Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

Salutare

Eu sincer as recomanda pe Londra72 =)) omu e haios macar avem un clovn gratuit pe forum =)) .

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salutare

Eu sincer as recomanda pe Londra72 =)) omu e haios macar avem un clovn gratuit pe forum =)) .

e o onoare pentru mine postura dar totusi as dori un REESAPAT sau REBRANDUIT

• Oras:CORNU
Postat

'Na seara domnilor!

Stiu ca n-am drept de vot,dreptatea e de partea dvs,dar am si eu o intrebare,poate fi retorica,poate nu....de ce nici unul din toti cei implicati in cazul george.f nu ati nominalizat-o pe Giulia pentru a fi desemnata ca si utilizatorul lunii?

Daca doriti sa va argumentez propunerea mea,o fac cu tot dragul :)

Sarbatori fericite!

Postat

Si ca sa ma 'desfasor' intr- o mica masura....cu o luna,doua in urma ati nominalizat cu surle si trambite doua fete pt a fi desemnate utilizatoarele lunii....pe merit sau nu,e parerea fiecaruia in parte :((

Parerea mea stricta si personala:

Cassy a fost aleasa ca si utilizator pt merite strict virtuale(tot respectul cassy),oare Giulia,pt implicare si pt depasirea pragului virtual cu un mare BRIO,n-ar merita acest titlu?!?

Pisicuts,nu tin neaparat sa tii cont de opinia mea,dar macar odata in viata stai stramb si judeca drept!!!

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Si eu zic ca Giulia a facut o fapta buna, cum mai rar se fac in ziua de azi... Nu stiu cum de am uitat cu totii de ea si de ce a facut ea pentru George.

Postat

Pai tocmai asta incercam sa scot in evidenta si eu Chris....'fapta' in sine...implicare,esenta si toate cele...esti baiat destept si cu siguranta ma intelegi ce vreau a spune :)

• Oras:Pe o stanca neagra
  • Oras:Pe o stanca neagra
Postat

Obiectiv merita, dar altadata !

Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, nu? Cred ca Giulia merita titulatura Utilizatorul Lunii . Ea a facut totul posibil .Si-a facut meseria si chiar a depasit-o. Nu a facut fetze-fetze, nu a incercat sa pacaleasca. Si-a asumat si-un risc, stiu cu totii ca sunt fete care refuza si virgini. Banii au fost ultimii care au contat in ecuatia asta.

Sunt useri cu 9-10 recenzii luna asta? Hmm, valoareaza mai mult decat gestul asta frumos? Ma indoiesc.

Postat

Pai tocmai asta incercam sa scot in evidenta si eu Chris....'fapta' in sine...implicare,esenta si toate cele...esti baiat destept si cu siguranta ma intelegi ce vreau a spune :)

Bravo tie ca nu ai uitat :)

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Multumim tuturor pentru sugestii!

Astazi, obiectiv a fost ales utilizatorul lunii decembrie ! :2808.gif :foame

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Felicitari Obiectiv !!!

:hooray :hooray :hooray :hooray

LA MULTI ANI ROMANI !

LA MULTI ANI ROMANIA !!!

• Like 1
  • Oras:bangkok
Postat

multumesc tuturor penru nominalizari,am inceput deja sa ma simt un fel de robert de niro, totusi activitatea mea in ultima perioada s-a redus mai mult la birfa decit la lucruri esentiale,recenzii nu am prea avut,,poate una sau doua si alea datate,

asadar ,propunerea mea se indreapta catre GIULIA,. tot respectul pentru felul in care a stiut sa aduca primavara in sufletul unui om napastuit  de soarta ,un gest mai rar intilnit in timpul in care traim , un exemplu de comportament demn de urmat. fara nici un dubiu.

later edit:

acum vad ca deja am fost desemnat utilizatorul lunii,mutumesc pentru aprecieri, 

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Felicitari nene Obiectiv, :hihat  :first

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

obiectivule , la vara dai de baut. Ma ocup eu de inchiriat plaja. Anul viitor sunt in vama si aranjez sa fie numai plaja noastra, a celor care vor sa vina. Cativa ii stim prietene. Felicitari!

Postat

de baut am dat si vara trecuta ,dau si la vara, nu e asta problema,sanatosi sa fim sa putem bea voiniceste.

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Felicitari, Obiectiv :snap ! :hug1

Postat

va multumesc mult tuturor si doresc sa dedic trofeul domnisoarei giulia din bucuresti ,bineinteles daca dinsa doreste sa ma reprezinte.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...