vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 5, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 5, 2016 A fost, ii ajunge .... acuma se ascunde, ca e vanata in mod constant de brigadieri Asa le spune excrementelor de pe acest forum?
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 5, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 5, 2016 like iti dau maine ca astazi am impuscat cu likeuri in toate partile, n'amam alte apucatori, mai nou mi s-a nazarit sa se faca utilizatorul anului si sa fiu prima ) vezi bine ca nu duc lipsa de idei:))) Daca se va face, ai votul meu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 5, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 5, 2016 Daca se va face, ai votul meu multumesc ma bag si io la nani numaidecat , m-am inveselit cu o comedie, motaind lenesa in un munte de perne 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 Păi tocmai, amuză-te, fă-ţi de cap și vezi-ţi de drum Băi nene, să mor, chiar nu vă înţeleg, e casa/site-ul omului...casa/site-ul lui, regulile lui, pei noo? Vino, tu, la mine în casă și încearcă să-mi impui anumite reguli...atenţie, în condiţiile în care ai venit neinvitat...bă, ești nebun?!? te iau cu paru' ) Te/ne ţine cineva cu japca aici??? Site-ul nu mai este de mult ce s-a dorit a fi, recte un fel de îndrumar al curvarilor, acum a devenit, iar atenţie, DATORITĂ NOUĂ, a celor care-l frecventăm/ne logăm zilnic, un site de divertisment în mare parte...plm, să fim serioși, baza de date este imensă, nu există grad de comparaţie între ce este aici si alte site-uri de profil, vrei să fuţi și nu-ţi arde DOAR de caterincă, păi scuză-mă, cauţi, cercetezi, te înarmezi cu răbdare și fuţi de rupi pula-n tine...am dreptate, au ba??? Ai de-te-n coaili mele că deja ţi-am scris prea mult Poftă bună la pizza Ti-as da dreptate, dar cand esti primit in casa omului ca apoi sa fii luat la suturi... ii cam cam dai foc la casa!Nu e "datorita noua", e din cauza administrarii de gen.Ce a cautat un admin sa bage bete prin gard sau sa permita PM-uri nesimtite...?E casa lui si face ce vrea? Crede ca suntem sclavii lui si el sclavul unei sau altei pizde dupa cum ii cade cu tronc? Am recunoscut ca sunt dependenta de net, implicit de forum, i-am dat si mai multa siguranta in sine...Dau sa vad ce face lumea... Am vazut. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Februarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2016 Ti-as da dreptate, dar cand esti primit in casa omului ca apoi sa fii luat la suturi... ii cam cam dai foc la casa!Nu e "datorita noua", e din cauza administrarii de gen.Ce a cautat un admin sa bage bete prin gard sau sa permita PM-uri nesimtite...?E casa lui si face ce vrea? Crede ca suntem sclavii lui si el sclavul unei sau altei pizde dupa cum ii cade cu tronc? Am recunoscut ca sunt dependenta de net, implicit de forum, i-am dat si mai multa siguranta in sine...Dau sa vad ce face lumea... Am vazut. continua amandaspune-ne toate neajunsurile vietii tale 4
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 continua amandaspune-ne toate neajunsurile vietii tale Pisi, asta este ultima mea postare.
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Februarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2016 de ce?
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2016 =)) 4
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 Pisi, asta este ultima mea postare. de ce? pana cand ? 2 1
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Februarie 6, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2016 pana diseara ) 2
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 6, 2016 pana diseara )Ai mai calcat un suflet inocent
l y n x Reputație: 1615 Postat Februarie 6, 2016 Oras:ARK OF THE COVENANT Oras:ARK OF THE COVENANT Postat Februarie 6, 2016 pana diseara )
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Februarie 6, 2016 Daca iti face meda un sex oral iti tremura genunchi o saptamana,nici sarmale nu iti mai trebuie! Nu ma innebuni! Ca acu' plec in delegatie la Cluj. 1
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2016 Postat Februarie 6, 2016 pana diseara ) Lasa ca nu e mare pierdere pentru trafic, a revenit Ariel in forță maxima
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 Nu ma innebuni! Ca acu' plec in delegatie la Cluj.Ai dă grijă să nu-ţi tremure genunchi...cu un i, în poola ta 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 6, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 6, 2016 no_body, da cam umbli neica, esti curier cumva ?
no_body Reputație: 6681 Postat Februarie 6, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Februarie 6, 2016 Ai dă grijă să nu-ţi tremure genunchi...cu un i, în poola ta Genunkii nu stie carte, ce plm! no_body, da cam umbli neica, esti curier cumva ?Daca nu vine pizda la noi, merem noi dupE dansa, iMpula mea! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 6, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 6, 2016 ...
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 Gata, slinoaso, ai intrat în spasme de-ai umplut tot forumul cu link-ul către concurenţă? 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Februarie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Februarie 6, 2016 Vrea sa fie ban-ata, atata tot ... un fel de sinucidere virtuala. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 Vrea sa fie ban-ata, atata tot ... un fel de sinucidere virtuala.E nebăgată în seamă, vrea doar să capteze puţinică de atenţie...să se spele, zic, ar capta atenţia mai ușor Peseu: de ce pula mea ai șters pemeul, ţi-era frică că te măscăresc? 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 6, 2016 https://i.imgflip.com/9aa7w.jpg
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2016 https://i.imgflip.com/9aa7w.jpgIeși mă-n poola mea cu slinoasa ta, ţi-ai dreaq dă demodaţi...sacu' și peticu' 2
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 6, 2016 Ieși mă-n poola mea cu slinoasa ta, ţi-ai dreaq dă demodaţi...sacu' și peticu' Poponache, ma doare`n pula de parerea ta si a altora, in materie de moda. Pe mine nu ma intereseaza catusi de putin ca a ajuns societatea sa poarte numai pantaloni slim sau skinny. Eu n`o sa port asa ceva niciodata. Nici cand o sa raman SINGURUL de pe planeta ce nu poarta. Iar daca n`o sa se mai fabrice regular, ii fac eu p`aia slim sa fie regular. Acum fugi si ia`o`n dos, ca asa`ti place, cu tot cu pantalonii tai.
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 6, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 6, 2016 P.S.: Pozele alea nu s`au dovedit a fi ale domnisoarei RK, deci nu stiu de ce bateti unii apa`n piua cu ele... Deasemenea, hotarati`va cum vreti. Fie vreti sa va legati de ea in privinta pozei cu bustiera "murdara", care afirmati ca e a ei, fie astea. In ultima poza sunt alti sani decat in poza cu bustiera "murdara".
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum