no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 28, 2015 ca tu nu faci Pe mine m-au banat, ca cica eram prea mafiot.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Pe mine m-au banat, ca cica eram prea mafiot. cum te intitulai ?
no_body Reputație: 6681 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Octombrie 28, 2015 cum te intitulai ? darcnes... Aia au crezut ca-s ruda cu Darkness... plm.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 cum te intitulai ? da' tu care esti Edilu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 da' tu care esti Edilu? nu'l cunosc p'alaacolo sunt Vyypus 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 nu'l cunosc p'alahaidi sopteste-mi la ureche asa sexy cum te numesti acolo. poti sa scapi si varfu limbii pe lobul urechii ca tresr doar placut ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 haidi sopteste-mi la ureche asa sexy cum te numesti acolo. poti sa scapi si varfu limbii pe lobul urechii ca tresr doar placut ) )esti in Bucuresti ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 darcnes... Aia au crezut ca-s ruda cu Darkness... plm. nu cred ca ptr asta
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 esti in Bucuresti ?sunt da
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 nu'l cunosc p'alaacolo sunt Vyypus bah esti nebun , ala e dusmanu meu , acum vrea s-o futa pe roberta 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 nu cred ca ptr asta nu cred ca ptr astaor fi avand o problema cu intunerica eu am fost darkblood pt o zi ))) darcnes... Aia au crezut ca-s ruda cu Darkness... plm.
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 or fi avand o problema cu intunerica eu am fost darkblood pt o zi ))) la cat esti tu de obraznica si plecata cu sorcova nu ma mira 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 sunt da trebuie sa te vezi cu mine , daca vrei sa iti spun cine sunt dincolo
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 la cat esti tu de obraznica si plecata cu sorcova nu ma mira nu eu am inceput, Pelicanu hop tzop mi-a facut topic in DG sa se intepe cu mine. l-am intepat si eu inapoi si nu i-a placut, pai ce plm e democratie ma intepi te intep. esti glumet , sunt glumeata, cred in reciprocitate ))cum sa iti iei ban si sa scrii in notificare la motiv mistouri , blond e mah
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 trebuie sa te vezi cu mine , daca vrei sa iti spun cine sunt dincolo ce hotz esti, pm nu-ti mai place
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 nu eu am inceput, Pelicanu hop tzop mi-a facut topic in DG sa se intepe cu mine. l-am intepat si eu inapoi si nu i-a placut, pai ce plm e democratie ma intepi te intep. esti glumet , sunt glumeata, cred in reciprocitate ))cum sa iti iei ban si sa scrii in notificare la motiv mistouri , blond e mah mare bulangiu Pelicanu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 ce hotz esti, pm nu-ti mai place ma balbai in pemeu 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 ma balbai in pemeu si face to face cum te descurci
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 nu eu am inceput, Pelicanu hop tzop mi-a facut topic in DG sa se intepe cu mine. l-am intepat si eu inapoi si nu i-a placut, pai ce plm e democratie ma intepi te intep. esti glumet , sunt glumeata, cred in reciprocitate ))cum sa iti iei ban si sa scrii in notificare la motiv mistouri , blond e mah o fi avut intentii bune daca te-a vazut asa plecata d`acasa si cine stie ce puli si alte alea ai mai insirat pe sarma
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 mare bulangiu Pelicanu si pe tine te-a ars ? 1
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 28, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 28, 2015 No comment! Nici noi nu avem nevoie de sfaturi de niciun fel, mai ales de la unul ca tine. Abține-te! ................................. Bai mos scleroza-chilotzi umezi, cand plm ti-am dat eu vreun sfat ce sa faci cu viata ta, cum sa-ti futi baba(asta daca mai poti), cand ti-am zis eu sa nu mai manaci atata fasole ca te caci pe tine toata ziua, sau cand ti-am zis eu pe ce sa-ti cheltui banii ? Ce am cu tine, este faptul ca esti un micinos pervers damblagit de acool, care se ia gura-n pula cu mine, si ca in timp ce eu sunt impotriva muistilor de barbati care profita de femei prin teroare psihica(nu mai este cazul de cea fizica), in acelasi timp tu le sugi pulile proxenetilor si aici si pe unde va boschetariti voi la baute in viata reala, ca sa-ti mai scape si tie sa lingi cate o pizda mai ieftin. Atat ma deranjeaza la tine, ca in rest, poti sa-ti bagi pula in viata ta si nici ca ma intereseaza ce faci cu ea. O zi placuta sa ai, in plm.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 o fi avut intentii bune daca te-a vazut asa plecata d`acasa da cine stie ce puli si altele ai insirat pe sarmanu injur si nu imi place deloc sa injur , tre sa ma freci cateva zile la rand fara pauza sa insisti ca sa scoti injuratura. nu ma am aruncat un ochi acol l-am vazut pe Aza l-am salutat si repede mi-a facut el topic direct ca eu habar nu aveam cine e dansul se pare ca el ma stia. rozkendra femme fatale sau gen . si avea un umor de ala boring tare si de toparlan si cand i-am raspuns nu i-a convenit ))) eu sunt fairplay sa stii cum imi vorbesti asa iti raspund
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 bine ti-a facut , noroc cu pisicuts ca te suporta 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 28, 2015 bine ti-a facut , noroc cu pisicuts ca te suportael ma suport, eu nu-l mai suport. si cand nu ma suporta el il plac eu. e contratimp da' merge
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 28, 2015 el ma suport, eu nu-l mai suport. si cand nu ma suporta el il plac eu. e contratimp da' merge si tu ai mancat ciuperci ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum