thecat Reputație: 10279 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Ianuarie 1, 2016 nimic nu stii....sa te transporti in Bucuresti cu dricu roz inseamna sa fii mafiot si spaima dujmanilor. te transporti si le trimiti fanilor mesajul de watch out in acelasi timp Plm, mi-a mai zis lumea ca traiesc in pestera, da' io nu i-am crezut. I'm such an ignorant... 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Plm, mi-a mai zis lumea ca traiesc in pestera, da' io nu i-am crezut. I'm such an ignorant...acu's trista ca io n-am. uite ce frumos tureaza in trafic..... e numai vina lui Pisicuts care niciodata nu imi iasunt convinsa ca are de a face si cu incalzirea globala,numa prostii face.intuitia mea nu minte niciodatahttp://www.adayout2.com/ekmps/shops/gordonjames5/images/pink-horse-drawn-cinderella-carriage-on-blackpool-seafront-%5B2%5D-1695-p.jpg
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 1, 2016 felicitari trollescoviciulos !Hai ca pare sa-si revina treaba...a inceput anul cum trebuie...keep up the good work Sincere felicitari. Meriti cu prisosinta. Nu reusesc sa gasesc o postare a penibilului(asta e picon,ca sa nu lasam loc de interpretari), in care facea misto de baiatul ala sarac cu duhul, Vlad, si-i spunea ca distinctia de UL e pentru ciumpalacii si bufonii forumului....semplicemente scomparsa(am scris corect,Roberto?) Nu...n-ai pus spatiu dupa virgula, boule =)) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Era să zic mulţumesc în poola mea...noroc că m-am aPţinut ) Săr'na nene, nene Magicule Bine ca n'ai zis...... in pula noastra 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Daca ala din ultima poza e dric, sa vezi ce omor iti iei... O las că-i Sf Vasile, da' mâine în caz că uit, rogu-te frumos, adu-mi aminte 1
r0bert_st0ica Reputație: 699 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Pajistea lu' Bucur Oras:Pajistea lu' Bucur Postat Ianuarie 1, 2016 Pentru mine-i o onoare să preiau ștafeta de la tine La multi ani! Felicitari trolle, la multi ani si la mai mare. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 astea-ti plac?http://imgfave-herokuapp-com.global.ssl.fastly.net/image_cache/1338800326537349.jpghttp://horsedrawncarriages.weddinghorses.com/images/Pink-Cinderella-Glass-Wedding-Carriage.jpghttp://raredelights.com/wp-content/uploads/2011/09/Jordan-and-Peter-Andre-2005-pink-pumpkin-carriage.jpghttp://funeralcarriageslondon.weddinghorses.com/images/pink%20funeral%20hearse%20birmingham.pngPă alte culori n-ai găsit? Rozu' mă deprimă
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 O las că-i Sf Vasile, da' mâine în caz că uit, rogu-te frumos, adu-mi aminte am oPservat io...... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 O las că-i Sf Vasile, da' mâine în caz că uit, rogu-te frumos, adu-mi aminte treaba ta,dar daca iti iei carutza de asta trendy accept sa ma plimbi prin oras ca pe un trofeu Pă alte culori n-ai găsit? Rozu' mă deprimă pai spune tu care-i culoarea ta preferata.a mea d ex e verdenah alte exemplehttp://www.fancyferriage.com/CinderellaHeart-PT.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a8/Coach_Britannia.jpg 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 am oPservat io......Sunt coMvins
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 treaba ta,dar daca iti iei carutza de asta trendy accept sa ma plimbi prin oras ca pe un trofeu pai spune tu care-i culoarea ta preferata.a mea d ex e verdeFekete (știu, nu-i culoare) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Sunt coMvins nu scapa'n pulile noastre 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 Felicitari trolle, la multi ani si la mai mare.Să trăiești, nene Stoica...grazie mille!!! La mulţi ani!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Fekete (știu, nu-i culoare) ti-am luat-o inainte mai sus 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 ti-am luat-o inainte mai sus Altceva 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 nu scapa'n pulile noastre Hai, mă, ce dreaq
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 nu scapa'n pulile noastre Hai, mă, ce dreaq nu ma mai harjonitz ca ma simt uzata.....
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 nu ma mai harjonitz ca ma simt uzata.....Ai dă poola mea, cum mi-o ridici tu la fileu...da' am promis, sunt cuminte............. ....azi ) 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Ianuarie 1, 2016 Ai dă poola mea, cum mi-o ridici tu la fileu...da' am promis, sunt cuminte............. ....azi )mai bine ca apoi iarasi incepem sa ne paruim si apoi ne impungem tot anu' pana ramane careva chior.sa glumim asa mai light e optim 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 mai bine ca apoi iarasi incepem sa ne paruim si apoi ne impungem tot anu' pana ramane careva chior.sa glumim asa mai light e optim Am promis 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 1, 2016 las-o in plm ) O las
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Nu...n-ai pus spatiu dupa virgula, boule =)) Just landed.La Ozone Bar.Very high,you know. Azi m-am simtit darnic.Am lasat ciubuc vreo 300 de HKG.Cam aceeasi suma de care are nevoie ABSOLUT ORICE taximetrist,sculer matriter,maturator de pe strada,aurolac,in fine,nu conteaza ocupatia,orice barbat care vrea sa "spermeze" pe dintii de plastic si sanii tot de plastic (tie iti revine ghinionul de a lua muie) ai muie-rii tale,adica femeia pe care ai luat-o de nevasta.Nevasta ta valoareza cât un ciubuc,iar tu stai pe nimfomane.com si tii lectii de gramatica unora care iti dau de mancare,dupa ce si-au cheltuit ciubucurile pe muie-rea ta. E prea usor cu tine.Dar daca doresti, por que no?Si inca nici nu am inceput sa fiu ironic... Editare de pe urma: Te rog,nu-ti irosi replicile cu mine.Ai treaba prin Ardeal.Catelusule....acum am incercat sa fiu otzara ironic.... 1
stavroghinakamiskin Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2016 Postat Ianuarie 1, 2016 Uneori ma mir si eu cât de inspirat post sa fiu. Ma duc la somn.Sper sa nu posteze Picon.De el ma tem cel mai mult...
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Postat Ianuarie 2, 2016 Uneori ma mir si eu cât de transpirat post sa fiu. smiorcaitule 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum