exista in domeniul hainelor sau al decorațiunii kitsch luxury , stilul tau de exprimare este un perfect kitsch verbal )Nu vad relevantza inserarii acestu ps.. Ce ți pasa tie sau oricui de părerea Ameliei..?!Nu faci decât sa arunci un flame doar doar cineva se sesizeaza si cade iar prada machiavelismului tau deghizat.Gabriel a fost extrem de inteligent sa sesizeze si sa sublinieze asta in conflictul avut cu Londra..Fie si doar pt asta merita acest premiu din acest topic..Sper ca Pisicuts sa înțeleagă in final ca meritai cu vârf si indesat o sancțiune la acel moment..Ai dat înapoi atunci datorită puternicei apărări in sprijinul lui Londra insa caracterul tau "mic" te a trădat si iată dovada.. 2
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Ianuarie 31, 2014 PS Mă întreb dacă Amelia interpretează în vreun fel partea ce i-a luat-o lui Londra cu ocazia banării, raportat la atitudinea lui de nesusținere o candidaturii ei, manifestată mai sus.Facerea de bine e adesea futere de mamă...Stimate Stalingrad, cu ceva timp in urma. pe un alt topic, a fost o dezbatere vis-a-vis de ce inseamna "instigare" si "provocare" (cred ca va aduceti aminte cu siguranta). Daca taceati (apropo de PS) filozof ramaneati! Acest PS demonstreaza ca uneori in spatele unei persoane educate, a unui limbaj elaborat si elevat uneori se poate ascunde cu totul si cu totul altceva/altcineva.......! In rest, Ganduri bune 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 31, 2014 Farmacistule,ma inclin !!!!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 31, 2014 Cool,te tzuca fracele pe frunce Pisicuts,in caz ca n-ai vazut....vezi ca tanchistu' instiga lumile la violenta Nu sunt sifon,nu sunt ))))))) On topic:Votez Gabriel.
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 31, 2014 Cool,te tzuca fracele pe frunce Pisicuts,in caz ca n-ai vazut....vezi ca tanchistu' instiga lumile la violenta Nu sunt sifon,nu sunt ))))))) On topic:Votez Gabriel.
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Februarie 1, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 1, 2014 Multumim tuturor pentru sugestii!Amalia a fost aleasa utilizatorul lunii pentru activitatea ei de pe forum si nu in ultimul rand pentru majoritatea voturilor stranse!! 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 1, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 1, 2014 Uraaa! Felicitari Amelia! Baga niste banane acum ))
trifazic Reputație: 704 Postat Februarie 1, 2014 Oras:priza Oras:priza Postat Februarie 1, 2014 Amalia a fost aleasa utilizatorul lunii pentru activitatea ei de pe forum si nu in ultimul rand pentru majoritatea voturilor stranse!! Suportabil, mai ales ca nu e an bisect
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum