geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 Âț ei tigăi... Delimano ... ? Are la Lidl ?
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 29, 2016 Delimano ... ? Are la Lidl ?lasa dracu tigaile mai baga si tu o postare
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Poi nene marean, da-le celor care recenzeaza ... asa era mai de demult p-acilisa. Da sa fie recenzii veridice, ca la catzi bibanei sunt acum pe aici, nici nu-ti mai dai seama frate daca is reale sau nu, parol !Asa era , ai zis bine , cine dreaq a mai citit o recenzie ?Păi io mai am încredere în bagabonți aştia ?!
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 lasa dracu tigaile mai baga si tu o postare De ce ? poi postez cand am ceva de spus donsoara justlove ... o fi bine ? 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Donsoara coryna ... esti scumpa, dar te rog nu-mi mai da puncte de reputatie ! da pe mine nu ma poti refuza ))
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 Asa era , ai zis bine , cine dreaq a mai citit o recenzie ?Păi io mai am încredere în bagabonți aştia ?! Io o sa ajung spre final de luna prin Bucale, dar sa mor de stiu daca ma poci lua dupa cineva ! lasa dracu tigaile mai baga si tu o postare Ma pacalisi donsoara ... sa ma fac galbin ! ... nici nu ma uitai la cate postari aveam ... 1 2
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 29, 2016 De ce ? poi postez cand am ceva de spus donsoara justlove ... o fi bine ?te.am facut sa moara mortu, cum de ce? sa fii si tu in rand cu ”lume” adica cu PM 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 da pe mine nu ma poti refuza )) Cum as putea mai nene sa te refuz, amu zii matale !!! ... desi ma cunosti si stii ce cred io de punctele alea !
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 te.am facut sa moara mortu, cum de ce? sa fii si tu in rand cu ”lume” adica cu PM Nu tineam mortis, da daca e ... sa fie primit. Poate mai mult ma bucur da chat ... desi nu prea mai este miscare pe acolo ! P.S. Ti-am dat un +1 donsoara, ca-mi placi ... (si cum arati si cum gandesti) ! 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Io o sa ajung spre final de luna prin Bucale, dar sa mor de stiu daca ma poci lua dupa cineva ! Ma pacalisi donsoara ... sa ma fac galbin ! ... nici nu ma uitai la cate postari aveam ... Ai pemeu acum , daca te hotărăști la careva anume contacteaza-ma 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Cum as putea mai nene sa te refuz, amu zii matale !!! ... desi ma cunosti si stii ce cred io de punctele alea ! lasa ca nu le cari in spate si nu te lua dupa mareean ca e bagabont 1 1
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 lasa ca nu le cari in spate si nu te lua dupa mareean ca e bagabont Ai dreptate matale, deh ... mie imi placea cand se dadeau pe recenzii ... d-alea adevarate nene, iti aduci aminte sigur !
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Ai dreptate matale, deh ... mie imi placea cand se dadeau pe recenzii ... d-alea adevarate nene, iti aduci aminte sigur ! nici femeile nu mai sunt ce au fost , ce vremuri ...... 2 1
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 29, 2016 nici femeile nu mai sunt ce au fost , ce vremuri ......e mai bagaboante amu 3
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 e mai bagaboante amu Nu cred donsoara, doar ca goana asta dupa bani a facut sa dispara interesu sa mai presteze cat de cat OK, plus ca trasul tepelor si fast-fuck-ul pe banda rulanta adoptat de cele mai multe dintre ele fac sa fie cat mai putin cautate. Mai apare cate una noua si macar chit ca nu stie meserie, poate fi lipicioasa si te simti cat de cat OK ... Parere personala ...ce am scris mai sus, nu-mi saritzi in cap ! 1 2
justlove Reputație: 8972 Postat Februarie 29, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Februarie 29, 2016 Nu cred donsoara, doar ca goana asta dupa bani a facut sa dispara interesu sa mai presteze cat de cat OK, plus ca trasul tepelor si fast-fuck-ul pe banda rulanta adoptat de cele mai multe dintre ele fac sa fie cat mai putin cautate. Mai apara cate una noua si macar chit ca nu stie meserie, macar poate fi lipicioasa si te simti cat de cat OK ... Parere personala ...ce am scris mai sus, nu-mi saritzi in cap !la mine nu.i cazu 2
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 la mine nu.i cazu Sunt convins de asta, chiar mi-ai fost recomandata, dar din pacate erai ocupata cand am sunat eu, sau poate nu ai auzit telefonul ... oricum timpul nu-i pierdut ... drum prin urbea d-voastra o sa mai am, plus ca am cativa amici cu care va trebui sa ma vad. 1 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 la mine nu.i cazu tu esti din garda veche , cu astea nici nu poti sa glumesti in plm , asa tute sunt unele 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 Nu cred donsoara, doar ca goana asta dupa bani a facut sa dispara interesu sa mai presteze cat de cat OK, plus ca trasul tepelor si fast-fuck-ul pe banda rulanta adoptat de cele mai multe dintre ele fac sa fie cat mai putin cautate. Mai apare cate una noua si macar chit ca nu stie meserie, poate fi lipicioasa si te simti cat de cat OK ... Parere personala ...ce am scris mai sus, nu-mi saritzi in cap !Uite eu aunt fata serioasa...nu am dat in viata mea nici o teapa,sa spuna marean daca mint ! 5
geo_x36 Reputație: -663 Postat Februarie 29, 2016 Oras:Back home Oras:Back home Postat Februarie 29, 2016 Uite eu aunt fata serioasa...nu am dat in viata mea nici o teapa,sa spuna marean daca mint ! ... atunci esti bunaaaaa !
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2016 Postat Februarie 29, 2016 ... atunci esti bunaaaaa !
vladizinho Reputație: -648 Postat Februarie 29, 2016 Oras:UK Oras:UK Postat Februarie 29, 2016 Ieși mă în plm cu răpănoasa ta! Ce mortii ma`tii, aia de`au murit de foame fiind prea prosti si prea neciopliti pentru a`si castiga painea, te bagi in seama? N`ai mai luat`o`n cur de ceva timp si ti`e dor, sau ce? Mars in gatu` ma`tii de terminat. 1 4
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Martie 1, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 1, 2016 Felicitari camarro ! 4
rozkendra Reputație: 10772 Postat Martie 1, 2016 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Martie 1, 2016 felicitari C
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum