jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 Dacă era pă 19 te scoteam io dân impas...am două seturi stinghere, ca să zic aşa daca erau på 19 cred ca futeam si amortizoru. am dat cu ea d-am zis ca am cazut din pod... p.s ce modele e gentile? sau e la alegere, eu doar arat masina?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 Bai in plm de hodorogi burtosi, nu va mai dati zmardoi, ceee, voi nu sunteti trasi pe pula, ca platiti o ora si va sparcaiti in 3 minute ? Daca ati fi tari in pula cum sunteti si-n clanta, atunci de ce plm se plang ex.corturile p-acilea ca se ingrasa, ca le futeti voi prea mult, nuuu? Lasati copilu' in pace, nu vedeti ca el vrea sex fara sex, ce nu intelegeti ?Vlad, eu zic sa o ti-o pui la gheatza daca tot nu o folostesti ca sa nu-i moara zgarciu, si sa o scoti de acolo pe la 50 de ani cand o incepe sa te manance, ca hodorogii de acilea, o sa fii cel mai tare din parcare/azil, hodorog cu zgarci de copil.Ai incercat sa suni la linia erotica sau sa te duci la altfel de doctori, o ginecoloaga/dintoloaga si sa-i plictisesti de moarte cu vorba, daca ziceai ca ti-e frica sa te duci la psihologi si la psihiatri, de frica sa nu te inchida si sa te lege aia de calorifer? Sau du-te la metrou ori in gara de nord, sunt sigur ca oricare ar fi prima femeie intalnita va dori 'doar' sa vorbeasca cu tine pentru 2 bastoane pe ora.Cu travestitii de la Opera ai incercat sa stai de vorba ?.. seara pe intuneric bulangii aia urati cu spume, chiar aduc a fete sa stii.Da mai bine stai de vorba direct cu pestii fetelor, scapi mai ieftin, le dai doar comisionul lor, si-ti mai raman si bani de bere/cico. Nush daca te-au intrebat bagabontii astia, dar acum cati ani te-ai muls ultima data, posibil ca si presiunea asta sa-ti creeze anumite stari de neliniste ? Hai noroc!!! te-am mai salutat odată, în poola mea
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 Cine dracu îţi bagă mă ţie prostiile astea-n cap? eu zic să-ţi mai consulţi o dată prietenele alea. Cred că din prietenie ţi-au prescris tratament nu de dujmance. Ai mai văzut tu nebun să ştie că bătaia doare? ai si tu dreptate aici... da asculta ce-ti spun ca am intalnit cazuri. orice nebun stie de frica, daca ai pastila potrivita pt el.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 29, 2015 si ce e asa imposibil de conceput ca fiecare nash isi are nashul ?Pe bune acum. Ai avea sufletul să loveşti o persoană cu ochelari? ai avea tu inima să dai în mecla aia tristă? adu-ţi aminte pozele cu el cu alea două în braţe şi....fii sincer
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 Hai noroc!!! te-am mai salutat odată, în poola mea a vorbit bine asta, nu stie cine e, da' a vorbit frumos aicisha. pacat ca nu mai am puncte... pula-n sarmalele lu bogdanel.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 29, 2015 ai si tu dreptate aici... da asculta ce-ti spun ca am intalnit cazuri. orice nebun stie de frica, daca ai pastila potrivita pt el.Injecţii în cap cu ciorbă de burtă
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 daca erau på 19 cred ca futeam si amortizoru. am dat cu ea d-am zis ca am cazut din pod... p.s ce modele e gentile? sau e la alegere, eu doar arat masina? unele E Brabus, altele e Hamann.....le-am luat ca să fie acoloşa
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 Pe bune acum. Ai avea sufletul să loveşti o persoană cu ochelari? ai avea tu inima să dai în mecla aia tristă? adu-ţi aminte pozele cu el cu alea două în braţe şi....fii sincer am scris mai in spate, nu cred ca as putea, m-as simti ca si cand as da cu masina peste un caine, chiar daca sunt nervos ca mi-a spart bara si intercooleru dar mila tot imi este...plm, sa fie la el acolosha ca e destul de batut de soarta. 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 unele E Brabus, altele e Hamann.....le-am luat ca să fie acoloşa ti-a stat in mana si d'aia, ce sa mai ....
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 Bai in plm de hodorogi burtosi, nu va mai dati zmardoi, ceee, voi nu sunteti trasi pe pula, ca platiti o ora si va sparcaiti in 3 minute ? Daca ati fi tari in pula cum sunteti si-n clanta, atunci de ce plm se plang ex.corturile p-acilea ca se ingrasa, ca le futeti voi prea mult, nuuu? Lasati copilu' in pace, nu vedeti ca el vrea sex fara sex, ce nu intelegeti ?Vlad, eu zic sa o ti-o pui la gheatza daca tot nu o folostesti ca sa nu-i moara zgarciu, si sa o scoti de acolo pe la 50 de ani cand o incepe sa te manance, ca hodorogii de acilea, o sa fii cel mai tare din parcare/azil, hodorog cu zgarci de copil.Ai incercat sa suni la linia erotica sau sa te duci la altfel de doctori, o ginecoloaga/dintoloaga si sa-i plictisesti de moarte cu vorba, daca ziceai ca ti-e frica sa te duci la psihologi si la psihiatri, de frica sa nu te inchida si sa te lege aia de calorifer? Sau du-te la metrou ori in gara de nord, sunt sigur ca oricare ar fi prima femeie intalnita va dori 'doar' sa vorbeasca cu tine pentru 2 bastoane pe ora.Cu travestitii de la Opera ai incercat sa stai de vorba ?.. seara pe intuneric bulangii aia urati cu spume, chiar aduc a fete sa stii.Da mai bine stai de vorba direct cu pestii fetelor, scapi mai ieftin, le dai doar comisionul lor, si-ti mai raman si bani de bere/cico. Nush daca te-au intrebat bagabontii astia, dar acum cati ani te-ai muls ultima data, posibil ca si presiunea asta sa-ti creeze anumite stari de neliniste ? Eu vreau companie nu sex.O folosesc atunci cand simt ca e cazul. Eu nu "fut" in orice circumstante.La linia erotica nu am apelat. Am apelat, in trecut, la video`chatiste, dandu`le token`uri pentru a comunica cu mine, ignorand cererile celorlalti. Eu n`am spus ca mi`e frica de psihologi sau psihiatri. Eu am spus ca nu`mi plac, fiind un constant reminder in privinta timisorencei, care`a ales aceasta profesie.Mi`e asa sa propun unei necunoscute sa ma asculte contra`cost, pe strada.Nu am treaba cu travestitii/homosexualii. De altfel, majoritatea persoanelor ma catalogheaza ca homofob, desi eu nu`s de acord cu acest termen, el implicand o teama, ceea ce nu este cazul.Eu vad pestii ca niste scursuri ale societatii ce merita eradicate in cele mai dureroase moduri posibile. Chiar i`am tot propus uneia sa nu ne mai intalnim la locatia unde presta, ci sa ne vedem cate o ora, doua, in timpul liber la o terasa si sa`i dau ei banii care i`as da acolo, sa nu mai primeasca si pestoaica comision. Dar refuza...
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 si ce e asa imposibil de conceput ca fiecare nash isi are nashul ? Eu stiu asta. Dar sansele ca eu sa`mi intalnesc nasul, sunt destul de scazute. Asa ca nu am nici un motiv sa traiesc cu frica. Cat despre intalnirea cu nasul ala... Mie nu mi`e frica de bataie. I`am zis clar lu` morris. "Si daca`mi iau bataie, ce? Asta e. Ma ridic, ma scutur si`mi vad de drum.". Asta in caz ca nu am chef sa fiu neaparat invingatorul. Ca atunci nu mai conteaza nasul ala. Pentru orice nas exista un "remediu".
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 Eu vreau companie nu sex. long story short, ca am vazut ca le ai cu engleza. AICI E NUMAI DE SEX (futai, buleala, pedalare, imperechere etc.) CE MAI CAUTI AICI ??? 1
v-ships Reputație: 24 Postat Octombrie 29, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: [email protected] Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Octombrie 29, 2015 Hai noroc!!! te-am mai salutat odată, în poola mea ......... N-am observat, cred ca eram prea concentrat sa-i aplic DT cu CIM lu' mos mumie, ca mi-era tema sa nu-i sara proteza dentara. Hai noroc!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 "Si daca`mi iau bataie, ce? Asta e. Ma ridic, ma scutur si`mi vad de drum.". Asta in caz ca nu am chef sa fiu neaparat invingatorul. Ca atunci nu mai conteaza nasul ala. Pentru orice nas exista un "remediu". e clar ma, tu n-ai luat niciodata bataie calumea, d-aia faci asa. cat despre afirmati bolduita, cred ca faci reverse trolling sau esti ironic, ca daca nu...situatia ta e mai belita decat credeam noi si cuvintele sunt de prisos...
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 long story short, ca am vazut ca le ai cu engleza. AICI E NUMAI DE SEX (futai, buleala, pedalare, imperechere etc.) CE MAI CAUTI AICI ??? In prezent imi ocup timpul cu voi.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 In prezent imi ocup timpul cu voi.aaa, pai zi ma asa ca te-ai atasat de noi 1
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 e clar ma, tu n-ai luat niciodata bataie calumea, d-aia faci asa. cat despre afirmati bolduita, cred ca faci reverse trolling sau esti ironic, ca daca nu...situatia ta e mai belita decat credeam noi si cuvintele sunt de prisos... Pai eu nu am spus ca nu mi`am luat niciodata bataie? Cam greu sa`mi iau. Voi se vede ca nu stiti ce poate face o persoana cu adevarat pregatita. Eu cunosc personal pana si o fata, practicanta de Taekwondo ce`a batut mar 4 cocalari ce s`au gandit c`ar fi o idee buna s`o "agreseze". Si nu erau micuti cocalarii aia. Am fost implicat in mai multe batai. Nu e ca si cum niciodata nu m`as fi batut si doar imi dau cu parerea. Asa ca stiu eu ce zic.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 aaa, pai zi ma asa ca te-ai atasat de noi E mămos, dă-l în poola mea 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Octombrie 29, 2015 Pai eu nu am spus ca nu mi`am luat niciodata bataie? Cam greu sa`mi iau. Voi se vede ca nu stiti ce poate face o persoana cu adevarat pregatita. Eu cunosc personal pana si o fata, practicanta de Taekwondo ce`a batut mar 4 cocalari ce s`au gandit c`ar fi o idee buna s`o "agreseze". Si nu erau micuti cocalarii aia. Am fost implicat in mai multe batai. Nu e ca si cum niciodata nu m`as fi batut si doar imi dau cu parerea. Asa ca stiu eu ce zic.Băi ninja de laptop, păi cu moaca aia cine pula mea să vrea să te bată mă? mai şi ameninţi că ai pipota-n pioneze. Cine plm se duce la bulău pentru un prost? în lumea asta imaginară în care trăieşti tu, nu mai e nici unul cu centură neagră? Adică un pic mai caratist ca tine. Am înţeles că tu ai maro...ca mintea ta 6 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Octombrie 29, 2015 ba cum pula mea se face ca de cate ori forumu asta incepe sa se plafoneze, apare cate un dobrica, vladimir, etc... e ceva dubios la mijloc. eu cred ca vladimir nici nu exista. 3
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 29, 2015 ba cum pula mea se face ca de cate ori forumu asta incepe sa se plafoneze, apare cate un dobrica, vladimir, etc... e ceva dubios la mijloc. eu cred ca vladimir nici nu exista.dacati cadeun gandac de pe plafon pe ceafa nu te trezesti?
vladizinho Reputație: -648 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:UK Oras:UK Postat Octombrie 29, 2015 Băi ninja de laptop, păi cu moaca aia cine pula mea să vrea să te bată mă? mai şi ameninţi că ai pipota-n pioneze. Cine plm se duce la bulău pentru un prost? în lumea asta imaginară în care trăieşti tu, nu mai e nici unul cu centură neagră? Adică un pic mai caratist ca tine. Am înţeles că tu ai maro...ca mintea ta Vezi ca`ntr`o... lupta sa`i spun asa, intre practicanti de arte martiale, culoare centurilor nu stabileste si invingatorul. Sunt multi factori la mijloc. Mai ales stilul. Unele`s mai agresive decat altele... Unele se axeaza pe viteza, altele pe forta, altele pe tehnica...
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 ba cum pula mea se face ca de cate ori forumu asta incepe sa se plafoneze, apare cate un dobrica, vladimir, etc... e ceva dubios la mijloc. eu cred ca vladimir nici nu exista.Io nu stiu cum plm ii plateste calicul ala de pisicuts! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Octombrie 29, 2015 Io nu stiu cum plm ii plateste calicul ala de pisicuts!În ultimul timp e mână spartă...tot Hanu' vorbeşte de el 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 În ultimul timp e mână spart...tot Hanu' vorbeşte de el Si Vlad nu e mana sparta??? La cat a forjat-o... 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum