Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Dar cu utilizatorul lunii cum ramane? Ma scuzati pentru deranj, ziceam si io asa.... :P

 

 

Acest topic tinde să devină doar un alt spațiu în care userii simt o plăcere perversă de a-și arunca unuia altuia în cap cu găleata plină de lături...

Nu aceasta era menirea lui: în naivitatea mea inițială am crezut că pot crea un topic de dezbateri decente în privința meritelor unor curvari mai de seamă.

Prefer să discutăm asupra valorii unuia sau altuia, nu să contemplu dezamăgit balele slinoase scuipate pe aici.

 

Cu această preferință în gând și pornind de la faptul banării utilizatorului lunii actual (ce duce la imposibilitatea lui de a face o propunere), doresc să înaintez eu una: causticc.

E un user cu merite incontestabile pe nimfomane, chiar dacă nu neapărat în ultima vreme, ale cărui rânduri denotă un simț literar aparte, combinat în mod aproape ciudat cu un fel de bădărănie stilizată. E de remarcat că nu s-a abandonat voluptății de a se bălăcări și de a intra în certuri inutile - cu una sau două excepții. Și-a văzut de plăcerea liniștită de a scrie colorat despre sexul plătit, plăcere ce nouă ne-a devenit progresiv străină, din păcate. Și aduce o contribuție semnificativă în cunoașterea escortelor de peste șapte mări și șapte țări, ceea ce, inevitabil, îl îndepărtează cu atât mai mult de zumzetul ăsta balcanic.

 

Susțin așadar desemnarea lui causticc drept utilizator al lunii iulie și îi invit, de vor avea plăcerea, pe foștii utilizatori - încă în viață sau reîncarnați -, dar și pe alți useri cu bun simț, să-și dea cu părerea asupra acestei propuneri.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...