trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Trolles eu nu ma cert,eu ma amuz Să ne amuzăm fără a jigni, zic Stimă! 6
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Să ne amuzăm fără a jigni, zic Stimă! Ce-ai fumat nenea ? ... aproape ca nu te recunosc
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 3, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 3, 2016 Ce-ai fumat nenea ? ... aproape ca nu te recunosc Nu fumez, doar trag pă nas( așa e ăștia cu bani)...da' nu știi, tu, cu d-astea, ţi-aș explica da' mi-e că tocesc taciu ăsta d-ampulea 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 3, 2016 Ce-ai fumat nenea ? ... aproape ca nu te recunosc https://www.youtube.com/watch?v=hRP7p_vNykk 5
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Ce-ai fumat nenea ? ... aproape ca nu te recunosc azorel cum stai cu marea ta dragoste 2 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 azorel cum stai cu marea ta dragoste Cine Trolles ... e bine-merci, tocmai a avut o epifanie din cate observ
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 eu ziceam de tine nu trebuie sa iti suni iubita .. hai ca poate ai treaba 2 1
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 3, 2016 Cine Trolles ... e bine-merci, tocmai a avut o epifanie din cate observ 1 5
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 eu ziceam de tine nu trebuie sa iti suni iubita .. hai ca poate ai treaba Si tu ai treaba, te asteapta clientii aia multi, hai, ciao, ca m-am distrat de'ajuns pe ziua de azi, cu voi
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 De ce-ai editat bre, lasa cum era inainte, ca era bine
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Si tu ai treaba, te asteapta clientii aia multi, hai, ciao, ca m-am distrat de'ajuns pe ziua de azi, cu voi hai du te si plangi puti in baie... ca ai fost luat prea tare pe aici 2 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Februarie 3, 2016 De ce-ai editat bre, lasa cum era inainte, ca era bine La deruta bre !
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 hai du te si plangi puti in baie... ca ai fost luat prea tare pe aici Vezi ca ti s-a deschis thread dedicat numirii tale, osana ridicata tie, oda Medei De la atatea spume nu mai nimeresti toate literele
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3, 2016 Postat Februarie 3, 2016 Bre' nene Aza, eu iti dadusem matale o tema de casa mult mai placuta si mai relaxanta decat sa fii... ma rog, multe, pe aici.... Dar, daca tie iti place sa te faca lumea pres de usa, n-am ce sa-ti fac, fa de astea, na ! 4
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Bre' nene Aza, eu iti dadusem matale o tema de casa mult mai placuta si mai relaxanta decat sa fii... ma rog, multe, pe aici.... Dar, daca tie iti place sa te faca lumea pres de usa, n-am ce sa-ti fac, fa de astea, na ! Rezolvam si aia, cat de curand.... nu ma face lumea, numa' hahalerele si cotzoharlele, ce sa le fac .... eu ii explicasem ceva lui Picon si ea s-a luat iar de mine ... treaba ei .... se vede totusi ca am fost politicos, nu ca dom'soara de trista amintire.
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 Vezi ca ti s-a deschis thread dedicat numirii tale, osana ridicata tie, oda Medei De la atatea spume nu mai nimeresti toate literele dop cu ochelari te rog du te linge o pizda sa iti revi 2 3
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 dop cu ochelari te rog du te linge o pizda sa iti revi Suferi eh ......
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 Nah, Meda, zi merci ca ti-am ridicat cota pe ziua de azi, ti-am tinut de urat, ti-am facut reclama ... si am scos la lumina noi fatete ale caracterului tau "de inalta tinuta" si a conduitei si "bunului simt" pe care le detii.
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 da ai dreptate . hai inghite plansul spalate pe fata si daca iubita e ocupata dai cu 21 mai schimbi manuta .. si poate reusesti sa elimini tot streseul acumulat imi e si frica la cat esti de mic sa nu faci vrun preinfarct dupa poate trebuie sa facem o donatie si pentru tine .. sa poti da si tu dupa---- 2 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 da ai dreptate . hai inghite plansul spalate pe fata si daca iubita e ocupata dai cu 21 mai schimbi manuta .. si poate reusesti sa elimini tot streseul acumulat imi e si frica la cat esti de mic sa nu faci vrun preinfarct De la ras fac preinfact mai fatuca ... initial eram sobolan, apoi gay, acuma dop ..... sunt curios maine ce atribute imi mai dai Singurul dintre noi care sufera esti tu, esti in verva, in spume, nu stii cum s-o mai sucesti cu jignirile
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 uite ce tantalau esti nu te am facut gay . am spus doar ca atitudinea si comportamentul tau in lumea reala e de gay . si ca daca striga cineva la tine o iei la fuga.Iar ca ti am asemanat inaltimea cu a unui dop . cu ochelari asta e adevarul 2 4
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 uite ce tantalau esti nu te am facut gay . am spus doar ca atitudinea si comportamentul tau in lumea reala e de gay . si ca daca striga cineva la tine o iei la fuga.Iar ca ti am asemanat inaltimea cu a unui dop . cu ochelari asta e adevarul Daca vin la tine si fac o data bau, cazi pe spate, cat despre adevaruri neverificate, e problema ta, vorbesti sa nu adormi, nu mai ai ce sa scrii
medea Reputație: 4392 Postat Februarie 3, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 3, 2016 daca faci bau trebuie sa ma aplec rau ca nu imi ajungi .. te calc in picioare gandac scarbos ce esti .iti magigezi ce ai zis eu 1.77 si tu 1.50 cand iti dau in genunche in gura te duci sa iti pui dinti ! 2 3
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 3, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 3, 2016 Daca vin la tine si fac o data bau, cazi pe spate, cat despre adevaruri neverificate, e problema ta, vorbesti sa nu adormi, nu mai ai ce sa scrii te-a invatat ancuta sa faci bau?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 3, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 3, 2016 daca faci bau trebuie sa ma aplec rau ca nu imi ajungi .. te calc in picioare gandac scarbos ce esti .iti magigezi ce ai zis eu 1.77 si tu 1.50 cand iti dau in genunche in gura te duci sa iti pui dinti ! In visele tale am atata, sa-ti fie mai usor cu genunchele ala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum