Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Ruginește? ) sau cocleste )) 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 10, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 10, 2016 sau cocleste )) Coclită e, reiese-n clar din postările ei 3
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 sau cocleste ))candeste
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 Aș vrea și io să fiu utilizatorul lunii. Da trebuie să-mi pun poză cu curul? 1
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 Aș vrea și io să fiu utilizatorul lunii. Da trebuie să-mi pun poză cu curul?cu tunu de 380 mm
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 10, 2016 Aș vrea și io să fiu utilizatorul lunii. Da trebuie să-mi pun poză cu curul?Stii sa njuri? 1
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 cu tunu de 380 mmVise, taică, vise... Stii sa njuri?Știu, da mi-i, așa, jenă... 3
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 Vise, taică, vise... Știu, da mi-i, așa, jenă...esti Bismark, New Jersey sau Piotr Velikyi
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 stai in sezi Rozii (cu doi i ca-i articulat, sau articulata???), traduci te rog?Din limba romana, in limba romana, ar fi binevenita o traducere. Se poate oare?
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 esti Bismark, New Jersey sau Piotr VelikyiBismarck. Da îi pe fundu apei și nu se mai fac cum se făceau...
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 Bismarck. Da îi pe fundu apei și nu se mai fac cum se făceau...adevarat si Prinz Eugen era uber alles
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Bismarck. Da îi pe fundu apei și nu se mai fac cum se făceau... adevarat si Prinz Eugen era uber allesAsta a fost "the best of the BEST" - Tirpitz... S-au chinuit enorm sa-l scoata din lupta, au reusit la Trondheim, in fiord, pe cand era la reparat, dar si acolo foarte, foarte greu pana l-au terminat ! https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Tirpitz-2.jpg 1
nobel Reputație: 5960 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Postat Februarie 10, 2016 Știu, da mi-i, așa, jenă...No atunci,nici tu n-o sa ajungi utilizatoru lunii.... recomand alte aspiratiuni
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 Asta a fost "the best of the BEST" - Tirpitz... S-au chinuit enorm sa-l scoata din lupta, au reusit la Trondheim, in fiord, pe cand era la reparat, dar si acolo foarte, foarte greu pana l-au terminat ! https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Tirpitz-2.jpgTripitz a avut o singură ofensivă, bombardament de coastă. A fost o sperietoare. Bismarck măcar a văzut acțiune si Prinz Eugen a supraviețuit și războiului si la doua teste nucleare.
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 Asta a fost "the best of the BEST" - Tirpitz... S-au chinuit enorm sa-l scoata din lupta, au reusit la Trondheim, in fiord, pe cand era la reparat, dar si acolo foarte, foarte greu pana l-au terminat ! https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/79/Tirpitz-2.jpgcel mai rezistent a fost https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Mississippi_(BB-41)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 Tripitz a avut o singură ofensivă, bombardament de coastă. A fost o sperietoare. Bismarck măcar a văzut acțiune si Prinz Eugen a supraviețuit și războiului si la doua teste nucleare. Pai pe asta se si baza Hitler in planurile lui cu Tirpitz, pentru asediul fortaretelor de pe coaste... Bismarck a mancat fier, era de temut... 2
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 Pai pe asta se si baza Hitler in planurile lui cu Tirpitz, pentru asediul fortaretelor de pe coaste... Bismarck a mancat fier, era de temut...Bre, nu cu istoria ajung io utilizatorul lunii.Mai bine înjur.Da ca idee generală, nu pe asta se baza ci la asta s-a ajuns.
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 Bre, nu cu istoria ajung io utilizatorul lunii.Mai bine înjur.Da ca idee generală, nu pe asta se baza ci la asta s-a ajuns.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 10, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 10, 2016 tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :)..... ...... )) ....
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 10, 2016 ma scuzati ca ma bag ca profanu in meterie, da' Tirpitz n-a fost sora geamana a lu' Bismarck? p.s sper sa nu ne injure oamenii astia ca suntem offtopic 2
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 10, 2016 tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :)..... ...... )) .... http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/08/only-god-can-judge-me-youre-a-whore.jpg 3
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 ma scuzati ca ma bag ca profanu in meterie, da' Tirpitz n-a fost sora geamana a lu' Bismarck? p.s sper sa nu ne injure oamenii astia ca suntem offtopicBa da, da să nu mai spui.
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 10, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 10, 2016 ma scuzati ca ma bag ca profanu in meterie, da' Tirpitz n-a fost sora geamana a lu' Bismarck? p.s sper sa nu ne injure oamenii astia ca suntem offtopicca randunica cu irina pitika
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2016 Postat Februarie 10, 2016 tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :)..... ...... )) .... nu mai bea )))
dönitz Reputație: 606 Postat Februarie 10, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Februarie 10, 2016 tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :)..... ...... )) ....Ioi, mă! Da ce ți-o făcut?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum