Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

La igienă. ..:)) spală-te la pună. ..::))

• Oras:Romania
Postat

Atat poti, atat oferi. Mai jigneste-ma un pic, ca de o replica inteligenta oricum nu esti in stare   ;)

erai numai bun de reclama la prezervative: ASA NU !!!

Postat

La igienă. .. :)) spală-te la pulă. ..: :))

Postat

Gata.

Promit sa nu mai cert cu nimeni ( pe acest topic ), oricat ar fi de magar......

:hihat

• Oras:bucuresti
Postat

alex,

multumesc ptr urarile de spor! zau de doresc sa intind cearceafuri si cu tine! ar fi chiar un exercitiu in ridicol! iti spun insa ce cearceaf as vrea sa intind cam pe acum....!!! :) poate ca o sun, dar sa stii ca fac si o recenzie dupa!

Succes, nu am spus ca trebuie sa imi ceri mie binecuvantarea. Cat despre ridicol, te-ai umplut deja, nu o spun eu, o spun altii mai in masura decat mine. Incerci sa pastrezi un are de superioritate, subtilitate ... aiurea, nu iti iese, chiar te umplii cu ..de toate. Asta a fost ultima mea replica in ce te priveste, m-ai lamurit pe deplin. Viata frumoasa sa ai!
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Stimaţi confraţi, oare puteţi lăsa râca mutuală deoparte, încât acest topic să-şi poată împlini scopul?

Care scop, Stalingrad? Care?

MaKac

E jenant să te lauzi cu incontinenţa.

• Like 1
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
  • Oras:Milky Way Galaxy-Solar System-Earth-Europe
Postat

Toate ca toate...dar cele mai smechere replici mi se par cele de genul Sugi pwla si stop joc!  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

Succes, nu am spus ca trebuie sa imi ceri mie binecuvantarea. Cat despre ridicol, te-ai umplut deja, nu o spun eu, o spun altii mai in masura decat mine. Incerci sa pastrezi un are de superioritate, subtilitate ... aiurea, nu iti iese, chiar te umplii cu ..de toate. Asta a fost ultima mea replica in ce te priveste, m-ai lamurit pe deplin. Viata frumoasa sa ai!

alex, frate, amice, fara ghilimele,

te rog eu mult, tu esti ultimul, chiar ultimul in masura sa dea lectii despre ridicol!!! intreaba-ti toti prietenii te rog, nu pe mine! ti-am spus, chiar nu vreau sa ma "intind" cu tine ptr ca oricine, oricine este "mai in masura" decat tine!!!

si eu iti urez o viata cat de frumoasa poti sa ti-o faci, asta in ideea in care castigi lupta care o duci cu tine!

Postat

alex, frate, amice, fara ghilimele,

te rog eu mult, tu esti ultimul, chiar ultimul in masura sa dea lectii despre ridicol!!! intreaba-ti toti prietenii te rog, nu pe mine! ti-am spus, chiar nu vreau sa ma "intind" cu tine ptr ca oricine, oricine este "mai in masura" decat tine!!!

si eu iti urez o viata cat de frumoasa poti sa ti-o faci, asta in ideea in care castigi lupta care o duci cu tine!

Prietene, cu ghilimelele de rigoare, daca stau sa ma gandesc bine , au vazut si altii cine pe cine protejeaza, cum se fac jocurile murdare, si cam cat ii duce capul pe multi destepti de aici. In afara de faptul ca sariti in haita, fara a avea un argument solid, nimic nu va recomanda, pe tine si pe cei ca tine. Vina mea a fost ca m-am enervat vazand atata ...hai sa ii spunem nesabuinta. Nu ma mai las atras in interesele meschine si chiar ca ma doare fix la 100.000 mii km de parerea ta & cop. Cand invatati sa fiti obiectivi, atunci vorbim cu adevarat. Hai, te rog, da un telefon si scuteste-ne, nu numai ca esti ridicol dar esti si penibil

Postat

johnholmes,

cred că eşti o prezenţă foarte neplăcută din punct de vedere sonor: pe cuvânt dacă pricep de ce nu o laşi mai moale cu semnul exclamării. Chiar te miră tot? Chiar crezi că dacă "vorbeşti" mai tare eşti înţeles mai bine?

Şi n-ar fi rău să faci cunoştinţă cu o prepoziţie mică şi simpatică, şi anume "pe": utilizarea ei face minuni.

• Like 1
Postat

pisicuts, te rog eu mult ptr ca te pricepi mai bine ca oricine, baga frate o manea....sa danseze toata lumea stresata!!! :rockettes-1

later edit: imi place foarte tare cum ies la lumina de sub vagauni mai tot "simpatizantii"!!! :laugh2

pisic, la cerere lui john, baga nene o manea ca el nu mai este in stare, este in vagauna!a
Postat

da' ce vagauna!!! :)

(.) Cand invatati sa fiti obiectivi, atunci vorbim cu adevarat. (.)

alex, please, nu te juca te rog eu mult cu cuvantul "obiectiv"! crede-ma pe cuvant cand iti spun, toti amicii tai in momentul in care ai postat tu aici s-au aricit: "aualeuu, a aparut asta, gata, ne-a futut si ultimul gram de obiectivitate pe care credeam ca-l avem!"

Postat

si pentru ca tot a venit votba de utilizatorul lunii, cineva a spus la precedentul ca o sa fie tot din Constanta. A stiut ce spune, sincer. Urmatorul nominalizat a fost asterica. De ce? am intrat si am avut rabdare sa vad postarile domniei sale. In ultima vreme sunt de toata jena, gen caini, ecarisaj, injurii ... intr-un cuvant nemernicii. A se intelege bine, nu am nimic cu oamenii din Constanta, am foarte multi prieteni acolo, dar asa cum spuneau multi, nu umpleti de ridicol acest titlu si daca puteti, rugamintea este sa pastrati o decenta, si john, m-am umplut de ridicol pentru ca pe protejata ta am protejat-o si eu inainte sa cunosc omul, nu mi-a parut si nu imi pare rau, dar nici nu pot sa inghit mizeriile tale, ale lui max care aici ezte zmeu, dincolo moderator si in realittate zdreanta. Mai sunt cativa dar nu mai are rost. Tu esti bun, esti destept, ma. gandesc sa iti pun o vorba buna, sa vedem pe unde

Postat

ce de draci aveti pe voi...

nu sunt draci, este doar exercitiul nostru lunar cand alegem un nou utilizator al lunii! de sub pietre, de sub pamant, din iarba verde, apar cei nemultumiti! nemultumirile sunt multe si trebuie sa le reverse undeva! pai nu-i asta cel mai bun loc? sa-mi bag picioarele daca oly nu este cel mai istet si adaptiv utilizator de pe forum! are fler, a prins din mers cum s-au schimbat lucrurile, are puncte de vedere pertinente, este singurul care aduce in discutie aspecte reale! restul, ii vezi imediat cum se infoaie de zici ca le iei carnatu' din gura!

Postat

da' ce vagauna!!! :)

alex, please, nu te juca te rog eu mult cu cuvantul "obiectiv"! crede-ma pe cuvant cand iti spun, toti amicii tai in momentul in care ai postat tu aici s-au aricit: "aualeuu, a aparut asta, gata, ne-a futut si ultimul gram de obiectivitate pe care credeam ca-l avem!"

hiar esti jalnic ... ghilimele, ai spus totul, ma ierti? Treaba cu prazu plus banana plus alte magarii. Bai tie sincer, nu iti este rusine? Uite, eu recunosc, imi este rusine de cateva momente si recunosc faptul ca am gresit. Constat insa ca nu trebuie sa imi cer iertare cnd vad ce debitezi leule.. a se avea in vedere ghilimelele

Postat

si pentru ca tot a venit votba de utilizatorul lunii, cineva a spus la precedentul ca o sa fie tot din Constanta. A stiut ce spune, sincer. Urmatorul nominalizat a fost asterica. De ce? am intrat si am avut rabdare sa vad postarile domniei sale. In ultima vreme sunt de toata jena, gen caini, ecarisaj, injurii ... intr-un cuvant nemernicii. A se intelege bine, nu am nimic cu oamenii din Constanta, am foarte multi prieteni acolo, dar asa cum spuneau multi, nu umpleti de ridicol acest titlu si daca puteti, rugamintea este sa pastrati o decenta, si john, m-am umplut de ridicol pentru ca pe protejata ta am protejat-o si eu inainte sa cunosc omul, nu mi-a parut si nu imi pare rau, dar nici nu pot sa inghit mizeriile tale, ale lui max care aici ezte zmeu, dincolo moderator si in realittate zdreanta. Mai sunt cativa dar nu mai are rost. Tu esti bun, esti destept, ma. gandesc sa iti pun o vorba buna, sa vedem pe unde

exista si o continuare la ce ai postat? mi se pare un pic neterminat mesajul tau! in fine, te intreb, direct si la subiect, pana acum cateva replici ti-am mai adresat eu tie vreodata un cuvant? te-am apelat eu vreodata direct in conversatie? are vreo pertinenta fata de subiectul de aici implicarile la care faci tu trimitere? vad ca ai mai postat, dar era de asteptat de acum nu? deci frate, eu nu am mentionat niciodata combinatia praz+banane! citeste si documenteaza-te te rog! daca recunosti ca realmente iti este rusine de cateva momente unde ai gresit, te rog, reimprospateaza-le repede in mintea ta ca sa nu creezi altele mai noi!

te pup si o viata frumoasa iti urez!

later edit: mda, am vazut ca exista si continuarea!

Postat

Nenea alexandru parca iti invalidasei contul...............sau ai uitat sa iti iei pastilele si ti-ai adus aminte de obsesiile tale in ceea ce o priveste pe Amelia si pe mine ? 

Te rog pentru ultima oara sa incetezi acest razboi pe care il duci de unul singur pentru ca nu faci altceva decat sa iti agravezi problemele psihice pe care le ai. Din partea mea te poti arunca si de pe podul de la Agigea cum spunea un prea stimat om , ca pe mine ma doare fix intr-o parte. Ovrei pe Amelia?............ia-o nene ...daca te vrea si ea. 

PS TE ROG SA INCETEZI SI CU AMENINTARILE DE PE MESS.............LE AM PE TOATE STRANSE SA STII :D .......SI LASA-MA SA ITI SPUN CA ESTI COPIL DACA AI IMPRESIA CA STII CEVA DESPRE MINE 

later edit.........ca sa fiu in trend :D 

ai reusit sa te iei de toti membrii forumului sau mai ai? sa stim daca facem floricele................faci audienta nene pe unde postezi . FELICITARI

• Like 1
Postat

post-88772-0-32247700-1393520445_thumb.jpg

Postat

dragi colegi,

va rog eu mult, daca mai exista alte puncte de vedere divergente, sa le exprimati! insa nu lasati si acest topic sa fie monopolizat de atat de vechea problema a lui alex cu amelia! nu ca nu ar mai fi fost asaltat si in trecut, nici nu trebuie sa ne ducem mai departe de cateva saptamani, insa consider ca oricare alta discutie, chiar si cu capo di tutii capi, este mai elevata decat ultimele schimburi de postari!

Postat

da, exista si o continuare. Asa cum spuneam sariti in haita. A sarit si catelusul maxxx. Lasand gluma de o parte, john esti ridicol cum te-ai certat cu colegul nostru.Nu am avut nimic cu tine dar avand in vedere stransa t relatie de prietenie cu imbarligatoarea lunii, ai spus ce ai spus, nici tu nu sti ce si cu cine te-ai certat.

In ceea ce te priveste maxx, nu vrei sa te transformi, din catelusi sa devi dulau?Iarta-ma neneica daaaaa , esti de kkkkkk. Se observa ca sunteti toti prezenti si va sustineti. Maxx, du-te .. .... ... , fi mare dincolo ca aici incepi sa fi la fel ca dincolo

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...