rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 18, 2015 Cine bre!?pisi ca nu vorbeam de sobolani. turc om mai esti cateodata.......
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 pisi ca nu vorbeam de sobolani. turc om mai esti cateodata.......Totul este posibil bre! 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Va Pup! asa asa , pe toti in pula 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 asa asa , pe toti in pulaHai sictir muistule! 3 3
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Nene, fiecare pupa pe cine poate! Bulangii se pupa intre ei SI se vede asta! Motanu face CE vrea pana Lui! Bulangii se numesc "Brigada"!Tu esti bataia de joc chiar si a moderatorilor. Nu simti, este? 1 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Pup!Pe a cui ai chef azi? 1 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 Pe a cui ai chef azi?A Lui ma-Ta Este perfecta, este singura pizda pe care o stii! Vezi ca sarlatanul, prietenul tau, iti linge coaiele! Bate din palme satisfacutule! Jegurilor! 3
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 18, 2015 Pe a cui ai chef azi?*ale 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 *aleMa-ta stie ca a fatat un bou? 3
135792468 Reputație: 445 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 Tu esti bataia de joc chiar si a moderatorilor. Nu simti, este? Dar tu simti ca esti bataia de joc chiar a tie insuti? Stiu..e greu a pricepe asa ceva, dar tinand cont de faptul ca le ai cu insiruirea cuvintelor (chiar daca exprimi numai rahaturi), mai exista o sansa!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 18, 2015 Ma-ta stie ca a fatat un bou?'ne-am pă rasa ta de retard.... fără mame, băga-ne-am pula-n rasa ta dă incult peseu: să-i plimbe fi-miu copiii prin gură lu' fii-ta şi tu să te uiți....alegi-s-ar prafu' şi căcatu' dă tine de psihopat 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 18, 2015 'ne-am pă rasa ta de retard.... fără mame, băga-ne-am pula-n rasa ta dă incult peseu: să-i plimbe fi-miu copiii prin gură lu' fii-ta şi tu să te uiți....alegi-s-ar prafu' şi căcatu' dă tine de psihopat si eu sa-i plimb prin bul 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 18, 2015 si eu sa-i plimb prin bul Like
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 18, 2015 Postat Octombrie 18, 2015 fără mame, băga-ne-am pula-n rasa ta dă incult Nu poate da-l recu' de limitat, e setat pe modu retardat. 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 18, 2015 Nu poate da-l recu' de limitat, e setat pe modu retardat.Să ne pişăm pă el şi-n diRECT şi-n reluare
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 'ne-am pă rasa ta de retard.... fără mame, băga-ne-am pula-n rasa ta dă incult peseu: să-i plimbe fi-miu copiii prin gură lu' fii-ta şi tu să te uiți....alegi-s-ar prafu' şi căcatu' dă tine de psihopat Impotentul ala Sa-si plimbe sifilisul in ma-Sa SI in curva de ma-Ta! 3 3
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 18, 2015 'ne-am pă rasa ta de retard.... fără mame, băga-ne-am pula-n rasa ta dă incult peseu: să-i plimbe fi-miu copiii prin gură lu' fii-ta şi tu să te uiți....alegi-s-ar prafu' şi căcatu' dă tine de psihopat Impotentul ala Sa-si plimbe sifilisul in ma-Sa SI in curva de ma-Ta! 3 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 18, 2015 Eşti nervos?Te bâlbâi? alcoolistuleeeeeeeeeeeeeee 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 18, 2015 omue prost cu patima 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 18, 2015 omue prost cu patima Dacă anti-camera la dus cu gândul la puşcărie, ce pulili noastre să mai zicem.... ) Rogu-te frumos, atasează definitia anti-camerei.....la mine aicişa nu prind DEX-u'
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 19, 2015 Dacă anti-camera la dus cu gândul la puşcărie, ce pulili noastre să mai zicem.... ) Rogu-te frumos, atasează definitia anti-camerei.....la mine aicişa nu prind DEX-u' degeaba, veriscane. omue prost si cu definitia in fata 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 19, 2015 Postat Octombrie 19, 2015 Iar si-a spart curu nebunu. Nu s-o fi saturat? ) Seara de seara... seara de seara... 2 1
advanced Reputație: -2693 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:B Oras:B Postat Octombrie 20, 2015 Eşti nervos?Te bâlbâi?alcoolistuleeeeeeeeeeeeeee omue prost cu patima Dacă anti-camera la dus cu gândul la puşcărie, ce pulili noastre să mai zicem.... )Rogu-te frumos, atasează definitia anti-camerei.....la mine aicişa nu prind DEX-u' degeaba, veriscane. omue prost si cu definitia in fata Iar si-a spart curu nebunu. Nu s-o fi saturat? ) Seara de seara... seara de seara...Cu patima da, prost nu! Tocmai asta VA ataca bulangiilor, va credeti mari "smecheri", cand in realitate sunteti doar niste lingai betovi. Cum va observa cineva cacatul PE care il mancati SI va spune asta in Fata, cum sariti ca o haita de lupi labagii SI muisti. Zdrentelor, nici macar in spatiul virtual nu puteti face Fata singuri! Vai de steaua voastra de neterminati, se pare ca toti 3 sau4, sunteti cirotici ca sarlatanul ala bulangiu SI muist. Dracu Sa va tine numarul ca el va muiste in fiecare clipa!La cat de boi sunteti, confundati patima cu prostia. Este normal la "valoarea" voastra gunoaielor! 4 3
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 20, 2015 Cu patima da, prost nu! Tocmai asta VA ataca bulangiilor, va credeti mari "smecheri", cand in realitate sunteti doar niste lingai betovi. Cum va observa cineva cacatul PE care il mancati SI va spune asta in Fata, cum sariti ca o haita de lupi labagii SI muisti. Zdrentelor, nici macar in spatiul virtual nu puteti face Fata singuri! Vai de steaua voastra de neterminati, se pare ca toti 3 sau4, sunteti cirotici ca sarlatanul ala bulangiu SI muist. Dracu Sa va tine numarul ca el va muiste in fiecare clipa!La cat de boi sunteti, confundati patima cu prostia. Este normal la "valoarea" voastra gunoaielor!Eşti prea prost ca să ne batem capu' cu tine....stai dreacu-n banca ta şi lumea te................va urma
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 20, 2015 Cu patima da, prost nu! Tocmai asta VA ataca bulangiilor, va credeti mari "smecheri", cand in realitate sunteti doar niste lingai betovi. Cum va observa cineva cacatul PE care il mancati SI va spune asta in Fata, cum sariti ca o haita de lupi labagii SI muisti. Zdrentelor, nici macar in spatiul virtual nu puteti face Fata singuri! Vai de steaua voastra de neterminati, se pare ca toti 3 sau4, sunteti cirotici ca sarlatanul ala bulangiu SI muist. Dracu Sa va tine numarul ca el va muiste in fiecare clipa!La cat de boi sunteti, confundati patima cu prostia. Este normal la "valoarea" voastra gunoaielor!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum