Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0
Postat

MUltumim tuturor pentru sugestii

si felicitari inginerul !

Ai gresit doar luna....de 1 aprilie trebuia sa-l alegi ca UL!

Ps: se pare ca o sa pierd pariul nostru si nu o sa primesti -10 puncte cand anunti desemnarea lu ingineru.

• Like 5
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

MUltumim tuturor pentru sugestii

si felicitari inginerul !

Cea mai proasta gluma de-a ta.Felicitari!

Felicitari si retardului !

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Disponibila
Postat

patetic.... :hmmm

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Cel putin Inginerul nu face postari aiurea pe topicele fetelor,ca alti grozavi de pe aici! Face postari multe la DG...si?

post-115308-0-79607500-1422788185_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 8
Postat

BASZOKBELE nici nu mai am erectie din cauza ca mi-ai dat cu minus!Ce prosti sunt astia care cred ca dau minus si rezolva tot! :slap2 

• Like 3
  • Minus 9
  • Telefon: amada.bdsm
Postat

BASZOKBELE nici nu mai am erectie din cauza ca mi-ai dat cu minus!Ce prosti sunt astia care cred ca dau minus si rezolva tot! :slap2 

Suna la numarul din anunt! :laugh2 :laugh2 :laugh2

On topic, eu nu mai iau in serios cine devine UL, cred ca urmeaza Cosmarul tantric, Lana sau mai eu ce alte ciudatenii... :laugh2

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

No comment !...:))

post-3169-0-10934000-1422789888_thumb.jpeg

post-3169-0-90476200-1422789906_thumb.jpeg

post-3169-0-50519500-1422789921_thumb.jpeg

post-3169-0-23362000-1422790024_thumb.jpeg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland
Postat

Inginerule fii atent ce-ti spun eu, e o conspiratie, si-au bagat coada americanii in frunte cu Arnold si Obama sa te puna Pisicuts utilizatorul lunii ca sa poti fi luat in vizor. Grija mare cu fracturarea hidraulica! :)

• Like 7
  • Minus 5
Postat

Cel putin Inginerul nu face postari aiurea pe topicele fetelor,ca alti grozavi de pe aici! 

Ai dreptate,el face peste tot

Postat

Suna la numarul din anunt! :laugh2 :laugh2 :laugh2

On topic, eu nu mai iau in serios cine devine UL, cred ca urmeaza Cosmarul tantric, Lana sau mai eu ce alte ciudatenii... :laugh2

Promiti ca nu ma bati? :flowers2

• Like 2
  • Minus 7
Postat

Promiti ca nu ma bati? :flowers2

:laugh2 Da!

http://static.fjcdn.com/gifs/What_30054c_317773.gif

Glumesc! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu-ti fac nimic din ce nu vrei, nu ai stofa de sclav, dar mi-as bate putin joc de corpul tau... :laugh2 :onbed

Mai diversific si eu, daca fac acelasi lucru zilnic incep sa ma plictisesc... :)

Postat

:laugh2 Da!

http://static.fjcdn.com/gifs/What_30054c_317773.gif

Glumesc! :laugh2 :laugh2 :laugh2

Nu-ti fac nimic din ce nu vrei, nu ai stofa de sclav, dar mi-as bate putin joc de corpul tau... :laugh2 :onbed

Mai diversific si eu, daca fac acelasi lucru zilnic incep sa ma plictisesc... :)

Am inteles... :shy:  :gifs_ojos  :maninlove

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

BAAAAAA, SUNTETI NEBUNI ? Percutionistul asta de ingineru' a ajuns UL ? Am trait s-o vedem si pe asta. Mai ramane sa ajunga pic-poc movuliu si le avem pe toate!

http://media2.newsnet5.com/photo/2014/03/10/chuck%20norris_crop_1394454213136_3349583_ver1.0_640_480.jpg

Herr Pisicule, eu te inteleg si e normal sa fie nevoie de trafic, dar de data asta s-a facut o alegere TOTAL gresita! Toti avem pacatele noastre dar, cel putin, am contribuit cu ceva util pe site-ul asta. Din pacate (si no offence), nu pot sa felicit un UL care nu a contribuit cu nimic important pe acest site. Imi pare rau!

• Like 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

patetic.... :hmmm

genial ! :clap2

O fi patetic, o fi şi genial... ştiu şi io? ... io aş zice mai degrabă PREVIZIBIL.

Is it just me, sau lumea începe să se plictisească? 

În ultimele zile, pe la DG au fost doar fazani, păuni, bancuri şi un pic de muzică, nimic "palpitant".

Picpoc pare să se fi dus pe pwlă, în ultima vreme bate pasul pe loc. Demersul cu Lana începe, încet dar sigur, să se fâsâie şi el... pe scurt, e plictiseală; în afară de câteva scandaluri **spam editat**e pe threadurile de recenzii, nu-i nimic demn de cancan. Era nevoie de ceva ce să provoace un pic de zâzanie, să mai aţâţe un pic spiritele.

Ideea cu un astfel de UL scandalos, era deci o urmare logică, în speranţa că se mai irită lumea, mai protestează, se mai bagă pwle în gura inginerului (care oricum nu sesizează, e în single player mode...) ...mai curg câteva pagini -> şi ăsta-i tot trafic.

Pe mine altceva mă îngrijorează: reacţia relativ apatică a "publicului". Parcă lumea pare resemnată, parcă începem să ne săturăm... poate că doar mi se pare, însă parcă începe să se simtă o adiere de durutînpulă din partea tuturor. O fi, cum zic unii, începutul sfârşitului? Greu de zis. Indiferent ce-ar fi, de mers oricum o să mai meargă, o bună bucată de timp, în virtutea inerţiei (fetele îşi fac reclamă aici, încă sunt mulţi care intră şi dau click-uri doar să caute etc). Dar dacă o ia serios la vale, nu ştiu cât de uşor poate fi redresată situaţia.

< solo percuţia >...

• Like 12
Vizitator FLQ
Postat

Ai gresit doar luna....de 1 aprilie trebuia sa-l alegi ca UL!

Ps: se pare ca o sa pierd pariul nostru si nu o sa primesti -10 puncte cand anunti desemnarea lu ingineru.

Esti verde, de ce nu ii dai -1 pisicului?

Vad ca 3 verzi te-au punctat +1, ei de ce nu o fac?

Vizitator apuci
Postat

Esti verde, de ce nu ii dai -1 pisicului?

Vad ca 3 verzi te-au punctat +1, ei de ce nu o fac?

Ia vezi cine i-a dat primul -1! :)
Vizitator FLQ
Postat

Ia vezi cine i-a dat primul -1! :)

Gata, vazut! ;)

Jupanu era pe zero, primise +1 de la altcineva.

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

Din toata diareea asta, am tras o concluzie:

Forumul Softpedia are administratori/moderatori de calitate!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...