Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

John, îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase (postarea 625) şi te felicit pentru titlul obţinut!

Totodată, nu uita că la noblesse oblige, ceea ce înseamnă că eşti ţinut a demonstra că meriţi cu adevărat încrederea acordată. Asta înseamnă fetiţe vizitate şi povestite apoi aici, spre câştigul camarazilor, şi, probabil, mai înseamnă inclusiv a nu da apă la moară tuturor constipaţilor...

pisicuts, vreau să-ţi mulţumesc şi ţie pentru că ai ţinut seama, încă o dată, de părerile noastre!

Închei urându-vă tuturor celor ce meritaţi (deci, foarte puţinor...) un an 2014 mai bun decât cel mai bun an de până acum! Atât pe alte planuri, cât şi pe cel al curvăsăriei, căci ce altceva este sexul decât divinul la îndemâna orişicui...

Link spre comentariu

Felicitari pentru Utilizatorul Lunii johnholmes !!

pisicuts,

iti multumesc ptr nominalizare si ptr dedicatie, chiar se potriveste, uneori cred ca am norocul scris in frunte! iti urez un an nou mai bun decat cel ce a trecut, la mai multi (ani), la mai multe (fete) si la mai mari (buzunare)!

Link spre comentariu

John, îţi mulţumesc pentru cuvintele frumoase (postarea 625) şi te felicit pentru titlul obţinut!

Totodată, nu uita că la noblesse oblige, ceea ce înseamnă că eşti ţinut a demonstra că meriţi cu adevărat încrederea acordată. Asta înseamnă fetiţe vizitate şi povestite apoi aici, spre câştigul camarazilor, şi, probabil, mai înseamnă inclusiv a nu da apă la moară tuturor constipaţilor...

pisicuts, vreau să-ţi mulţumesc şi ţie pentru că ai ţinut seama, încă o dată, de părerile noastre!

Închei urându-vă tuturor celor ce meritaţi (deci, foarte puţinor...) un an 2014 mai bun decât cel mai bun an de până acum! Atât pe alte planuri, cât şi pe cel al curvăsăriei, căci ce altceva este sexul decât divinul la îndemâna orişicui...

stalingrad,

eu tin sa iti multumesc si cu acest prilej ptr propunerea ta si pentru sprijinul tau! vreau sa stii ca mereu voi tine cont de sfatul si indrumarea ta. pun mare pret pe tot ce imparti cu noi cu atat de mare eleganta si elocventa. iti urez un an nou plin de sanatare, de vise, de impliniri, de erotism!

imi propun sa fiu mai bun in acest an cu voi toti, colegii si colegele mele din ale curvarasitului, sa va povestesc cat ma pricep si eu din umilele mele atentate la accesul divinitatii prin erogen, asa...cat imi sta si mie la indemana!

un 2014 sanatos, voios si prosper va urez!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...