Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

nu ba Lomeo,da parca prea astia mai in varsta sunt niste fraieri in opinia lui.Pana la urma care e problema? poate omu sa futa la 70 de ani,plateste si fute! cu ce-i deranjeaza pe tineri? Le este frica ca fute mai bine,sau ce?

• Like 3
Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Hai pa Taka-tzaka-paca ... Marsh la culcare!  Daca nu ai inteles pana acum: te-am facut! Nu mai ai argumente, nu mai ai ce sa spui si postezi ceva si tu, acolo ... sa nu zica lumea ca nu ai raspuns :laugh2.  Inca o data: esti praf ma lache!

Singurul lucru ce ai facut unchias mitocan e rugaciunea de seara,sper ca nu erai turmentat;afisezi acelasi vesnic intelect vlaguit, degradat si depravat,exaland flatulente lamentabile pe post de intelectualisme stupide.Te compatimesc,deh,de-ale senectutii necazuri.

Vezi sa nu te impiedici de la crasma pana in parc, sa nu mai aiba OLYta cu cine juca pacalici.

Esti repetitiv,ti s-a terminat lista de cuvinte destepte?

Cunosc doar culmea dositului :)...Un troll sa aiba/sa fi avut mai multe username-uri (aaa...ceva gen tu :) ),si sa isi piarda la un moment dat identitatea! :)

Esti in eroare sau esti eroarea insasi?;nu conteaza, esti simpatic :)

Fara suparare,da de ce ai ingrosat cele doua cuvinte? Doreai sa ne arati ca nu ai pus cratima? :hihat

Tot fara suparare,vezi-ti de dieta,igiena si meserie.
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Esti amuzant.Ne pisam toti pe tine de ras:)

Vizitator takayama
Postat

A aparut si pechinezu' in scena,tot la sireturi latri?

Postat

Esti amuzant. Ne pisam toti pe tine de ras.:)

• Telefon: amada.bdsm
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

@takayama,nu te supara frate,da' pana la urma ce plm ai tu cu astia mai in varsta?

Nu are nimic, decat ca la o anumita varsta incepi sa ai probleme de memorie, el cred ca incerca sa-i reaminteasca ca nu mai este la liceu si ca pustoaicele nu sunt colegele lui de clasa... :)

• Like 1
  • Oras:Colo
  • Oras:Colo
Postat

M-am plictisit...alex ce mai face? E cel mai tacut UL de pana acum...surprinzator, e posibil ca el sa rupa "blestemul". A gasit metoda :)

ps edit: picoane zi-i tu ceva sa-l intarati ca strica traditia.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

(...) Un batranel obosit cu mintea incetosata de alcool,vrednic de mila in poftele vulgare,de dispret pt ipocrizie,etapandu-si impotenta intelectuala si lipsa de caracter.

(...)

Pe acesta de ce nu l-ai îngroșat? - Sau e vorba de un nou cuvânt, de care eu nu am auzit niciodată?...

• Like 4
  • Minus 1
Vizitator takayama
Postat

Vezi Picoane cum esti dastept cu ajutorul altora?Si-ti dadusem mura-n gura pe postul respectiv,dar nu stii subtilitati d'astea,e greu cu o juma' la bord.

Plictisitor coane, plictisitor.

Stalingrad,corect,epatand.

Vizitator takayama
Postat

M-am plictisit...alex ce mai face? E cel mai tacut UL de pana acum...surprinzator, e posibil ca el sa rupa "blestemul". A gasit metoda :).

Rupe blestemul prin neprezentare.

Vizitator takayama
Postat

Cat mai e kilu' de aur,sa stiu ce valoarea am.

Vizitator takayama
Postat

Inseamna ca trollez useri fara valoare,macar e distractiv :)

• Oras:aer
Postat

????

Salut Alexandru!

Practic, ce a intentionat a scrie japonezu' este ca, dupa parerea lui, tu nu prea ai avea valoare, ca esti un troll fara valoare...I se pare si distractiv, stiu, urat gest.

Intrebarea mea este urmatoarea:Cum si de ce ii permiti sa vorbeasca(scrie) asa cu/despre tine? :)

L.E: Cu respect! :)

• Oras:B
Postat

Salut Alexandru!

Practic, ce a intentionat a scrie japonezu' este ca, dupa parerea lui, tu nu prea ai avea valoare, ca esti un troll fara valoare...I se pare si distractiv, stiu, urat gest.

Intrebarea mea este urmatoarea:Cum si de ce ii permiti sa vorbeasca(scrie) asa cu/despre tine? :)

L.E: Cu respect! :)

Este un forum liber , in consecinta isi poate exprima in mod liber parerea. Ce ai vrea sa fac eu? Din punctul meu de vedere, putin imi pasa! Oricum, nici de parerea ta nu imi pasa. Iarta-ma ca nu voi da curs provocarii tale, incearca in alta parte.
  • Like 1
  • Minus 2
Postat

alex nu pica la intepaturi de-astea...

Te saluta maxx! :)

Il salut si eu pe maxx! Ce face, a reusit sa supravietuiasca?
Postat

Ma bucur, sincer,ca rezultatul final al tratamentului a fost unul pozitiv.Sper ca ti-ai revenit definitiv si ca nu o sa mai fie nevoie de un altul. :)

Salutari!

Postat

Ma bucur, sincer,ca rezultatul final al tratamentului a fost unul pozitiv.Sper ca ti-ai revenit definitiv si ca nu o sa mai fie nevoie de un altul. :)Salutari!

Daca vrei iti recomand si tie, se pare ca ai nevoie!

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Daca vrei iti recomand si tie, se pare ca ai nevoie!

Chiar vroiam sa te rog frumos...ms anticipat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...