Sari la conținut

Desemnare succesor Utilizatorul Lunii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da, fa', iti multumesc ca existi si ca in sfarsit mi ai dat atentia mult dorita. de cand ravneam la o starpiturå ingålatå si buboaså...

p.s hai da-te caca-m-as in pizda ta ca mai e si maine o zi, ne mai distram si maine, nu-ti consuma toate impulsurile acu'

las=o si tu mai moale ca daca o pierdem , pula distractie :))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:worldwide
Postat

las=o si tu mai moale ca daca o pierdem , pula distractie :))

nu aveti ce pierde ca nu m-ati luat din coltul strazii sau castigat la loz in plic. oricat de disponibila vreau sa par undeva, oriunde,sunt f ocupata si imi apartin intru totul. si confirm ca am planuri sa plec cel putin 6 luni, ceea ce in limbajul meu inseamna ca o lalai cu cine am chef vreun an inafara Ro si dupa voi fii cam un an ocupata cu mutarea si construirea casei mele noua ca nu suport Bucurestiul. deci cam 1 an jumatate 2 considerati-va eliberati si de fapt dupa nu imi va arde de voi ca pe langa casa probabil voi face planuri alaturi de cineva pe parcurs. si o familie . asa ca mai moale cu mine, ca nu am chef de cretinismele tuturor

Vizitator stau de sase
Postat

:)))) hiiiiii haaa  heeeee   huh? 

nu ai putea sa iti vezi de ale tale? am rugat-o sa nu imi vb categoric in scirs replic, in reply folosind aceeasi tastatura, in pm.in toate felurile cand o persoana iti spune acelasi lucru de peste 4-5chit ca ai clase cat trenul este oare atat de dificil sa termini? da, m-am repoetat pe 16-20-30 randuri dupa n oara este treaba ta? te aduce la satisfactia personala sau te scuteste de plictis sa iti var nasul draga Flores unde nu trebuie si nu esti invitat pt a nust cata oara? eu pers iti rec cafeaua ta de la srbucks si agale apoi la treburi

Fara misto, spune-mi ca esti beata sau ca trollezi...

La Starbucks e bine... Tu cand ai iesit ultima oara din casa ( cu exceptia mersului la biserica sa pui de-un blestem ) ? ;)

post-131728-0-37181300-1455334084_thumb.jpeg

• Like 5
Postat

Fara misto, spune-mi ca esti beata sau ca trollezi...

La Starbucks e bine... Tu cand ai iesit ultima oara din casa ( cu exceptia mersului la biserica sa pui de-un blestem ) ? ;)

citeste mai sus si nu mai deranja inutil . ies suficient cat am chef si nevoie si am prea multe pe cap pt orisicare de aici. cand am chef eu sa postez pana plec e una, asta o concep ca pur deranj.... esti si tu asa ''traumatizat' incat sa injuri o fata cand iti spune ca nu are chef de tine? :) enjoy cof' sayonnara aloha yo i am really fuckin busy

Postat

ca rasp la trolat sau beata eu inca lucrez fix acum :) si nu prea imi face placere sa vb cu multe lume de aici gen dun fuckin quote me. cand am chef sa vb cu o pers cand mi se adreseaza nu voi fi niciodata respingatoare :) restu njoy starb :)

Vizitator sarlatanu
Postat

Nu o mai recunosc pe Ariel :(((( De când a refuzat Motanul sa facă dragoste ca nebunii cu ea, parcă este alta persoana.Așa ca, am găsit vinovatul, este Pisicuțe, care în nemernici lui, nu vrea sa futa o turbata, care nu se spală. ...Plm, stai ca am încurcat cuvintele:))) Concluzie : Motănel, fute o ba poate ne scapI de ea:))

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

deci....

post-3169-0-38543300-1455341905_thumb.jpg

• Like 4
  • Minus 8
  • Oras:UK
Postat

Esti o nebuna care traieste virtual...te indragostesti virtual...si te speli virtual... =))

Vrei sa iti reamintesc ce zambet de spart baloane ai. =)) ? Mie lene sa caut poza cu zambetul tau din reclama de la batoanele anti-tartru pentru caini! :)

Mai bine indragostita virtual, decat indragostita de unul cu numele "A.", ce are ambii parinti proxeneti si ambii infundand puscaria dupa ce curva(tu) careia i`au pus un acoperis deasupra capului si i`au dat un pat unde sa doarma, i`a turnat ca sa scape ea de inchisoare...

• Like 1
  • Minus 3
Postat

P.S.: Toti de va legati de RK, sunteti doar niste mitocani invidiosi, din familii sarace, ce n`au primit o educatie. Santieristi, gunoieri, maturatori stradali ce au ales calea proxenetismului, nefiind capabili de altceva. 

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:ARK OF THE COVENANT
Postat

Mai bine indragostita virtual, decat indragostita de unul cu numele "A.", ce are ambii parinti proxeneti si ambii infundand puscaria dupa ce curva(tu) careia i`au pus un acoperis deasupra capului si i`au dat un pat unde sa doarma, i`a turnat ca sa scape ea de inchisoare...

esti la Wandsworth?

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

vladizinho spune-ne cine e proxenet de pe forum

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

P.S.: Toti de va legati de RK, sunteti doar niste mitocani invidiosi, din familii sarace, ce n`au primit o educatie. Santieristi, gunoieri, maturatori stradali ce au ales calea proxenetismului, nefiind capabili de altceva. 

vidanjorii ce fac?

• Like 2
Postat

vladizinho spune-ne cine e proxenet de pe forum

Lista ar fi prea lunga... SI oricum ar nega toti, asa cum a facut/face si p_morris. Plus ca, nu se sesizeaza nimeni, asa ca... Why bother?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Lista ar fi prea lunga... SI oricum ar nega toti, asa cum a facut/face si p_morris. Plus ca, nu se sesizeaza nimeni, asa ca... Why bother?

tu aveai postari lungi de obicei

• Like 2
Postat

Nu si la 6 dimineata...

hai ca mai bagat pe grinuici

• Like 1
Vizitator
Postat

Fii atent - futi nu futi vremea pulii trece :))

vezi ca stricam prietenia :(

o sa ramai doar gajica lu' troleibuz :(

• Like 4
Vizitator stau de sase
Postat

Care-i diferența?

Din betie te trezesti, trollatul e o joaca, restul e... naspa. Sau o fi doar nebună ... după Pisicuts?

• Like 1
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Daca pleaca Roz de pe forum eu ma banez singur......si in plus o sa fac si miting in fata la guvern!

p.s.:Mai vine cineva cu mine?

• Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Din betie te trezesti, trollatul e o joaca, restul e... naspa. Sau o fi doar nebună ... după Pisicuts?

Atunci e într-o beție continuă...

Postat

tu dai mult din gura in ultima vreme la adresa mea. daca mie imi place sa fiu nebuna  si asa ma simt eu simpatioca si vesela care plm e problema ta? ti-am cerut cafea de la Starbucks, am impartit acelasi fursec? ia-ti viteza Florinel si vezi-ti de ale tale. merg gales cu piciorusule tale minuscule cat ai pe 37 ca mine? :)))

da sunt atat de nebuna dupa Pisic ca in ultima vreme am orgasme de-a dreptul cand ma gandesc ca il bat cu tot felul de tigai in cap. ma ajuta sa imi dau drumu mai repede

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...