Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:$$$
  • Oras:$$$
Postat

eu nu am nimic cu nimeni dar nu inteleg de ce nu-i rupe nimeni capul acestui domn

tind sa cred ca nu a injurat pe cine trebuie :)

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

continua ideea barrabas..

Plictiseală.... băț.... gard.....   :)

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:pretutindeni
Postat

eu nu am nimic cu nimeni dar nu inteleg de ce nu-i rupe nimeni capul acestui domn

tind sa cred ca nu a injurat pe cine trebuie :)

N-are haz, înjură a prost....ştii ce zic :)

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

e de la boala. dumnezeu sa-l ierte!

• Like 1
Postat

domnul cu d mic fie cu el....amin :)

de doamna nu mai zicca stii deja... =))

• Like 1
  • Oras:B
Postat

Eşti prea prost ca să ne batem capu' cu tine....stai dreacu-n banca ta şi lumea te................va urma :)

Geta, Diva Anita, Ioana.....Alexandru69....şi alte arătări virtuale =))

e de la boala. dumnezeu sa-l ierte!

domnul cu d mic fie cu el....amin :)

de doamna nu mai zicca stii deja... =))

domnii sunt cu ea... =))

Sunteti cretini idioti si golani de doi bani! Jili cacat, Te tot oes de sotia mea iar bulangiul sarlatan Te aproba. Ai sange in coaie muie sa imi spui in fata ceea CE spui aici? Te-n gura de handicapat, impreuna cu domnii ca i-o trag nevestei Lui trole, asta asa ca tot aproba asemenea "manifestari"!

• Minus 3
Postat

Geta, Diva Anita, Ioana.....Alexandru69....şi alte arătări virtuale =))

BA aratare proasta, atunci cand mancai cacat ca esti in nevoie, am sarit in ajutorul tau si am Mai rugat cativa colegi sa faca la fel. Acum vad ca Ai uitat rusinea si cacatul in care te-Ai scaldat. Ai un character de cacat si sper sa iti ajunga de coliva banii PE care i-Ai excrocat! Asa "nebun" cum ma consideri tu numai pentru a Te spala de cacat si rusine, nu Ai sa ajungi niciodata la novelil meu boule. Esti atat de mic si nesemnificativ incat daca ma pis PE tine nici nu stii CE te-a lovit!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

BA aratare proasta, atunci cand mancai cacat ca esti in nevoie, am sarit in ajutorul tau si am Mai rugat cativa colegi sa faca la fel. Acum vad ca Ai uitat rusinea si cacatul in care te-Ai scaldat. Ai un character de cacat si sper sa iti ajunga de coliva banii PE care i-Ai excrocat! Asa "nebun" cum ma consideri tu numai pentru a Te spala de cacat si rusine, nu Ai sa ajungi niciodata la novelil meu boule. Esti atat de mic si nesemnificativ incat daca ma pis PE tine nici nu stii CE te-a lovit!

Bă sandilăule, căutătorule de atenție, cui a trebuit să demonstrez că banii aia s-au dus intr-un loc anume,întreit, am făcut-o cu actul doveditor, nu din vorbe....sunt câțiva useri care îți pot confirma acest lucru....aşa că n-o mai suge pe pulă in căutare de băgare în seamăm...'te-n pula mea de schizofrenic :(

Pt liniştea ta, intreaba-l pe Marean(pe el pt ca este activ pe forum) a văzut actul doveditor sau nu???

Şi gata, nu te mai baga-n seama cu mine ca-mi bag pula-n toata rasa ta de zdremțoi infect, vezi-ti in kill sa te bata de nebunia si prostia din capu' tău :(

• Like 2
Postat

Bă sandilăule, căutătorule de atenție, cui a trebuit să demonstrez că banii aia s-au dus intr-un loc anume,întreit, am făcut-o cu actul doveditor, nu din vorbe....sunt câțiva useri care îți pot confirma acest lucru....aşa că n-o mai suge pe pulă in căutare de băgare în seamăm...'te-n pula mea de schizofrenic :(

Pt liniştea ta, intreaba-l pe Marean(pe el pt ca este activ pe forum) a văzut actul doveditor sau nu???

Şi gata, nu te mai baga-n seama cu mine ca-mi bag pula-n toata rasa ta de zdremțoi infect, vezi-ti in kill sa te bata de nebunia si prostia din capu' tău :(

Idiotule, Marian nu are nicio treba cu cacatil in care Te scalzi! M-am intalnit cu el dar un idiot ca tine era ultimul subject de discutie. Bulangiule, nimeni nu ti-a cerut sa Te justifici dar prin comportamentul tau Ai dovedit ca esti jigodie, Golan idiot! Ai dovedit-o inca o data! Felicitari, da-te-n pula mea de husen prost. Cum spuneam, sa Te speli de pacate, Ai nevoie de o coliva mare si nu iti ajung banii. Pizda proasta, nu conteaza banii muistule, conteaza atitudinea ta de Golan batran si senil! Marsh si II doresc familiei tale tot binele din lume, PE tine insa daca Te intersectezi cu mine, ti-am spart fata, asta asa sa nu Mai iti chinui familia!
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

eu nu stiu de ce l-ai scos de la ignore ca mai mult de 10 cuvinte nu stie dom' procuror DIICOT.  omue prost, caca-ne-am in fericirea lui  =))

Postat

Idiotule, Marian nu are nicio treba cu cacatil in care Te scalzi! M-am intalnit cu el dar un idiot ca tine era ultimul subject de discutie. Bulangiule, nimeni nu ti-a cerut sa Te justifici dar prin comportamentul tau Ai dovedit ca esti jigodie, Golan idiot! Ai dovedit-o inca o data! Felicitari, da-te-n pula mea de husen prost. Cum spuneam, sa Te speli de pacate, Ai nevoie de o coliva mare si nu iti ajung banii. Pizda proasta, nu conteaza banii muistule, conteaza atitudinea ta de Golan batran si senil! Marsh si II doresc familiei tale tot binele din lume, PE tine insa daca Te intersectezi cu mine, ti-am spart fata, asta asa sa nu Mai iti chinui familia!

Daca ma intersectez cu tine iti trag la muie si-n direct si-n reluare pana zici piua...de-te dreaq de gherțoi alcoolist :)

Față de tine nu am cum să am alfel de atitudine, problemele le-am discutat doar cu Afriq si cu Picon, nicidecum la vreo masa organizata sau oriunde altundeva in vreun spatiu public....EXCLUS să fi vorbit vreodata cu o zdreamță ca si tine de problemele mele, ba din contra, ma sunai a disperare sa iesim la o bere si intotdeauna m-am eschivat elegant....psihopatule :(

Retardule, eu la initiativa lui Cioco si a Randunicii am contribuit cu o anumita suma

intr-un caz arhicunoscut aici pe forum..au fost sute/mii de discutii pro si contra pe baza acelui subiect, ai vazut vreun singur cuvant iesit din tastatura mea???

Iti spun eu, NU!

Si stii de ce?

Pt ca eu am facut-o pt ca asa am simtit, din suflet, nicidecum pt ca la un moment dat sa-i pot scoate ochii sau sa-i reprosez oareşceuri...ai inteles ceva?...ai inteles o pula :)

Repet: singurii carora tb sa le dau explicatii sunt Afriq si Picon, nicidecum tie ;)

• Like 2
Postat

manca-ti-as pula ta, lasa-l ca n ai cu cine si ma mai faci sa si citesc ce scrie oligofrenu.

p.s faza cu intersectia e tare rau =)) pe el il bate nevesta-sa si-l goneste noptile de acasa da' el sparge fete. cand i am zis eu sa ne vedem si chiar nu aveam de gand sa-l torpilez, s-a panicat si a zis ca nu se va intalni cu mine niciodata =)). omue prost n-ai ce sa-i faci

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vazut actul de donatie catre o fundatie   :bow2

edit : sa-mi bag pula :( , cred ca si peste 30 de ani se reia subiectu' asta :(

• Like 4
Vizitator
Postat

esti la fel de oligofren ca si vypuska care iti tot da puncte , e dovedit acum cat sunteti de bolnavi  si suferiti ca muia e mereu la voi

sunteti doi refuzati , mincinosi , bolnavi , idioti , retardati , progeniturile unui sistem care si-a batut joc de voi

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am vazut actul de donatie catre o fundatie   :bow2

edit : sa-mi bag pula :( , cred ca si peste 30 de ani se reia subiectu' asta :(

eu cred ca sunteti mana-n mana si vreti sa-l perpeliti pe lisandru. stati cuminti ca nu e atat de prost precum pare. e mai rau

=))

• Like 1
Vizitator
Postat

eu cred ca sunteti mana-n mana si vreti sa-l perpeliti pe lisandru. stati cuminti ca nu e atat de prost precum pare. e mai rau

=))

acum ce trebuie sa fac ?
Postat

acum ce trebuie sa fac ?

sa-mi dai like la postare daca ai coaie =))

• Like 2
Vizitator
Postat

sa-mi dai like la postare daca ai coaie =))

Esti multumit acum ?

• Like 1
Postat

Esti multumit acum ?

te pup!

da' tre sa recunosti si ca esti de acord cu ce am scris, chiar daca n o poti spune public. oricum, mi-am dat seama din pm-ul tau ;)

=))

http://media.giphy.com/media/128UMaujdjX7Pi/giphy-facebook_s.jpg

• Like 3

Vizitator
Postat

te pup!

da' tre sa recunosti si ca esti de acord cu ce am scris, chiar daca n o poti spune public. oricum, mi-am dat seama din pm-ul tau ;)

=))

http://media.giphy.com/media/128UMaujdjX7Pi/giphy-facebook_s.jpg

Eu am promis ca nu mai am dispute pe pe forum
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...