rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 te asigur ca nu am consumat niciun strop de alcool. dar daca continui cu atitudinea de user ipocrit si incepi cu hatereala ocazionala si faci ca de obicei sa dai likeuri celor care isi exprima hatereala la adresa mea in timp ce ma pupai in fund postand si conversand cu mine pe subforumul meu, s-ar putea sa primesti si tu ce cauti macar astia latra si sunt rautaciosi pe fata nu infundat si ascuns puteai sa te abtii. te rog sa nu ma mai deranjezi, nu am placerea sa te aud deloc. imi displac total persoanele ipocritedaca tot o dam in linkuri ca sa intelegi si tu ))) esti ipocrit manca-i-ai pl lu pisic pana ramane de 1 m ))
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 12, 2016 nu-mi arde de injuraturi si rar am injurat, poate des am jignit ca m-a luat gura inainte si oricum am zis din primele saptamani de cont ca sunt una din cele mai agresive persoane pe care le cunosc , strict in defensiva.e decizia lui daca se exprima intr-un fel/ altu, intr-un loc altul sau pauza totala si consider ca are dreptul sa aleaga tot ce considera el potrivit.De aia masuriile de a cere tot raul inapoi si mie la fel daca e cazul, pt ca nu pot ura genetic o persoana, nu sunt construita asa, nu pot tine ranchiuna si nu tin la suparare. Asa ca daca cer asa ceva cer rar si cu o f intensa putere interioara. Si nu prea cer asa intens ca am zis de-atunci ca mi-e greu sa ajung la aceeasi intensitate ca sa fie retras de-a binelea. De aia am si asteptat pana astazi sa vad daca vreau sa fac la fel, dupa trecerea betiei, o zi 2, sa vad daca mai vreau asa ceva. Nu fac gesturi permanente la nevi, desi poate pare des ca ma ia gura pe dinainte io cand mambat scriu pe forum
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 io cand mambat scriu pe forumam vazut cu totii vipusko )) nu e necesar sa ne explici, stim, stim
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 12, 2016 am vazut cu totii vipusko )) nu e necesar sa ne explici, stim, stimios sincer la betie in dutevino veritas
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 ios sincer la betie in dutevino veritasin vino veritas
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Cu saptamanile nu i-am raspuns la mizertii macar, daca i-am reaspuns vreodata el a avut sute de alte postari impreuna cu satra lui de caini turbati. 1. Hai syctyr !!!!!2. Partea urata este ca alcoolul ti-a scos la iveala adevaratul caracter. Nu ca ne-am fi indoit pana acum ca ai probleme la mansarda dar , oamenii cand beau un sprit devin veseli , haiosi , la tine e exact pe dos.Nu ti-ar stica o baie fierbinte si un consult 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Hai syctyr !!!!!am zis eu ceva de tine? am zis de cei care latra la mine fara motiv stiu ca te simti cu musca pe caciula, dar te-ai potolit, te-am si scos din ignore. daca incepi din nou,te pot ignora din nou, fara oboseala de a te include din nou . si asa ma doare nici in pasa sunt in negocieri cu Meda careia i-ar placea contul meu )) vezi bine ca miseruuuupeeeee...inima (((( lol
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Crede ma ai vrea tu !!!Medo daca ma decid sa iti las contu cu parola mostenire si suvenir imi promiti sa faci dauna totala si sa postezi de pe el in voie si cum iti vine sa spui tuturor in fata ce crezi despre ei?inafara subf meu pe care nebunu de pisic refuza sa il dea jos si e totusi cu minimul de bcuvinte urate si chestii neplacute, daca tot ramane, e pacat sa fie spurcat. Ei ce zici? )))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 am zis eu ceva de tine? am zis de cei care latra la mine fara motiv stiu ca te simti cu musca pe caciula, dar te-ai potolit, te-am si scos din ignore. daca incepi din nou,te pot ignora din nou, fara oboseala de a te include din nou . si asa ma doare nici in pasa sunt in negocieri cu Meda careia i-ar placea contul meu )) vezi bine ca miseruuuupeeeee...inima (((( lol si mie mi se rupe ca sunt sau nu la ignore , e fix ultima ultimul lucru care m-ar afecta atat timp cat te consider o dereglata asa ca latra la alta masa 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 1. Hai syctyr !!!!!2. Partea urata este ca alcoolul ti-a scos la iveala adevaratul caracter. Nu ca ne-am fi indoit pana acum ca ai probleme la mansarda dar , oamenii cand beau un sprit devin veseli , haiosi , la tine e exact pe dos.Nu ti-ar stica o baie fierbinte si un consult1. sunt CEA mai nebuna2, sunt mai mult decat vesela cu sau fara alcool, daca beau nervoasa mi se intensifica starea negativa, multora li se intampla, nu cred sa fiu singura. plus ca beau ocazional, nici macar des, si nu esti absolut nimeni pt mine ca sa iti datorez excplicatii. asa ca spune intr-o replica noua daca e , nu mai edita aceeasi postare
garabet Reputație: 70 Postat Februarie 12, 2016 Oras:fort knox Oras:fort knox Postat Februarie 12, 2016 in vino veritasdecat cunoscatori stie cum e corect
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 si mie mi se rupe ca sunt sau nu la ignore , e fix ultima ultimul lucru care m-ar afecta atat timp cat te consider o dereglata asa ca latra la alta masa pai nu vorbi cu mine daca nu te intereseaza )) Doamne mare ti-e gradina unde plm am vorbit eu cu tine, ti-am raspuns doar
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 12, 2016 mai da-te fa in pula mea protejatà ca de cand zici ca te retragi ni s=a urat, dracu .... ja la sapun de casa, depto dreacu de cioree 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 pai nu vorbi cu mine daca nu te intereseaza )) Doamne mare ti-e gradina unde plm am vorbit eu cu tine, ti-am raspuns doar faceam doar o constatare , n-am ce sa vb cu una ca tine , vladizdinho insa......... 2 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 faceam doar o constatare , n-am ce sa vb cu una ca tine , vladizdinho insa......... in cazul asta nu mi te adresa direct si nu ma cita, logic nu? daca faci de ex constatarea fca sunt proasta nu te face mai destept, daca imi spui ca-s urata nu te face mai frumos, daca imi spui ca-s bolnava nu esti tu nitam nisam sanatos. Sunt CEA mai bolnava,mai preoasta si mai etc. E bine asa? Prea bine, acum nu mai ma cita ca esti in plus si ma plictisesti teribil pe deasupra.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 si penibila , de jeg nu mai zic 3 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 decat cunoscatori stie cum e corectnah poftim incerc de vreo 15 min sa imi amintesc de un dicton latinesc care mergea manusasi imi dau seama ca nu mai stiu latina de loc...... nu este deloc excelent
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 mi-a venit vipusko moara bibi de nu :D )))) hai ca m-am inveselit absentem laedit qui cum ebrio litigat
gogoloi Reputație: 207 Postat Februarie 12, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Februarie 12, 2016 Eu nu am inteles ce are toata lumea cu Rozica. Scrieti aici sa stiu si eu.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Eu nu am inteles ce are toata lumea cu Rozica. Scrieti aici sa stiu si eu.permite-mi sa intervin. se numesc frustrari personale, vieti prea seci si plictisitoare si in general cand cineva vede pe cineva mereu vesel simte o placere la nivel personal sa reuseasca sa indispuna acea veselie, indiferent de ce intreprinde persoana vizata. fara macar a realiza ca veselia generala se trage prin exercitiu, detasare si mari eforturi persoanle, pt ca toti, TOTI avem probleme. dar cum este sa tabaram sa ne descarcam frustrarile pe o singura persoana mereu ca desi oricum multi o fac deja fara repercursiuni din partea Raiului {ma rog ca sa fiu corescta stiu ca au fost reactii din partea aia chiar daca nu mi s-au dat explicati din reactia unor useri dupa masurile luate, dar totusi masuri tardive dupa aprecierea mea, strict personala :) } sau profitand la nesfarsit de calitatea de a ierta usor a persoanei in cauza. daca vezi 5-6, 10, 20 facand asa si vezi ca se poate unii simt efectiv sa faca la fel. asta se numeste a fi o oaie intr-o turma oarecare si lipsa individualitatii cam atat
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 mai de*te fa dreaq da saracie jegoasa , blestemi , manca-r-ai slobozu' dan milli 5
gogoloi Reputație: 207 Postat Februarie 12, 2016 Oras:nimfomane Oras:nimfomane Postat Februarie 12, 2016 Asa nu e frumos. Si cam are dreptate, prea sariti cu toti cu gura pe ea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2016 Postat Februarie 12, 2016 Asa nu e frumos. Si cam are dreptate, prea sariti cu toti cu gura pe ea.ia zi tu cum ar trebui s'o injur ............., da mama , da familie ?!?! 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Februarie 12, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Februarie 12, 2016 Asa nu e frumos. Si cam are dreptate, prea sariti cu toti cu gura pe ea.te asigur ca sunt o persoana predominent rationala, chjiar si intr-un context predominant emotionant. si ca sunt sau incerc sa fiu obiectiva mereu chiar si cand e vorba de propria persoana. de ex poate la nivel personal nu sunt in cele mai bune relatii cu userul Pisicuts si viceversa nici el cu mine. Dar userul RozKendra isi permite in orice caz sa faca raporte catre adminu' Pisicuts, fara nicio contrastrangere sau retinere de nivel personal. Si asa mai departe
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum