Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

nu mai bea :))))

Ioi, mă! Da ce ți-o făcut?

destul . am spus tot ce aveam de spus :)

evident, am terminat de vorbit :)

• Oras:fort knox
Postat

destul . am spus tot ce aveam de spus :)

evident, am terminat de vorbit :)

as trage apa da's in gradina

• Like 3
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Ioi, mă! Da ce ți-o făcut?

a invatat-o sa se spele si sa vorbeasca frumos si asta ii e rasplata.

• Like 4
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

a invatat-o sa se spele si sa vorbeasca frumos si asta ii e rasplata.

Pe cine nu lași să moară...

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
Postat

tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava. ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :) :)

..... :) ...... :))) :) ....

Ja la clor :)

Peseu: roagă-te să-ţi dea Dumnezeu putere să treci peste fobia de apă :)

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

tie personal treole ioti urez din toata inima si evlavia mea sa manifesti macar ce manifesta sotia ta, si o sa ma rog in biserica sa ti se intoarca intrit smecheria pe care o simti xcu gagica ta, lasabnd-o in casa de proasta pe sotia ta bolnava.  ma jur pe Dumnezeu ca nu cer si nu astept binele sau raul mai ales persoane;lor straine care imi vizeaza propria persoana gen te-ai spalat azi. ma spal cum am spus de 3-4 ori pe zio. dar maine voi ingenunchia in Biserica si ma voi ruga cu toata inima ca tot ce i-ai facut rau sotiei tale pt care ai milogit bani sa ti se intoarca, cum ma voi ruga pt proapria persoana ca tot ce am voit bun sa mi se intoarca, tot ce ai voit rau vreaodata sa mi se intoarca. :) :)

.....     :)    ......   :))) :) ....

Daca te duci la biserica ca sa te rogi sa moara capra vecinului si pentru raul altuia... degeaba te mai duci :( De "iarta, pentru a fi iertat" ai auzit ? Sau la a nu raspunde cu rar la rau ? Dar ce conteaza, ma bag si eu ca sa nu tac din gura, imi bat gura de pomana :blushing2 :no2 .... Si niciodata sa nu faci juraminte....

• Like 5
Postat

Daca te duci la biserica ca sa te rogi sa moara capra vecinului si pentru raul altuia... degeaba te mai duci :( De "iarta, pentru a fi iertat" ai auzit ? Sau la a nu raspunde cu rar la rau ? Dar ce conteaza, ma bag si eu ca sa nu tac din gura, imi bat gura de pomana :blushing2 :no2 .... Si niciodata sa nu faci juramine....

E grele astea ;)

• Like 1
Postat

Ja la clor :)

Peseu: roagă-te să-ţi dea Dumnezeu putere să treci peste fobia de apă :)

:) vezi ca e f greu sa retrag ceva ce am voit cu adevarat eu, chiar si cu salvie, Biserica, regret, bla bla

daca am spus-o din inima trebuie sa o trag inapoi dinj inima, nicio colorata nu o poate retrage in locul meu. si nust cand voi mai avea eu asa inima sa retrag cu aceeasi intensitate cu care o simt acum :)

Daca te duci la biserica ca sa te rogi sa moara capra vecinului si pentru raul altuia... degeaba te mai duci :( De "iarta, pentru a fi iertat" ai auzit ? Sau la a nu raspunde cu rar la rau ? Dar ce conteaza, ma bag si eu ca sa nu tac din gura, imi bat gura de pomana :blushing2 :no2 .... Si niciodata sa nu faci juraminte....

nu ma rog pt capra vecinului, se prea poate sa ma rog pt a primi fiecare ce i cuvine inclusiv eu :). si eu ma risc sa ies in pierdere daca e cazul

Postat

ia la pula, få, ca ai zis ca ne ai bagat la ignore. da-te-n foc sa te SPELE

• Like 3
Postat

ia la pula, få, ca ai zis ca ne ai bagat la ignore. da-te-n foc sa te SPELE

si dacasunt la ignore sau nu ce? 

• Like 1
Postat

Fătuca asta seamănă cu IT Support. Aia dă cu ban, asta dă cu blesteme.

potoleste-te ca  ca ai stii 10 la suta din Roz ai stii ca nu suport comparatii

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

:) vezi ca e f greu sa retrag ceva ce am voit cu adevarat eu, chiar si cu salvie, Biserica, regret, bla bla

daca am spus-o din inima trebuie sa o trag inapoi dinj inima, nicio colorata nu o poate retrage in locul meu. si nust cand voi mai avea eu asa inima sa retrag cu aceeasi intensitate cu care o simt acum :)

asta numai tu o poti crede draga roz :) 

• Like 1
Postat

si de la niciuna nu se leaga nimic

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut la Stirile de ora 17 ca un fost utilizator al lunii, de culoare fuXia, a incercat vreo 2 zile sa-si faca prieteni in afara forumului. :)

A coborat in strada si a inceput sa strige in gura mare cum se simte, ce a scris in jurnal si ce o sa faca mai tarziu. Asculta conversatiile oamenilor si striga tare "Like" sau  "Tati, tati, fa-ma fuXia!"  

Pana acum are 3 followers: 2 politisti si un psihiatru.

• Like 7
  • Minus 15
Postat

a stricat iar saitu la arab

• Like 1
Postat

iar a aparut sconcsul nefast?

sa inteleg ca iar au trecut 3 zile de la ultima muje ingurgitata si i-e dor.

eu pun pariu ca-i place, mai bine sa te injure cativa decat sa te ignore toti...

ce baragladina trista... 

e interesant cum ea, care sustine ca se spala de 3-4 ori pe zi a devenit simpolul nespalari, jegului si candelii pe forum...

sa fie toti nebuni, sau ea o jegoasa?

• Like 9
  • Minus 6
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

Pana la urma nu vrea nimeni contul ei? Nimeni nu vrea sa fie Rozica pentru o zi? Sau s-a sucit si nu-l mai da?

@pisicuts, contu' se poate dezinfecta inainte de tranzactie sau se preia asa cum e? Se poate pune contu' pe OLX? Are ceva garantie sau macar 48hrs anti-ban protection? Intreb si io ca nu scrie in regulament si lumea s-ar putea sa aiba dileme. :(

• Like 3
  • Minus 6

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...