Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

A fost, ii ajunge  :laugh2  .... acuma se ascunde, ca e vanata in mod constant de brigadieri :)

Asa le spune excrementelor de pe acest forum?

Postat

like iti dau maine ca astazi am impuscat cu likeuri in toate partile, n'am

am alte apucatori, mai nou mi s-a nazarit sa se faca utilizatorul anului si sa fiu prima :)) vezi bine ca nu duc lipsa de idei:)))

Daca se va face, ai votul meu :P

• Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Daca se va face, ai votul meu :P

multumesc ma bag si io la nani numaidecat , m-am inveselit cu o comedie, motaind lenesa in un munte de perne 

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Păi tocmai, amuză-te, fă-ţi de cap și vezi-ţi de drum :)

Băi nene, să mor, chiar nu vă înţeleg, e casa/site-ul omului...casa/site-ul lui, regulile lui, pei noo?

Vino, tu, la mine în casă și încearcă să-mi impui anumite reguli...atenţie, în condiţiile în care ai venit neinvitat...bă, ești nebun?!? te iau cu paru' :))

Te/ne ţine cineva cu japca aici???

Site-ul nu mai este de mult ce s-a dorit a fi, recte un fel de îndrumar al curvarilor, acum a devenit, iar atenţie, DATORITĂ NOUĂ, a celor care-l frecventăm/ne logăm zilnic, un site de divertisment în mare parte...plm, să fim serioși, baza de date este imensă, nu există grad de comparaţie între ce este aici si alte site-uri de profil, vrei să fuţi și nu-ţi arde DOAR de caterincă, păi scuză-mă, cauţi, cercetezi, te înarmezi cu răbdare și fuţi de rupi pula-n tine...am dreptate, au ba???

Ai de-te-n coaili mele că deja ţi-am scris prea mult =))

Poftă bună la pizza ;)

:) Ti-as da dreptate, dar cand esti primit in casa omului ca apoi sa fii luat la suturi... ii cam cam dai foc la casa!

Nu e "datorita noua", e din cauza administrarii de gen.

Ce a cautat un admin sa bage bete prin gard sau sa permita PM-uri nesimtite...?

E casa lui si face ce vrea? :) Crede ca suntem sclavii lui si el sclavul unei sau altei pizde dupa cum ii cade cu tronc? 

Am recunoscut ca sunt dependenta de net, implicit de forum, i-am dat si mai multa siguranta in sine...

Dau sa vad ce face lumea... 

Am vazut.

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

:) Ti-as da dreptate, dar cand esti primit in casa omului ca apoi sa fii luat la suturi... ii cam cam dai foc la casa!

Nu e "datorita noua", e din cauza administrarii de gen.

Ce a cautat un admin sa bage bete prin gard sau sa permita PM-uri nesimtite...?

E casa lui si face ce vrea? :) Crede ca suntem sclavii lui si el sclavul unei sau altei pizde dupa cum ii cade cu tronc? 

Am recunoscut ca sunt dependenta de net, implicit de forum, i-am dat si mai multa siguranta in sine...

Dau sa vad ce face lumea... 

Am vazut.

continua amanda

spune-ne toate neajunsurile vietii tale

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Pisi, asta este ultima mea postare.

de ce?

pana cand ?

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:outside
Postat

Daca iti face meda un sex oral iti tremura genunchi o saptamana,nici sarmale nu iti mai trebuie! :(

Nu ma innebuni! Ca acu' plec in delegatie la Cluj.

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

pana diseara :))

Lasa ca nu e mare pierdere pentru trafic, a revenit Ariel in forță maxima  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

Ai dă grijă să nu-ţi tremure genunchi...cu un i, în poola ta :)

Genunkii nu stie carte, ce plm!

no_body, da cam umbli neica, esti curier cumva ?

Daca nu vine pizda la noi, merem noi dupE dansa, iMpula mea!
  • Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Vrea sa fie ban-ata, atata tot ... un fel de sinucidere virtuala.

E nebăgată în seamă, vrea doar să capteze puţinică de atenţie...să se spele, zic, ar capta atenţia mai ușor :)

Peseu: de ce pula mea ai șters pemeul, ţi-era frică că te măscăresc? =))

• Like 2
Postat

Ieși mă-n poola mea cu slinoasa ta, ţi-ai dreaq dă demodaţi...sacu' și peticu' =))

Poponache, ma doare`n pula de parerea ta si a altora, in materie de moda. Pe mine nu ma intereseaza catusi de putin ca a ajuns societatea sa poarte numai pantaloni slim sau skinny. Eu n`o sa port asa ceva niciodata. Nici cand o sa raman SINGURUL de pe planeta ce nu poarta. Iar daca n`o sa se mai fabrice regular, ii fac eu p`aia slim sa fie regular. Acum fugi si ia`o`n dos, ca asa`ti place, cu tot cu pantalonii tai.

Postat

P.S.: Pozele alea nu s`au dovedit a fi ale domnisoarei RK, deci nu stiu de ce bateti unii apa`n piua cu ele... Deasemenea, hotarati`va cum vreti. Fie vreti sa va legati de ea in privinta pozei cu bustiera "murdara", care afirmati ca e a ei, fie astea. In ultima poza sunt alti sani decat in poza cu bustiera "murdara".

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...