Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Mai pe vremuri parca era alta regula: o singura data UL pe an! Da' e veche si depasita, ca toate de pe aici!

stai chill ca nu il pune nimeni a doua oara, nici nu e ca si cum un UL a fost repetat, deci ce e cu comentariul tau? eu vreu un UL ardelean sau banatean, hello Raiu? :)

• Oras:bucuresti
Postat

stai chill ca nu il pune nimeni a doua oara, nici nu e ca si cum un UL a fost repetat, deci ce e cu comentariul tau? eu vreu un UL ardelean sau banatean, hello Raiu? :)

N-ai inteles nimic, stai jos!

• Like 1
  • Minus 4
Postat

N-ai inteles nimic, stai jos!

poate te carpesc de ajungi pe tavan ca sa scapi de lovituri. taci in plm ca altfel am peste 20 dildouri. daca din tavan cazi sigur aterizezi in unu. nebunule, vezi cu cine vorbesti intai  :laugh2

Postat

poate te carpesc de ajungi pe tavan ca sa scapi de lovituri. taci in plm ca altfel am peste 20 dildouri. daca din tavan cazi sigur aterizezi in unu. nebunule, vezi cu cine vorbesti intai  :laugh2

Mai fata sezi bland! PLS! Ca pana sa ma "capacesti" mie ca aterizezi tu direct in amicu de la linia mediana! Si vezi ca poate fii si tandru, da' daca are cu cine e si recalcitrant! Te salta in tavan de nu te vezi. Si stai pe acolo pana ma rogi frumos sa te cobor! :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:B
Postat

asa DA , vorba aia , Numele prostilor pe toate gardurile .da pasta sa-l puna la spitalu de nebuni :laugh2

Ce-ti mai place sa pupi in cur "nebunii"! Esti doar o jartea!

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

UL Noiembrie - Vladimir Vladimirovich Putin ! :blushing2 :innocent

• Like 1
Postat

UL Noiembrie - Vladimir Vladimirovich Putin ! :blushing2 :innocent

Lup ce melodie clasica a postat amantu viselor mele adica pisi  si unde? bagase ceva gen rapsodie si parca era si ungureasca :)))

Vizitator
Postat

Lup ce melodie clasica a postat amantu viselor mele adica pisi  si unde? bagase ceva gen rapsodie si parca era si ungureasca :)))

Pfui nu mai stiu.... aaa... ba da, cauta ceva cu George Enescu, nu mai stiu exact topicul...

Vizitator stau de sase
Postat

Voi o simtiti? E luna masturbinho...

Ceva normal, fara luna plina, ar fi Thecat.

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

sa fie uleu unu sirian care na putut sa fuga pe la unguri

din cauza la gardu dă la sârbi și dă la croati

Postat

Cu sarba nu ma impac dar cu sarboaicele da!?

pai tu stii daca te intelegi ori ba. dar cu femeile oricum sau oricare un domn adevarat mereu se impaca bine :)

Postat

pai tu stii daca te intelegi ori ba. dar cu femeile oricum sau oricare un domn adevarat mereu se impaca bine :)

Pup!

• Minus 3
Postat

auzi spune-i si lu pisicuts sa ma pupe :laugh2 {am o pb cu capu}

:blushing2 :boob :boob

Nene, fiecare pupa pe cine poate! Bulangii se pupa intre ei SI se vede asta! Motanu face CE vrea pana Lui! Bulangii se numesc "Brigada"!
  • Like 3
  • Minus 3
Postat

Nene, fiecare pupa pe cine poate! Bulangii se pupa intre ei SI se vede asta! Motanu face CE vrea pans Lui! Bulangii se numesc "Brigada"!

daca nu vrea sa ma pupe il pup eu, nah

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...