Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Ce-ai fumat nenea ? :laugh2 ... aproape ca nu te recunosc :)

Nu fumez, doar trag pă nas( așa e ăștia cu bani)...da' nu știi, tu, cu d-astea, ţi-aș explica da' mi-e că tocesc taciu ăsta d-ampulea :)

• Like 3
  • Oras:Cluj
Postat

Ce-ai fumat nenea ?  :laugh2  ... aproape ca nu te recunosc :)

azorel cum stai cu marea ta dragoste

• Like 2
  • Minus 2
Postat

eu ziceam de tine nu trebuie sa iti suni iubita .. hai ca poate ai treaba

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Cine Trolles ... e bine-merci, tocmai a avut o epifanie din cate observ  :laugh2

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Si tu ai treaba, te asteapta clientii aia multi, hai, ciao, ca m-am distrat de'ajuns pe ziua de azi, cu voi 

hai du te si plangi puti in baie... ca ai fost luat prea tare pe aici

• Like 2
  • Minus 2
Postat

De ce-ai editat bre, lasa cum era inainte, ca era bine  :laugh2

La deruta bre !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bre' nene Aza, eu iti dadusem matale o tema de casa mult mai placuta si mai relaxanta decat sa fii... ma rog, multe, pe aici.... Dar, daca tie iti place sa te faca lumea pres de usa, n-am ce sa-ti fac, fa de astea, na ! :) :no2 :slap2

• Like 4
Postat

Bre' nene Aza, eu iti dadusem matale o tema de casa mult mai placuta si mai relaxanta decat sa fii... ma rog, multe, pe aici.... Dar, daca tie iti place sa te faca lumea pres de usa, n-am ce sa-ti fac, fa de astea, na ! :) :no2 :slap2

Rezolvam si aia, cat de curand.... nu ma face lumea, numa' hahalerele si cotzoharlele, ce sa le fac .... eu ii explicasem ceva lui Picon si ea s-a luat iar de mine ... treaba ei .... se vede totusi ca am fost politicos, nu ca dom'soara de trista amintire.

Postat

Vezi ca ti s-a deschis  thread dedicat numirii tale, osana ridicata tie, oda Medei  :laugh2  :laugh2  :laugh2

De la atatea spume nu mai nimeresti toate literele  :laugh2  :laugh2

dop cu ochelari te rog du te linge o pizda sa iti revi

• Like 2
  • Minus 3
Postat

da ai dreptate . hai inghite plansul spalate pe fata si daca iubita e ocupata dai cu 21 mai schimbi manuta .. si poate reusesti sa elimini tot streseul acumulat imi e si frica la cat esti de mic sa nu faci vrun preinfarct :blushing2  :blushing2  :girly  :girly  :sweeping   :sweeping  :sweeping  :sweeping

dupa poate trebuie sa facem o donatie si pentru tine .. sa poti da si tu dupa----

• Like 2
  • Minus 2
Postat

da ai dreptate . hai inghite plansul spalate pe fata si daca iubita e ocupata dai cu 21 mai schimbi manuta .. si poate reusesti sa elimini tot streseul acumulat imi e si frica la cat esti de mic sa nu faci vrun preinfarct

De la ras fac preinfact mai fatuca ... initial eram sobolan, apoi gay, acuma dop ..... sunt curios maine ce atribute imi mai dai  :laugh2

Singurul dintre noi care sufera esti tu, esti in verva, in spume, nu stii cum s-o mai sucesti cu jignirile  :laugh2

Postat

uite ce tantalau esti nu te am facut gay . am spus doar ca atitudinea si comportamentul tau in lumea reala e de gay . si ca daca striga cineva la tine o iei la fuga.

Iar ca ti am asemanat inaltimea cu a unui dop . cu ochelari asta e adevarul

• Like 2
  • Minus 4
Postat

uite ce tantalau esti nu te am facut gay . am spus doar ca atitudinea si comportamentul tau in lumea reala e de gay . si ca daca striga cineva la tine o iei la fuga.

Iar ca ti am asemanat inaltimea cu a unui dop . cu ochelari asta e adevarul

Daca vin la tine si fac o data bau, cazi pe spate, cat despre adevaruri neverificate, e problema ta, vorbesti sa nu adormi, nu mai ai ce sa scrii  :laugh2

Postat

daca faci bau trebuie sa ma aplec rau ca nu imi ajungi .. te calc in picioare gandac scarbos ce esti .

iti magigezi ce ai zis eu 1.77 si tu 1.50  cand iti dau in genunche in gura te duci sa iti pui dinti !

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Daca vin la tine si fac o data bau, cazi pe spate, cat despre adevaruri neverificate, e problema ta, vorbesti sa nu adormi, nu mai ai ce sa scrii  :laugh2

te-a invatat ancuta sa faci bau?

Postat

daca faci bau trebuie sa ma aplec rau ca nu imi ajungi .. te calc in picioare gandac scarbos ce esti .

iti magigezi ce ai zis eu 1.77 si tu 1.50  cand iti dau in genunche in gura te duci sa iti pui dinti !

In visele tale am atata, sa-ti fie mai usor cu genunchele ala  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...